Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Cebu City, Cebu City, Filipiinid 6000 (Vaata kaarti)

broneeri!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Vannituba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Vannituba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Sissepääs Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Fuajee Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Restoran Hotel Pier Cuatro Cebu City - Tantsusaal Hotel Pier Cuatro Cebu City - Koosolekuruum Hotel Pier Cuatro Cebu City - Hotelli välisilme Hotel Pier Cuatro Cebu City - Tantsusaal Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba Hotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba
Ala Cebu City Tubade arv: 82

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,4

esitatud 838 arvustusest

Vastavus hinnale
7,9
Asukoht
7,3
Töötajate tegevus
7,2
Hotelli seisukord/puhtus
7,4
Toa mugavus/tase
7,7
Toit/söömine
7,0
Kõik arvustused (838)
Sorteeri:
Kari K. Paarid Finland, 22. detsember 2012
Rauhallinen hotelli sataman lähellä

Jos olet lähtemässä tai saapumassa Cebuun lautalla niin tämä on hyvä valinta.
8,7
Kiitos hotellin henkilökunnalle ystävällistä palvelusta. Hotelli sijaitsee sataman lähellä mistä lähtevät esimerkiksi Super Catin lautat Tagbilaraniin. Satamaan kävelee noin 10 minuuttia. Huoneet ovat puhtaat ja hotellin ravintolasta saa maukasta ruokaa.
Teata sellest arvustusest
Ma. L. Üksikreisijad Philippines, 25. juuli 2015
It's good, and we feel comfortable.

The staff are polite and always smiling, the room is clean, food is ok
8
Good.
Teata sellest arvustusest
James L. Üksikreisijad United States of America, 23. juuli 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Teata sellest arvustusest
Ma C. Üksikreisijad Philippines, 19. juuli 2015
good

location
6,7
it was ok!
Teata sellest arvustusest
Robelyn C. Ärireisijad Philippines, 18. juuli 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Teata sellest arvustusest
Leong W. Paarid Malaysia, 14. juuli 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Teata sellest arvustusest
Franziska H. Paarid Germany, 13. juuli 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Teata sellest arvustusest
Steve M. Paarid United States of America, 17. juuni 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
Teata sellest arvustusest
Emilia B. Üksikreisijad Philippines, 13. juuni 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Teata sellest arvustusest
Manu G. Paarid Canada, 12. juuni 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Teata sellest arvustusest

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - VannitubaHotel Pier Cuatro Cebu City - VannitubaHotel Pier Cuatro Cebu City - SissepääsHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - FuajeeHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - RestoranHotel Pier Cuatro Cebu City - TantsusaalHotel Pier Cuatro Cebu City - KoosolekuruumHotel Pier Cuatro Cebu City - Hotelli välisilmeHotel Pier Cuatro Cebu City - TantsusaalHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - KülalistetubaHotel Pier Cuatro Cebu City - Külalistetuba


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3A06