või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indoneesia 80361 (Vaata kaarti)

broneeri!

Matahari Guest House Bali - Hotelli välisilme Matahari Guest House Bali - Fuajee Matahari Guest House Bali - Fuajee Matahari Guest House Bali - Külalistetuba Matahari Guest House Bali - Külalistetuba Matahari Guest House Bali - Külalistetuba Matahari Guest House Bali - Vannituba Matahari Guest House Bali - Vannituba Matahari Guest House Bali - Hotelli välisilme Matahari Guest House Bali - Külalistetuba Matahari Guest House Bali - Külalistetuba Matahari Guest House Bali - Poed Matahari Guest House Bali - Poed Matahari Guest House Bali - Ööklubi Matahari Guest House Bali - Rand
Ala Kuta Tubade arv: 40
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,0

esitatud arvustusest1234

Vastavus hinnale
7,7
Asukoht
8,1
Töötajate tegevus
7,0
Hotelli seisukord/puhtus
7,0
Toa mugavus/tase
7,0
Toit/söömine
5,0
Kõik arvustused (1234)
Sorteeri:
Taru-Leena H. Paarid Finland, 21. jaanuar 2012
Siisti huone ja hotelli hyvällä paikalla

sijainti ja huoneen siistey
6,7
vietimme hotellissa kolme yötä. aika on liian pitkä kutalle, muttei hotellille. huoneessa on iso tilava jääkaappi, kuuma suihku, ilmastointi, vedenkeitin, tv, wifi ja iso sänky. huoneen siivouksesta joutui maksamaan erikseen, mutta muuten palvelu oli hyvää ja hotelli oli siisti.
Gary H. Grupid Australia, 10. juuli 2014
It was a dirty noisy ,dirty bed linen&bedbugs
3
1 leaving it. 2 Forgetting about bed bugs 3 ability to write this. u cannot renovate rooms with bed mattress n tv still in room whilst grinding cement dust everywhere. Dust everywhere. Very itchy from bedbugs. Dirty, dusty noisy dive forget this hotel
Laurie C. Ärireisijad Australia, 14. juuni 2014
good value and location

value location and facilities
6,7
please see my previous reviews as i have stayed here on numerous occasions
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 11. juuni 2014
very pleasant in the main

good location.facilities,value
7
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Grupid Australia, 8. juuni 2014
Good location good value reasonably efficient staf

Location facilities value for money
6,3
I have reviewed this hotel on numerous occasions plse refer to them
Ivan S. Grupid Indonesia, 29. mai 2014
Neat and comfort

Beaches
6,7
I feel comfort near the beach and central kuta.. C
Asma F. Pered suuremate lastega Malaysia, 29. mai 2014
30 stairs walk-up rooms

location
6,3
it was an okay only. we requested electric kettle for so many times and was only given after 2 days (apparently one of our group member took all the packets of coffees, sugars, etc. to the receptionist because no hot water to make the drinks). the hotel is still under renovation. rooms are 30 stairs up...
Laurie C. Grupid Australia, 23. mai 2014
Disappointing with noisy renovations going on

I've always enjoyed it previously
6,7
Noisy as previously mentioned due to renovations going on
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 22. mai 2014
good value and very enjoyable

the location,good facilities,good value for money
6,7
please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Üksikreisijad Australia, 19. mai 2014
bit disappointing

locaton,facilities ,value for money
6
i have stayed here often over the years and always enjoyed it.this time was different unfortunately they are renovating and it was extremely noisy as brick cutting and grinding through out the day.totally ruined it for me.just couldnt relax or have a nap after coming back from the beach.dont think i will be back.showed scant regard for their guests

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Hotelli välisilmeMatahari Guest House Bali - FuajeeMatahari Guest House Bali - FuajeeMatahari Guest House Bali - KülalistetubaMatahari Guest House Bali - KülalistetubaMatahari Guest House Bali - KülalistetubaMatahari Guest House Bali - VannitubaMatahari Guest House Bali - VannitubaMatahari Guest House Bali - Hotelli välisilmeMatahari Guest House Bali - KülalistetubaMatahari Guest House Bali - KülalistetubaMatahari Guest House Bali - PoedMatahari Guest House Bali - PoedMatahari Guest House Bali - ÖöklubiMatahari Guest House Bali - Rand


AS-AGWEB-3A01