või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Chinatown Hotel

526 Yaowarat Rd, Samphantawong, Hiinalinn, Bangkok, Tai 10100 (Vaata kaarti)

broneeri!

Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba
Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba Chinatown Hotel Bangkok - Kümblustünn Chinatown Hotel Bangkok - Vannituba Chinatown Hotel Bangkok - Pubi/sohvabaar Chinatown Hotel Bangkok - Külalistetuba
Ala Hiinalinn Tubade arv: 75
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,2

esitatud arvustusest776

Vastavus hinnale
7,2
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
7,2
Hotelli seisukord/puhtus
6,8
Toa mugavus/tase
7,2
Toit/söömine
6,3
Kõik arvustused (776)
Sorteeri:
Paivi T. Paarid Finland, 12. veebruar 2010
China Town Hotel

Keskeisellä paikalla China Townia. Hyvät yhteyde, lyhyt matka vaikka jokiveneilylle ja ostoksille kujille. Sopii parin yön yöpymiseen ei pidemmän päälle. Aamiainen oli ok. Muuten oli siistiä
5,7
Mohamed N. Pered suuremate lastega Maldives, 19. detsember 2014
This review is a farce

This review is a farce
6
I don't wanna write a review coz Agoda doesn't give me any points for this.
Shin K. Paarid Singapore, 16. detsember 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Priscilla, S. Paarid Singapore, 14. detsember 2014
Not the type of hotel we would stay in future.

Nothing much except the location
5,3
We book a superior room and were given a smoking room that smell so bad, we couldn't breathe! We called the reception and insist on a non-smoking and was given. The reception staff were friendly and courteous. But what puts me off is how come the staff who carried our bags can question the reception on why we were given a better room and kept telling us that the room cost so much more than the superior room! I just want a non-smoking room!
Shin K. Paarid Singapore, 13. detsember 2014
stay at hotel

location, friendly staff
5,7
Soh B. Paarid Malaysia, 12. detsember 2014
Great location but poor hotel

Good location & nice staffs
5,7
Got stain on bed. Toilet very small.
Arti B. Pered väikeste lastega India, 29. november 2014
china town stay

manager was friendly n helpful
5
Average Din't like buffet at all But fish n chips were okay
Neo C. Ärireisijad Singapore, 21. november 2014
Chinese standard hotel

convenience, food, value money
6
Wi-Fi no good at 6th floor
Neo C. Ärireisijad Singapore, 20. november 2014
Convenience Hotel

Convenience, eating, marketing
6
Chinese style hotel
Vijay K. Ärireisijad India, 20. november 2014
Worth staying Hotel

Location, Ease of moving around the hotel to know the local culture & co-operative staff.
7,7
Nothing that needs to be grudged about.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Chinatown Hotel BangkokChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - KümblustünnChinatown Hotel Bangkok - VannitubaChinatown Hotel Bangkok - Pubi/sohvabaarChinatown Hotel Bangkok - KülalistetubaChinatown Hotel Bangkok - Hotelli interjöörChinatown Hotel Bangkok - SpaaChinatown Hotel Bangkok - Hotelli interjöörChinatown Hotel Bangkok - ÜmbrusChinatown Hotel Bangkok - ÜmbrusChinatown Hotel Bangkok - KohvikChinatown Hotel Bangkok - KohvikChinatown Hotel Bangkok - FuajeeChinatown Hotel Bangkok - FuajeeChinatown Hotel Bangkok - Fuajee


AS-AGWEB-3C03