või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, Hiinalinn, Bangkok, Tai 10100 (Vaata kaarti)

broneeri!

Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba
Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Kümblustünn Chinatown Hotel Bangkok - Vannituba Chinatown Hotel Bangkok - Pubi/sohvabaar Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba
Ala Hiinalinn Tubade arv: 75
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,2

esitatud arvustusest793

Vastavus hinnale
7,2
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
7,2
Hotelli seisukord/puhtus
6,8
Toa mugavus/tase
7,2
Toit/söömine
6,3
Kõik arvustused (793)
Sorteeri:
Paivi T. Paarid Finland, 12. veebruar 2010
China Town Hotel

Keskeisellä paikalla China Townia. Hyvät yhteyde, lyhyt matka vaikka jokiveneilylle ja ostoksille kujille. Sopii parin yön yöpymiseen ei pidemmän päälle. Aamiainen oli ok. Muuten oli siistiä
5,7
Yang C. Paarid Singapore, 22. jaanuar 2015
Location at ChinaTown

Location at centre of Chinatown, Eateries and Value for Money
8
Location with numerous eateries, goldsmith shops and walking distance to Golden Buddha Temple and Hua Lumpong train Station. Value for money except mini fridge not working at all.
Duc T. Ärireisijad Vietnam, 21. jaanuar 2015
What a good hotel in Bangkok is!

Good hotel, idieal location, friendlt staffs
8,3
I really enjoy my staying in this hotel. I will come back whenever I go to Bangkok and introduce to my friends this hotel!
Lim Y. Grupid Singapore, 20. jaanuar 2015
Great Location and great food street

Location, good food and close to market
9
The hotel staff are helpful and the location is great within chinatown. The room is clean and the service is good. The breakfast however have to have more variety.
James H. Paarid United States of America, 8. jaanuar 2015
I see what I see and I feel what I feel

location, hot water boiler,
8
It wasn't bad it wasn't good just so so
Lee S. Paarid Singapore, 5. jaanuar 2015
Excellent location. Close to food and shopping

Excellent location. Close to food and shopping. Excellent Service
8,7
This is my 2nd stay. Enjoyed myself greatly. Unfortunately the toilet had a perpetual sewage stink and the furnishing were kinda old.
Kwok C. Pered suuremate lastega Malaysia, 2. jaanuar 2015
Location, location, location

Location, price and near to good food
8,3
It is nice hotel. The Deluxe room I stay in is nice and beautiful. The location of the hotel is in the middle of Yeowarat. you just walk out in the evening and all the good food are just a short walk away.
Kwok C. Pered suuremate lastega Malaysia, 2. jaanuar 2015
Location

Location, good food nearby and reasonable good price hotel
8
Nice. The place have just been recently upgraded. The rooms are cleaner now.
Dino Z. Pered suuremate lastega United Kingdom, 1. jaanuar 2015
Very good

Location, staff, coffee machine in bar area
8
Great location in the middle of Chinatown with easy access to transport links (only 10 min walk from main train station and MRT). Staff are always willing to help. Rooms are a little bit dated but have everything you need from hairdryer to coffee making facility. It is reasonably priced and prices are per room. Great thing about Chinatown is that every night food stalls mushroom up all over the place with huge variety of offerings.
Mohamed N. Pered suuremate lastega Maldives, 19. detsember 2014
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KümblustünnChinatown Hotel Bangkok - VannitubaChinatown Hotel Bangkok - Pubi/sohvabaarChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - Hotelli interjöörChinatown Hotel Bangkok - SpaaChinatown Hotel Bangkok - Hotelli interjöörChinatown Hotel Bangkok - ÜmbrusChinatown Hotel Bangkok - ÜmbrusChinatown Hotel Bangkok - KohvikChinatown Hotel Bangkok - KohvikChinatown Hotel Bangkok - FuajeeChinatown Hotel Bangkok - FuajeeChinatown Hotel Bangkok - Fuajee


AS-AGWEB-3A08