või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malaisia 50450 (Vaata kaarti)

broneeri!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vannituba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Retseptsioon Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Fuajee Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sissepääs Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bassein Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bassein Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Treeningsaal Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koosolekuruum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sissepääs Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bassein
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bassein Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Koosolekuruum Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Retseptsioon
Ala KLCC Tubade arv: 316
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Fantastiline

8,5

esitatud arvustusest2716

Vastavus hinnale
8,5
Asukoht
8,9
Töötajate tegevus
8,6
Hotelli seisukord/puhtus
9,0
Toa mugavus/tase
8,9
Toit/söömine
7,1
Kõik arvustused (2716)
Sorteeri:
Jenni H. Grupid Finland, 27. november 2014
Todella siisti. Hyvä aamiainen. Suosittelen!

Aamiainen. Sijainti. Siisteys!
9,7
Halvin huoneoptiokin todella rahansa arvoinen. Erittäin siisti huone, keittiö ja kylpyhuone. Vain parveke puuttui täydellisyydestä. Katon allasalue aika pieni. Kattava ja siisti spa osasto! Suosittelen kaikin puolin. Olimme serkun kanssa 4 yötä. Menisin uudestaankin!
Antti O. Paarid Finland, 6. märts 2014
Loistava sijainti

Isot huoneet, sijainti, hyvä aamupala
8
Hyvä ja siisti huoneistohotelli, allas ja kuntosali ok. Sijainti hyvä.
Ilpo L. Paarid Finland, 30. märts 2013
uudehko hotelli lähellä petronas towereita.

iso huone,rauhallinen, siisti
7,3
Niukka aamupala hotellin muuhuun tasoon nähden. Kuntosali löytyy 18 kerroksesta.
Ilpo L. Paarid Finland, 29. märts 2013
uusi, lähellä petronas towereita.

siisti iso huone,rauhallinen,uudehko
7,3
Hissejä oli vain kolme,ruuhkaa. Uima-allas 18 kerroksessa. Oma pyykkäys mahdollisuus.
Jyrki L. Paarid Finland, 2. jaanuar 2011
Erinomainen sijainti

Suuret huoneet sis. keittiö, olohuone, makuuhuone. Eritäin hyvässä kunnossa
7,3
Hyvä hotelli, erinomaisella sijainnilla. Suuret huoneet.
Matti P. Paarid Finland, 4. märts 2010
Mattii ja Mari Frazer Placessa

Hotelli oli uusi tyylikkäästi sisustettu.Sen palvelut,kuntosali,sauna tilat,uima-allas olivat todella asianmukaiset. Huoneiden siivous toimi hyvin. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Hotelli sopii niin turisteille kuin bisnes asiakkaille. Hotelli sijaitsee aivan Petronas Towerin vierellä, eikä ole kaukana KL-toweristakaan. Lähimmälle ilma-juna asemalle oli matkaa n.1km.
7,7
Sauna oli mukava kokemus kun vain huomasi laittaa kiukaaseen tehoja nomaalisti n 40C. Saunan jälkeen oli mukava mennä parvekkeelle vilvoittelemaan ja seuraamaan ukkosmyrskyä,joka tuntui olevan päivittäinen, n.klo 16.00 - 19.00 jonka jälkeen ilma parani.
Risto M. Paarid Finland, 22. detsember 2009
Pariskunta 3 yötä

Hieno huone, kiva kuntokeskus/allasosasto, loistava sijainti, ystävällinen henkilökunta.
9,3
-
Chakrit S. Pered väikeste lastega Thailand, 20. detsember 2014
Best for a Family

Fully Equipped, Cleanliness and Location
8,7
Fraser place has limited staff but we understand that it is a city hotel. Great location and standard hotel services are also very good. They should inform residences that preferred check in time should be after 15:00. We spent a lot of time waiting for checking in. We helped ourselves with luggages when checking out to avoid the inconvenient situation. Apart from that it was great staying there. We love that.
Lau B. Pered väikeste lastega Singapore, 18. detsember 2014
Improvements needed

Location is good. 24hours gym thumb ups 👍. The Refresh room is fantastic. The room is spacious and neatly designed.
7
I feel the hotel is overrated as a 5 stars rating hotel. Overall, I would have rated it as a 3.5 or 4 stars hotel. There are only three lifts servicing the building( B3 car park to 30 floor). Upon checking out, I waited for full ten mins just to get to the B3 carpark from the checking out counter at level 2. First day when I checked in, I requested for a additional bed, I waited for 30 mins despite several calls to house keeping and reception to expedite the process. Each time I was told to wait and they will call me back. Eventually I have to give up and cancel off my requested as we were in the hurry to go out. No apology is given though for the long wait. Maybe I should be advised about the waiting time for a request in a five star hotel. Free wifi is on and off. I needed to call for help 2 times from the staff to rectify the problem during the two days stay. Most importantly, I had a complete black out in my room on the second day. It took a full 30 mins for the power supply to be resumed. This is the first time I have ever experienced in a hotel stay.
Jeremiah C. Ärireisijad Singapore, 17. detsember 2014
Excellent stay

Cleanliness, spacious, luxurious
9
It was fantastic. Every was good except for the food. The range of food available is quite small during breakfast, which was the only downside.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VannitubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RetseptsioonFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - FuajeeFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SissepääsFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasseinFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasseinFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - TreeningsaalFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoosolekuruumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SissepääsFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasseinFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasseinFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KoosolekuruumFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RetseptsioonFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BasseinFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KülalistetubaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Külalistetuba


AS-AGWEB-3A08