või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medani kesklinn, Medan, Indoneesia 20112 (Vaata kaarti)

broneeri!

Eelmine : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotelli välisilme Hotel Aryaduta Medan Medan - Bassein Hotel Aryaduta Medan Medan - Bassein Hotel Aryaduta Medan Medan - Bassein Hotel Aryaduta Medan Medan - Bassein Hotel Aryaduta Medan Medan - Retseptsioon Hotel Aryaduta Medan Medan - Retseptsioon Hotel Aryaduta Medan Medan - Fuajee Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba Hotel Aryaduta Medan Medan - Vannituba Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba Hotel Aryaduta Medan Medan - Vannituba Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba
Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba Hotel Aryaduta Medan Medan - Külalistetuba Hotel Aryaduta Medan Medan - Vannituba Hotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/sohvabaar Hotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/sohvabaar Hotel Aryaduta Medan Medan - Kohvik Hotel Aryaduta Medan Medan - Kohvik Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran Hotel Aryaduta Medan Medan - Restoran
Ala Medani kesklinn Tubade arv: 200
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Fantastiline

8,1

esitatud arvustusest925

Vastavus hinnale
8,0
Asukoht
8,3
Töötajate tegevus
8,1
Hotelli seisukord/puhtus
8,3
Toa mugavus/tase
8,2
Toit/söömine
7,6
Kõik arvustused (925)
Sorteeri:
Kari J. Paarid Sweden, 19. jaanuar 2014
Hyvätasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, siisti huone, terassi
9
Viihdyimme erinomaisesti, mutta tilatessamme hotellin halusimme tietysti myös parvekkeen tai terassin, kuten huoneen ominaisuuksia kuvailtaessa näin sanottiin olevan. Lisäksi maksoimme ylimääräistä kaupunkinäköalasta. Hämmästykseksemme hotellissa ei ollut lainkaan huoneita, joissa oli kaupunkinäköala ja parveke tai terassi, vaikka näin mainostettiin. Ensin sanottiin, että ei ollut jäljellä ja sitten muutettiin siten, ettei sellaisia huoneita ole lainkaan (siis de luxe huoneita, joiden koko 32 neliömetriä, kuten olimme lukeneet huonekuvailusta. Saimme sitten viimein huoneen, jossa oli terassi uima-altaalle, mutta ei tietystikään kaupunkinäköalaa, josta olimme maksaneet ja lisäksi huone ei ollut de luxe huone, vaan superiorhuone, jonka koko oli korkeintaan 24 neliömetriä. Huone oli todella ahtaan tuntuinen ja käytävä, jonka toisella puolella oli kylpyhuone ja toisella puolella kaikki kaapit, oli niin ahdas, ettei kaappien ovia voinut oikein täysin avata, kun tuntui siltä, että se osuu vastapäiseen seinään. Me emme siis saaneet sitä, mistä olimme maksaneet ja sen vuoksi pitäisi tulla rahaa takaisin niistä kolmesta yöstä, jotka siellä vietimme. Muuten oli hotelli todella hyvä ja viihdyimme siellä.
Kari J. Paarid Sweden, 17. jaanuar 2014
Korkeatasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, korkeatasoinen hotelli, kaunis allasalue
9,3
Hotellin sijainti oli yllätys sillä tavalla, että se oli itse asiassa korkean rakennuksen ylimmissä kerroksissa, siis 9., 10, 11. kerros. Allasalue oli oikein viihtyisä ja jos oli terassi allasalueelle päin, niin huoneesta pääsi ulos, joka oli positiivista. Aamiainen oli hyvin monipuolinen, mutta meille länsimaalaisille, siellä oli tietysti vähemmän valittavaa. yllättäen siellä oli myös pekonia, mutta sitä vain ei oltu osattu tehdä oikein.
Hendri P. Grupid Indonesia, 16. august 2014
Inexpensive 5 star hotel with great room & service

Value for money, centrally located, hygiene
9,3
It was my second time staying in this hotel with my friends, as usual this is the most affordable 5 star hotel we can find in Medan. Room was clean, beds are comfortable and services are great! The morning breakfast was delicious with wide range variety of foods, from Indonesian to Western food are served. There's no doubt that will be staying here again for our next visit.
Bisma P. Ärireisijad Indonesia, 14. august 2014
Not so Clean :(

Nothing
5,3
This is the 2nd time I stayed in Medan. And 1st time stayed in this Hotel. First, I didn't know that this hotel is combined with Mall (old mall...), so it bit a little dissapointment for me, because I choose this 5 stars hotel for take a rest, not being disturbed with crowded lobby etc. The room was medium size, with carpet floor but big red stain next to the bed (looks like someone drop off a wine or something...), and black stain at the pillow cover (fungus I guess). Bathroom was clean. And I hate hotel lobby with Sky Lobby concept...it is so confusing for me. And my opinion for 5 stars hotel, Aryadutta need to improve a lot.
Miranto P. Paarid Indonesia, 10. august 2014
One of the best hotel in Medan

Good value of money, great location, luxury hotel
8,3
I am very happy with all of from this hotel, near Palladium mall and city center located.
Hendri P. Grupid Indonesia, 10. august 2014
Excellent stay with high quality breakfast

Price, food and location
9,3
It was a well pleasant stay. And we enjoy the breakfast very much. Excellet services
Aries H. Paarid Indonesia, 9. august 2014
5 Star Hotel located in the city

Best Location, Best Room and Value of Money
8
We were having a good time staying at Aryaduta hotel.
Kazuaki I. Ärireisijad Japan, 8. august 2014
Best hotel to stay in Medan

Friendly staff, cleanness, and good location
9,7
Just great, not too busy, very relaxing atmosphere, staffs are friendly, and reasonable price. I am very sure I will come back next time.
Joanne F. Ärireisijad United States of America, 7. august 2014
Excellent value

Location, Food, Pool
9,3
Always a great hotel to stay. Comfortable and clean - extremely well managed. Only downside is the narrow rickety elevators to the 9th floor lobby, and rooms that don't have windows that open. Otherwise a great choice.
Lenny A. Paarid Indonesia, 7. august 2014
Quite hotel, good for privacy. Clean and comfort.

Quite, Clean, Friendliness
9,3
Superb!! They upgraded my room from deluxe to premier, big room with big sofa, clean and quite, love the swimming pool, too. Will come back again and again for sure. Thanks for the upgrading !!!!

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - Hotelli välisilmeHotel Aryaduta Medan Medan - BasseinHotel Aryaduta Medan Medan - BasseinHotel Aryaduta Medan Medan - BasseinHotel Aryaduta Medan Medan - BasseinHotel Aryaduta Medan Medan - RetseptsioonHotel Aryaduta Medan Medan - RetseptsioonHotel Aryaduta Medan Medan - FuajeeHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - VannitubaHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - VannitubaHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - VannitubaHotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/sohvabaarHotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/sohvabaarHotel Aryaduta Medan Medan - KohvikHotel Aryaduta Medan Medan - KohvikHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - RestoranHotel Aryaduta Medan Medan - PoedHotel Aryaduta Medan Medan - PoedHotel Aryaduta Medan Medan - TantsusaalHotel Aryaduta Medan Medan - TantsusaalHotel Aryaduta Medan Medan - KoosolekuruumHotel Aryaduta Medan Medan - KoosolekuruumHotel Aryaduta Medan Medan - KoosolekuruumHotel Aryaduta Medan Medan - Toit ja joogidHotel Aryaduta Medan Medan - Toit ja joogidHotel Aryaduta Medan Medan - Toit ja joogidHotel Aryaduta Medan Medan - Toit ja joogidHotel Aryaduta Medan Medan - SeadmedHotel Aryaduta Medan Medan - KülalistetubaHotel Aryaduta Medan Medan - Hotelli interjöörHotel Aryaduta Medan Medan - Bassein


AS-AGWEB-3C08