või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Medani kesklinn, Medan, Indoneesia 20152 (Vaata kaarti)

broneeri!

Hotel Polonia Medan - Hotelli interjöör Hotel Polonia Medan - Vannituba Hotel Polonia Medan - Hotelli interjöör Hotel Polonia Medan - Vannituba Hotel Polonia Medan - Hotelli interjöör Hotel Polonia Medan - Hotelli välisilme Hotel Polonia Medan - Hotelli interjöör Hotel Polonia Medan - Bassein Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Sissepääs Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Retseptsioon Hotel Polonia Medan - Retseptsioon Hotel Polonia Medan - Pubi/sohvabaar Hotel Polonia Medan - Koosolekuruum
Hotel Polonia Medan - Vannituba Hotel Polonia Medan - Bassein Hotel Polonia Medan - Koosolekuruum Hotel Polonia Medan - Koosolekuruum Hotel Polonia Medan - Restoran Hotel Polonia Medan - Toit ja joogid Hotel Polonia Medan - Lõõgastumisvõimalused Hotel Polonia Medan - Treeningsaal Hotel Polonia Medan - Treeningsaal Hotel Polonia Medan - Rootsi laud Hotel Polonia Medan - Treeningsaal Hotel Polonia Medan - Treeningsaal
Ala Medani kesklinn Tubade arv: 194
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,0

esitatud arvustusest94

Vastavus hinnale
7,0
Asukoht
7,4
Töötajate tegevus
7,2
Hotelli seisukord/puhtus
6,7
Toa mugavus/tase
7,1
Toit/söömine
6,5
Kõik arvustused (94)
Sorteeri:
Mariancon S. Paarid Indonesia, 10. oktoober 2014
Polonia hotel is an old hotel

Only location good for this hotel
5,3
As a 4-star hotel, room furnitures should be better and the room should be clean. The food was not tasty, flavor Medan can be a plus value for this hotel.
Yousef A. Üksikreisijad Saudi Arabia, 3. oktoober 2014
quite

just the staff was great
6
the hotel is too late. and poor of 4 stars services,, i just give up to 2 or 3 stars maximum,, i just like the staff they are really friendly and helpful, the hotel is quite, spacious room, but really old hotel and not recommend it for visiting and relaxing.. just 1 business day is maximum to stay i think,, i spend 3 nights but not really looks like 4 stars hotels, and the elevator out off order. just 2 elevator working from 4, and at morning there is a crowded in lobby and elevator also because the meeting room in 7th floor i think. i think i will not come back again.. but just give 5 stars to the staff.
Siti A. Grupid Malaysia, 1. oktoober 2014
good location..helpful and honest staff

location, rate and facilities
8,7
Excellent. Recommended to all either individual traveller, family or group.
Wong W. Ärireisijad Malaysia, 28. september 2014
cheaper but only for stay without better

old hotel, not proffesional staff, just for sleep.
4,7
this hotel got swimming pool & gym room.just all the thing is old already. 1st day when check in the staff mention to me got port for the internet since i'm asking for the Wifi. But at the end there are don't have any port there, just the telephone port which need to pay. Even it got wifi but the signal very low even the router just in front of the room. Staff even no bothering us for it, just come in to see and say don't have. On last day, the staff even come to our room and ask us is we going to check out but the that time just only 10am!!(feel like the staff want us to go) All facility very old , entertainment building on left side and restaurant inside hotel is been closed for long time. Not recommend to stay here if you wish having a good day..
Rina G. Ärireisijad Indonesia, 19. september 2014
price is good

location, price and clean
6,7
Good
Lily S. Ärireisijad Indonesia, 3. september 2014
ctre of twn and veri nice place

clean friedly and vaable
7,3
nothing to comlai nice hotel
Johan H. Ärireisijad Indonesia, 28. august 2014
comfort

clean
6,7
Easy access for taxi and. Overall is value to stay.
Murugan R. Pered suuremate lastega Malaysia, 22. august 2014
cheap and nice

fast check in, fast wifi and room clean
8,7
the room was nice, wifi was fast n good connections, room clean, good location near to city center, price cheap and overall good !
Wong C. Ärireisijad Singapore, 14. august 2014
Good. clean n comfortable.

Good location. reasonably priced and good wifi
8,3
Splendid and will book same again in my next visit.
Mery M. Grupid Indonesia, 23. juuli 2014
cheap & good location

old room, cheap & good location
6
i find this hotel is a bit too old, but the location is good

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Hotelli interjöörHotel Polonia Medan - VannitubaHotel Polonia Medan - Hotelli interjöörHotel Polonia Medan - VannitubaHotel Polonia Medan - Hotelli interjöörHotel Polonia Medan - Hotelli välisilmeHotel Polonia Medan - Hotelli interjöörHotel Polonia Medan - BasseinHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - SissepääsHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - RetseptsioonHotel Polonia Medan - RetseptsioonHotel Polonia Medan - Pubi/sohvabaarHotel Polonia Medan - KoosolekuruumHotel Polonia Medan - VannitubaHotel Polonia Medan - BasseinHotel Polonia Medan - KoosolekuruumHotel Polonia Medan - KoosolekuruumHotel Polonia Medan - RestoranHotel Polonia Medan - Toit ja joogidHotel Polonia Medan - LõõgastumisvõimalusedHotel Polonia Medan - TreeningsaalHotel Polonia Medan - TreeningsaalHotel Polonia Medan - Rootsi laudHotel Polonia Medan - TreeningsaalHotel Polonia Medan - TreeningsaalHotel Polonia Medan - KohvikHotel Polonia Medan - VIP ruumHotel Polonia Medan - SeadmedHotel Polonia Medan - RetseptsioonHotel Polonia Medan - Hotelli interjöörHotel Polonia Medan - Hotelli interjöörHotel Polonia Medan - Rootsi laudHotel Polonia Medan - BasseinHotel Polonia Medan - KülalistetubaHotel Polonia Medan - Toit ja joogidHotel Polonia Medan - SviitHotel Polonia Medan - FuajeeHotel Polonia Medan - KoosolekuruumHotel Polonia Medan - Toit ja joogidHotel Polonia Medan - KülalistetubaHotel Polonia Medan - KülalistetubaHotel Polonia Medan - KülalistetubaHotel Polonia Medan - SviitHotel Polonia Medan - Treeningsaal


AS-AGWEB-3C07