Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Cebu City, Cebu City, Filipiinid 6000 (Vaata kaarti)

broneeri!

Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Restoran Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Fuajee Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Fuajee Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Restoran Express Inn - Cebu Cebu City - Vannituba Express Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöör Express Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöör
Express Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöör Express Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöör Express Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöör Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba Express Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba
Ala Cebu City Tubade arv: 84
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,0

esitatud 523 arvustusest

Vastavus hinnale
7,4
Asukoht
7,7
Töötajate tegevus
7,1
Hotelli seisukord/puhtus
6,9
Toa mugavus/tase
6,7
Toit/söömine
6,0
Kõik arvustused (523)
Sorteeri:
Joona V. Grupid Finland, 12. juuni 2013
Perus hotelli lentoa odottaessa

lähellä ostoskeskusta
6
Ok hotelli yhden yön yöpymiseen. Ostoskeskus kävelyetäisyydellä, jossa ruokapaikkoja, muualta emme löytäneet.
Teata sellest arvustusest
Ryan F. Paarid Philippines, 20. juuli 2015
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Teata sellest arvustusest
Todd M. Pered väikeste lastega United States of America, 19. juuli 2015
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Teata sellest arvustusest
Emily B. Pered väikeste lastega Philippines, 18. juuli 2015
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Teata sellest arvustusest
Stephen L. Üksikreisijad Australia, 16. juuli 2015
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Teata sellest arvustusest
Darryl C. Paarid Austria, 8. juuli 2015
noisey stay

short stay.location staff
5
well it is close to SM but it is a very noisey road out front of the hotel 24hr day
Teata sellest arvustusest
Steven S. Pered väikeste lastega Philippines, 14. juuni 2015
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Teata sellest arvustusest
Tammarut S. Ärireisijad Thailand, 28. mai 2015
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Teata sellest arvustusest
Rene V. Üksikreisijad Philippines, 24. mai 2015
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Teata sellest arvustusest
Yuh S. Pered väikeste lastega Malaysia, 19. mai 2015
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3
Teata sellest arvustusest

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - FuajeeExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - FuajeeExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - RestoranExpress Inn - Cebu Cebu City - VannitubaExpress Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöörExpress Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöörExpress Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöörExpress Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöörExpress Inn - Cebu Cebu City - Hotelli interjöörExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - KülalistetubaExpress Inn - Cebu Cebu City - Külalistetuba


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3C01