või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Beverly Plaza Hotel

70 Avenida do Dr. Rodrigo Rodrigues, Macau, Macau (Vaata kaarti)

broneeri!

Beverly Plaza Hotel Macau - Hotelli välisilme Beverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba Beverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba Beverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba Beverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba Beverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba Beverly Plaza Hotel Macau - Sviit Beverly Plaza Hotel Macau - Sviit Beverly Plaza Hotel Macau - Sviit Beverly Plaza Hotel Macau - Sviit Beverly Plaza Hotel Macau - Sviit Beverly Plaza Hotel Macau - Vannituba Beverly Plaza Hotel Macau - Vannituba Beverly Plaza Hotel Macau - Vannituba Beverly Plaza Hotel Macau - VIP ruum Beverly Plaza Hotel Macau - Sissepääs
Beverly Plaza Hotel Macau - Fuajee Beverly Plaza Hotel Macau - Retseptsioon Beverly Plaza Hotel Macau - Fuajee Beverly Plaza Hotel Macau - Restoran Beverly Plaza Hotel Macau - Restoran Beverly Plaza Hotel Macau - Lõõgastumisvõimalused Beverly Plaza Hotel Macau - Lõõgastumisvõimalused Beverly Plaza Hotel Macau - Lõõgastumisvõimalused Beverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba Beverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba
Ala Macau Tubade arv: 300
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,1

esitatud arvustusest3397

Vastavus hinnale
7,1
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
6,9
Hotelli seisukord/puhtus
7,3
Toa mugavus/tase
6,8
Toit/söömine
6,4
Kõik arvustused (3397)
Sorteeri:
Annukka Y. Paarid Finland, 27. aprill 2011
Hyvä sijainti Macaun keskustassa

Soveltuu muutaman yön yöpymiseen keskitasoista majoitusta etsivälle matkailijalle
6,3
Hotellin paras ominaisuus oli sijainti heti keskustan tuntunassa. Aamiainen oli riittävän monipuolinen, ei kuitenkaan mitenkään erityinen. Palvelun taso oli normaali. Deluxe -huone oli tilava, mutta miinusta tuli kylpyhuoneen siisteydestä. Suihkuverho oli erittäin likainen.
Sightseeing/Attractions Tip: Suosittelen käyntiä Taipan vanhassa kaupungissa, josta löytyy upeita historiallisia rakennuksia ja kauniita maisemia Macaun vilinän vastapainoksi.
Alwin T. Ärireisijad Netherlands, 24. oktoober 2014
Good value for money, but not 4 stars

location, price, large room
6,3
I stayed here one night. This hotel is rated 4 stars, but is absolutely not more than 3 stars. But price is also comparable with 3 stars. Very Chinese, mostly Chinese customers, staff speaks mainly Chinese. Rooms are large and clean. Unfortunately with carpet what always gets a bit dirty.
Soh L. Ärireisijad Malaysia, 23. oktoober 2014
spacious,clean but a bit far fr the town

clean,spacious room and walking distance to the Lisbao
6
satisfy,ccnveniet for food,many restaurants nearby
Calle J. Ärireisijad Sweden, 19. oktoober 2014
Poor standard
3
The room was not clean. You could smell smoke all over even there where a non smoking floor. I had a lot higher expectations. We had to change rooms because our non smoking rooms smelled of smoke. The rooms where whorne down and felt unfresh.
Yijun J. Ärireisijad Singapore, 18. oktoober 2014
Poor sound proofing

Nothing worth mentioning
5,3
Doors do not close softly but slam shut. Loud and disturbing. Too old. Should renovate
Genming C. Paarid Singapore, 10. oktoober 2014
Location not too bad only

location
5,3
Can walk to each part of Macau other then that, the bed is hard, bath room is dirty, carpet looks dirty.
Koh C. Grupid Singapore, 1. oktoober 2014
great stay with little complain

spacious room. great location. easy to travel around.
8,3
Checkin-checkout was quick and easy. staff was friendly. room was spacious and clean. within walking distance to a number of casinos.
Michael G. Grupid Philippines, 26. september 2014
Great Location

Nice Location, Good Staff, Big Rooms
5,7
Nice and at home. No one complained about noise we did.
Scott N. Ärireisijad United States of America, 17. september 2014
clean and decent

clean decent and location
6
decent but busy hotel
Wendy A. Paarid Singapore, 14. september 2014
Bad experience for check-in

Nice seafood restaurant at level 5, nice Executive rooms, partial renovated areas
7
When check-in to rooms, 2 couples were given twin beds and smoking rooms, even though at the renovated block (same picture as per booking with Agoda). Thereafter, we went back to counter for change of rooms and we were given double beds and non-smoking rooms but in a totally old conditioned room. We called for change of rooms but were told to top up another SGD150 to SGD200 per room per night for better or executive room. As we were very unpleased, we went straight to the counter and talked directly to the check-in guy again. But he still insisted for the top-up which we felt ridiculous. After quite some time, we asked for him to speak to the manager for the matter. At last, the manager has agreed to upgrade us for better rooms. However, to us tourists, we have wasted more than an hour on such matter and it is quite unpleasant for our trip.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Beverly Plaza Hotel MacauBeverly Plaza Hotel Macau - Hotelli välisilmeBeverly Plaza Hotel Macau - KülalistetubaBeverly Plaza Hotel Macau - KülalistetubaBeverly Plaza Hotel Macau - KülalistetubaBeverly Plaza Hotel Macau - KülalistetubaBeverly Plaza Hotel Macau - KülalistetubaBeverly Plaza Hotel Macau - SviitBeverly Plaza Hotel Macau - SviitBeverly Plaza Hotel Macau - SviitBeverly Plaza Hotel Macau - SviitBeverly Plaza Hotel Macau - SviitBeverly Plaza Hotel Macau - VannitubaBeverly Plaza Hotel Macau - VannitubaBeverly Plaza Hotel Macau - VannitubaBeverly Plaza Hotel Macau - VIP ruumBeverly Plaza Hotel Macau - SissepääsBeverly Plaza Hotel Macau - FuajeeBeverly Plaza Hotel Macau - RetseptsioonBeverly Plaza Hotel Macau - FuajeeBeverly Plaza Hotel Macau - RestoranBeverly Plaza Hotel Macau - RestoranBeverly Plaza Hotel Macau - LõõgastumisvõimalusedBeverly Plaza Hotel Macau - LõõgastumisvõimalusedBeverly Plaza Hotel Macau - LõõgastumisvõimalusedBeverly Plaza Hotel Macau - KülalistetubaBeverly Plaza Hotel Macau - Külalistetuba


AS-AGWEB-3A01