või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Casa Hotel

487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Hongkong (Vaata kaarti)

broneeri!

Casa Hotel Hongkong - Külalistetuba Casa Hotel Hongkong - Külalistetuba Casa Hotel Hongkong - Külalistetuba Casa Hotel Hongkong - Külalistetuba Casa Hotel Hongkong - Külalistetuba Casa Hotel Hongkong - Külalistetuba Casa Hotel Hongkong - Külalistetuba Casa Hotel Hongkong - Hotelli välisilme Casa Hotel Hongkong - Hotelli välisilme Casa Hotel Hongkong - Hotelli välisilme Casa Hotel Hongkong - Hotelli välisilme Casa Hotel Hongkong - Sissepääs Casa Hotel Hongkong - Retseptsioon Casa Hotel Hongkong - Retseptsioon Casa Hotel Hongkong - Retseptsioon Casa Hotel Hongkong - Fuajee
Casa Hotel Hongkong - Fuajee Casa Hotel Hongkong - Kohvik Casa Hotel Hongkong - Kohvik Casa Hotel Hongkong - Restoran Casa Hotel Hongkong - Restoran Casa Hotel Hongkong - Restoran Casa Hotel Hongkong - Kohvik Casa Hotel Hongkong - Ärikeskus Casa Hotel Hongkong - Ärikeskus Casa Hotel Hongkong - Ärikeskus Casa Hotel Hongkong - Ärikeskus Casa Hotel Hongkong - Hotelli interjöör
Ala Yau Ma Tei Tubade arv: 162
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,2

esitatud arvustusest6521

Vastavus hinnale
7,0
Asukoht
9,0
Töötajate tegevus
6,8
Hotelli seisukord/puhtus
7,2
Toa mugavus/tase
7,0
Toit/söömine
6,4
Kõik arvustused (6521)
Sorteeri:
Matti H. Pered suuremate lastega Finland, 17. november 2012
Ystävällinen palvelu

Nuorekas
7,7
Sijanti hotellilla oli erinomainen. Kävelymatka moniin kohteisiin, jos kävely ei maita niin hyvät bussi ja metroyhteydet ihan hotellin vieressä. Shoppailusta kiinnostuneet löytävät ihan hotellin kulmilta parhaita ostospaikkoja, niin basaarimaisia kujia kuin huippu tavarataloja. Kulttuurin nälkäiselle Nathankadun päässä sijaitseva Taidemuseo on vierailun arvoinen. Suurta budhaa pääsee hämmästelemään noin puolen tunnin metromatkan ja hienon köysiratavaunu matkan jälkeen. Edellämainitut asiat koimme ainoastaa kahden päivän ja yhden yön kestäneellä Hong Kongin vierailullamme. Ensikerralla täytyy varata aikaa väintään 3-4 päivää, se luultavasti riittää, onhan se sellainen hullunmylly.
Sightseeing/Attractions Tip: Kaikki suurta budhaa kumartamaan!
Timi L. Paarid Finland, 26. oktoober 2009
Casa Hotel Hong Kong

Sijainti, sijainti ja sijainti. Huoneet ovat siistejä
7,7
Huone ajoi asiansa. Siellä pystyi nukkumaan ja käymään suihkussa. Yli yhtä yötä ei siellä kyllä mahtuisi olemaan.
Chi H. Ärireisijad Hong Kong, 23. jaanuar 2015
cheap

cheap
7
cheao
Guai L. Ärireisijad Singapore, 23. jaanuar 2015
Great Location!

Location, Clean, Value for money
8,3
Very good location, will come back again.
Zice X. Pered väikeste lastega China, 22. jaanuar 2015
easy to find this hotel and the location is nice.

location,price,transportation
8
Kokseng O. Ärireisijad Malaysia, 22. jaanuar 2015
Best location in Jordan Road

Location, Value, Fast Internet
7,3
I was travelling to Hong Kong to discuss my fingerprint training for HR development (for companies). I was like to stay around Jordan Road (Wongkok or Yau Ma Tei) because it is easier to find food and best is the Airport bus can send us there directly (1 hour ride) or fetch us right in front of the hotel. The MRT station (exit D) is just next to Casa Hotel. I can walk to Temple Street (right at the back of the hotel and in fact my window view is Temple Street) or even to Wongkok for its famous pedestrian walk (for shopping). However, the hotel is so small especially the toilet. It is not meant for big size travellers. If I am travelling to Hong Kong for business again and for a short 1-2 days, I will stay at Casa Hotel again. If I am travelling with my wife & kids, I will choose a better hotel like Metropark Wongkok.
Frederic C. Paarid Indonesia, 20. jaanuar 2015
good place

good, good, good
7,3
Wiphusit A. Paarid Thailand, 20. jaanuar 2015
Near subway and market

comfort staff
9
the hotel location is good. Close to subway. Behind hotel is a market. Lots of food!! The hotel overall is ok.
Olivia A. Paarid Indonesia, 19. jaanuar 2015
Read my review , seriously

Location, great staff, perfect comfort in HK buzzle
9,3
At first we were skeptical when making reservation at Casa by reading other agoda reviews. Well guess what, Casa is amazing not only the great location (Yau Ma Tei MTR station - they put on all capital letters CASA at the exit direction info board, you will not get lost) . We arrived 11 am and the receptionist was so kind giving us the room (since there already available rooms at that time) and the check in process was quick ( prepare 300HKD as room deposit ). Elevator were okay, didnt take too long time to wait. Room was great for HK hotels , hot water worked fine, cozy bed and they give us also spare pillow & blanket. Hairdryer, adaptor, hot electric kettle were set and ready. Cable tv provides English channels. Many fastfood chains nearby. Bus stop right in front of hotel, including the bus to HKIA. Thanks, Casa.
Wong Y. Paarid Singapore, 19. jaanuar 2015
review

the location.
4
great, just that the room and toilet is too small

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Casa Hotel HongkongCasa Hotel Hongkong - KülalistetubaCasa Hotel Hongkong - KülalistetubaCasa Hotel Hongkong - KülalistetubaCasa Hotel Hongkong - KülalistetubaCasa Hotel Hongkong - KülalistetubaCasa Hotel Hongkong - KülalistetubaCasa Hotel Hongkong - KülalistetubaCasa Hotel Hongkong - Hotelli välisilmeCasa Hotel Hongkong - Hotelli välisilmeCasa Hotel Hongkong - Hotelli välisilmeCasa Hotel Hongkong - Hotelli välisilmeCasa Hotel Hongkong - SissepääsCasa Hotel Hongkong - RetseptsioonCasa Hotel Hongkong - RetseptsioonCasa Hotel Hongkong - RetseptsioonCasa Hotel Hongkong - FuajeeCasa Hotel Hongkong - FuajeeCasa Hotel Hongkong - KohvikCasa Hotel Hongkong - KohvikCasa Hotel Hongkong - RestoranCasa Hotel Hongkong - RestoranCasa Hotel Hongkong - RestoranCasa Hotel Hongkong - KohvikCasa Hotel Hongkong - ÄrikeskusCasa Hotel Hongkong - ÄrikeskusCasa Hotel Hongkong - ÄrikeskusCasa Hotel Hongkong - ÄrikeskusCasa Hotel Hongkong - Hotelli interjöörCasa Hotel Hongkong - VannitubaCasa Hotel Hongkong - VannitubaCasa Hotel Hongkong - VannitubaCasa Hotel Hongkong - VannitubaCasa Hotel Hongkong - VannitubaCasa Hotel Hongkong - VannitubaCasa Hotel Hongkong - RetseptsioonCasa Hotel Hongkong - RetseptsioonCasa Hotel Hongkong - SissepääsCasa Hotel Hongkong - Hotelli interjöör


AS-AGWEB-3A08