või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indoneesia 20111 (Vaata kaarti)

broneeri!

JW Marriott Medan Medan - Hotelli välisilme JW Marriott Medan Medan - Hotelli välisilme JW Marriott Medan Medan - Hotelli välisilme JW Marriott Medan Medan - Külalistetuba JW Marriott Medan Medan - Tantsusaal JW Marriott Medan Medan - Külalistetuba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Sissepääs JW Marriott Medan Medan - Spaa JW Marriott Medan Medan - Treeningsaal JW Marriott Medan Medan - Külalistetuba JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - Tantsusaal JW Marriott Medan Medan - Restoran JW Marriott Medan Medan - VIP ruum JW Marriott Medan Medan - VIP ruum
JW Marriott Medan Medan - Spaa JW Marriott Medan Medan - Spaa JW Marriott Medan Medan - Tantsusaal JW Marriott Medan Medan - Toit ja joogid JW Marriott Medan Medan - Treeningsaal JW Marriott Medan Medan - Tantsusaal JW Marriott Medan Medan - Retseptsioon JW Marriott Medan Medan - Koosolekuruum JW Marriott Medan Medan - Tantsusaal JW Marriott Medan Medan - Sissepääs JW Marriott Medan Medan - Spaa JW Marriott Medan Medan - Fuajee
Ala Medan Perjuangan Tubade arv: 280

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Fantastiline

8,8

esitatud arvustusest1066

Vastavus hinnale
8,8
Asukoht
8,5
Töötajate tegevus
9,1
Hotelli seisukord/puhtus
9,2
Toa mugavus/tase
8,8
Toit/söömine
8,5
Kõik arvustused (1066)
Sorteeri:
Pramote C. Ärireisijad Thailand, 24. november 2014
Room shold be more clean

room size, interior, starr perfommance
6,7
Room and cups should more clean. Internet and Wi-Fi in guest room should be included in package.
Juliany J. Üksikreisijad Indonesia, 23. november 2014
Best hotel in town

cleanliness, comfortable, hospitality
9,3
Qing A. Paarid Singapore, 23. november 2014
A comfortable, luxurious stay!

Location, Cleanliness, Hospitality
10
My fiancee and I stayed for 1 night only, but wished we could have stayed longer! Check-in was a breeze as the hotel staff brought us to the room to show us around before checking in. The rooms were exceptionally large and very clean. The bed was very comfortable - perfect for us since we spent the whole day running around. All in all, a very pleasant stay and I would highly recommend this hotel to anyone going to Medan!
Suma T. Ärireisijad Indonesia, 22. november 2014
Average 5 Star Hotel

location, clean and comfort
8,7
Room is spacious and excelent bathroom
Ho P. Grupid Malaysia, 2. november 2014
5 star hotel in medan

location, cleanliness, grand
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Ho P. Grupid Malaysia, 2. november 2014
great 5 stars hotel

nice hotel
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Jefri K. Ärireisijad Indonesia, 2. november 2014
nice and comfort

clean, good hotel staff, near bussiness area
9,3
best place in town
Thi L. Ärireisijad Vietnam, 1. november 2014
Great hotel

Great location, good Chinese restaurant, friendly staff
9,7
Comfortable, convenient.
Iswandi H. Ärireisijad Indonesia, 25. oktoober 2014
Excellent

Room, the lounge and the bar
9,3
Excellent
Fransiska N. Pered väikeste lastega Indonesia, 19. oktoober 2014
Our 3-night stays at JW Marriott with a 2-year old

Big room + bathroom, city view, swimming pool
7,3
The hotel personnels were kind and ready to help on our requests. We met with Pak Dimas, the Hotel Manager, who had kindly offered us a room upgrade after we complained on the unprofessionalism of the room cleaning service personnels. The room was amazingly good just as our expectations on a first class hotel like Marriott. It was showing signs of wear and tear in some parts of the room, like in the shower area and clogging of the washing basin, but nevertheless it was clean and in good working condition. Taxi was readily available in the hotel, which is good, considering that we need to take taxi to get us to most of our destinations. Not many food choices around the hotel, unless you don't mind eating in the hotel restaurants. We have no comments on the hotel restaurants as we chose to try local foods outside the hotel. Swimming pool was clean and not crowded when we were there. It was a beautiful view too.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - Hotelli välisilmeJW Marriott Medan Medan - Hotelli välisilmeJW Marriott Medan Medan - Hotelli välisilmeJW Marriott Medan Medan - KülalistetubaJW Marriott Medan Medan - TantsusaalJW Marriott Medan Medan - KülalistetubaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - SissepääsJW Marriott Medan Medan - SpaaJW Marriott Medan Medan - TreeningsaalJW Marriott Medan Medan - KülalistetubaJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - TantsusaalJW Marriott Medan Medan - RestoranJW Marriott Medan Medan - VIP ruumJW Marriott Medan Medan - VIP ruumJW Marriott Medan Medan - SpaaJW Marriott Medan Medan - SpaaJW Marriott Medan Medan - TantsusaalJW Marriott Medan Medan - Toit ja joogidJW Marriott Medan Medan - TreeningsaalJW Marriott Medan Medan - TantsusaalJW Marriott Medan Medan - RetseptsioonJW Marriott Medan Medan - KoosolekuruumJW Marriott Medan Medan - TantsusaalJW Marriott Medan Medan - SissepääsJW Marriott Medan Medan - SpaaJW Marriott Medan Medan - FuajeeJW Marriott Medan Medan - FuajeeJW Marriott Medan Medan - FuajeeJW Marriott Medan Medan - TantsusaalJW Marriott Medan Medan - Spaa


AS-AGWEB-3A07