Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hongkong (Vaata kaarti)

broneeri!

Eelmine : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sissepääs Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fuajee Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fuajee Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Sissepääs Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fuajee Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fuajee Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Fuajee Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Bassein Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Bassein Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Treeningsaal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - VIP ruum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - VIP ruum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - VIP ruum Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Tantsusaal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Tantsusaal
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Tantsusaal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Tantsusaal Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Restoran Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Külalistetuba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Külalistetuba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Külalistetuba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Külalistetuba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Külalistetuba Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Külalistetuba
Ala Wanchai Tubade arv: 363

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,5

esitatud arvustusest3096

0 eestikeelset arvustust

Vastavus hinnale
7,4
Asukoht
8,4
Töötajate tegevus
7,3
Hotelli seisukord/puhtus
7,5
Toa mugavus/tase
7,4
Toit/söömine
6,8
Kõik arvustused (3096)
Sorteeri:
Maria M. Pered väikeste lastega Philippines, 8. detsember 2015
Ihanaa

Sijainti, kylpyamme ja palvelu
8,3
Ihanaa
Teata sellest arvustusest
Pekka M. Ärireisijad Finland, 2. november 2012
Hyvä hotelli hyvällä paikalla

Erinomainen sijainti
8
Henkilökunta on varsin avuliasta ja toimeliasta verrattuna Hong Kongilaiseen tasoon. Huoneet ovat siistejä sekä palvelu että muu toimita sujuu vilkaasti. Sijainti on oiva sekä business että lomamatkailijalle. Ainoana miinuksena voidaan pitää saunan hävittämistä allasalueen remontin yhteydessä.
Restaurant Tip: Jack's Terrace hotellia vastapäätä on erinomainen italiaislaisruokia tarjoava ravintola.
Teata sellest arvustusest
Peter H. Ärireisijad Finland, 29. oktoober 2011
Hyvä sijainti

Siisti
8,7
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä messukeskuksesta. Metro on kätevästi muutaman korttelin päässä. Causeway bayn alueelle on myös mahdollista kävellä ostoksille. Baarikadun melu ei kuulu hotellille, mutta on matkan varrella Causeway Baylle, jos siellä haluaa piipahtaa.
Reisivihje: Katu hotellilta Causeway Baylle on täynnä erilaista rakennustarvike liikkeitä mm. laattoja, tapetteja, vetimiä, kylpyhuonekalusteita...
Teata sellest arvustusest
Samuli K. Paarid Finland, 27. mai 2011
Hyvä hotelli Hong Kongin saarella.

Siistit huoneet, Nopea netti ja sijainti sopivan kaukana Stanleyltä.
8
hyvä hotelli hong kongin saarella. läheisyydessä hyviä ravintoloita ja baareja. metropysäkki pienen kävelyn päässä ja ratikkapysäkki rakennuksen takana. henkilökunta palvelualtis ja he jopa auttoivat hieman kiinan viisumiasioissa.
Teata sellest arvustusest
Markku M. Üksikreisijad Finland, 21. märts 2010
Traveller

Upea sijainti, kaikki palvelut lähellä hotellia. Empire club huone todella uusi ja tilava.
8
Teata sellest arvustusest
Hsiting S. Paarid Taiwan, 1. veebruar 2016
nice place to stay

nice place to stay
8
Teata sellest arvustusest
Feng L. Ärireisijad China, 28. jaanuar 2016
feel good to stay here

location, location, nice food
8,7
stayed several times here, location, nice bar, great food around
Teata sellest arvustusest
Willis T. Paarid Hong Kong, 23. jaanuar 2016
Classy Economy for Wanchai

Value for money, Stylish Renovation, Good Rooms
8,7
We got an upgrade to a lovely room, clean, well designed. Impressive entrance, very simple but stylish design. Bathrooms are nice. There's even a pool in season. A simple spa would be a good addition for winter to keep that 4 star repl Location is excellent for all the bars & restaurants. We paid HK$800 inc. breakfast. For HK, this is excellent value. I would drop the breakfast next time My only criticism is the breakfast & the breakfast room. The cafe is in a windowless, low-ceilinged basement ( that needs better wall art & lighting). Standard of food could be improved, eggs were cold. Nicer pastries would help I'm always being asked ( as an HK resident) for good hotels & I would certainly recommend this to friends
Teata sellest arvustusest
Lilac P. Ärireisijad Hong Kong, 16. jaanuar 2016
NOT the four stars hotel

lobby, location
4,7
I sorted the hotel by "four stars or over", and I have checked the pictures and summary of the hotel, it mentioned it has remodeling since 2010, and the picture of the lobby seems nice and "four stars". Therefore I have booked the hotel, when I check-in everything seems okay except the front desk are very slow and not able to handle the customer flow. I have requested a big bed and non-smoking room, because I have asthma; unfortunately they dont have available (I can accept and understand that it's not guaranteed). When I went into the room, I was so surprised, the room is small (expected in HK city area), smelly, old and dirty. It looks like 20 years ago hotel without re-modeling, I called the front desk and ask, they answer, the remodeling of hotel is only the lobby part, all the room is remind the same. Small room: I am 160cm height, and I can touch the ceiling by my hand without stepping on everything in the room. Dirty room: There is hair and dust everywhere, especially the toilet. The towels was so old (yellow color), the bath and sink are broken and leaking water. Smelly: they gave me the non-smoking floor, but the room is smelly (cigarette & humid smell from carpet) Slow service: I called to Front desk request changing room because of the condition, they dont have available, then I requested to clean the bathroom again (because it leaking water & human hair on the floor and towel), it took four hours to arrival the room cleaning, and he is just a young boy (not wearing hotel uniform), coming in with a bathroom towel and he just used the towel dried the leaking water part and said: that's what he can do... Frankly, I can accept if you told me in advice this is a 2-3 stars old hotel, then I will think about the money I pay and judge. But it mentioned it's "four stars" hotel, in fact, it really not.
Teata sellest arvustusest
Ting F. Üksikreisijad United Kingdom, 16. jaanuar 2016
Worth to Stay

Good Location, Nice Room, Good price
8
Teata sellest arvustusest
1 1-st arvustusest
 

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai HongkongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SissepääsEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FuajeeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FuajeeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - SissepääsEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FuajeeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FuajeeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - FuajeeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasseinEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - BasseinEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - TreeningsaalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - VIP ruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - VIP ruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - VIP ruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - TantsusaalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - TantsusaalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - TantsusaalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - TantsusaalEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - RestoranEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KülalistetubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KülalistetubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KülalistetubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KülalistetubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KülalistetubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KülalistetubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KülalistetubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - VannitubaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - KoosolekuruumEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hongkong - Koosolekuruum


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3B05