või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indoneesia 80361 (Vaata kaarti)

broneeri!

Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Külalistetuba Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme Bemo Corner Guest House Bali - Ümbrus Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöör Bemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnas Bemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilme
Bemo Corner Guest House Bali - Rand Bemo Corner Guest House Bali - Rand Bemo Corner Guest House Bali - Rand
Ala Kuta / Tuban Tubade arv: 20
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,0

esitatud arvustusest459

Vastavus hinnale
7,6
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
6,9
Hotelli seisukord/puhtus
7,0
Toa mugavus/tase
6,9
Toit/söömine
4,9
Kõik arvustused (459)
Sorteeri:
Emma R. Üksikreisijad Canada, 6. detsember 2014
Good location needs to be cleaned.

Location, clean bed.. I think
6
My sheets, pillow cases, and towels were clean. That's about it. The garbage wasn't even emptied. When the guy was checking me in he said "one minute I'll just go clean the room" then came back 3 minutes later after I saw him wrestling with sheets. Nice guy though!
Steven N. Üksikreisijad Netherlands, 5. detsember 2014
Bemo corner guesthouse

Location is very good, very central. The bed is good. The AC works well
4,3
My stay was ok. You get what you pay. Cleaning is done badly, as you imidiately can see when entering the bathroom. The tv is nice, also a lot of channels. Furthermore the rooms are very noisy.
Sucipto A. Paarid Indonesia, 27. november 2014
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Benjamin D. Pered suuremate lastega Malaysia, 21. november 2014
friendly and negotiable staff

location, tv and amazing building structure
7
The room was dirty, unprepared and dull looking. The electricity was out for several times at night. But the location is at the heart of kuta and you can walk along the shophouses to shop and thr beach is just 5 mins walk from the hotel.
Rezal S. Üksikreisijad Malaysia, 14. november 2014
need to service the ac

location, location,location
7,7
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Mohamad M. Üksikreisijad Malaysia, 4. september 2014
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6,7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 1. september 2014
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 30. august 2014
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. Paarid Singapore, 29. august 2014
location

location money changer accessible
8,3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 28. august 2014
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - KülalistetubaBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - ÜmbrusBemo Corner Guest House Bali - Hotelli interjöörBemo Corner Guest House Bali - Vaatamisväärsus lähikonnasBemo Corner Guest House Bali - Hotelli välisilmeBemo Corner Guest House Bali - RandBemo Corner Guest House Bali - RandBemo Corner Guest House Bali - Rand


AS-AGWEB-3C01