Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , Cebu City, Cebu City, Filipiinid 6000 (Vaata kaarti)

broneeri!

Pacific Pensionne Cebu City - Külalistetuba Pacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöör Pacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöör Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Hotelli välisilme Pacific Pensionne Cebu City - Ärikeskus Pacific Pensionne Cebu City - Retseptsioon Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Restoran Pacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöör Pacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöör Pacific Pensionne Cebu City - Toit ja joogid Pacific Pensionne Cebu City - Restoran
Ala Cebu City Tubade arv: 72

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Meeldiv

6,4

esitatud 173 arvustusest

Vastavus hinnale
6,7
Asukoht
7,3
Töötajate tegevus
5,9
Hotelli seisukord/puhtus
6,2
Toa mugavus/tase
6,7
Toit/söömine
5,8
Kõik arvustused (173)
Sorteeri:
Jan M. Üksikreisijad Philippines, 19. juuli 2015
Good

Location safety
7
Better
Teata sellest arvustusest
Melvie A. Grupid Philippines, 7. juuli 2015
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Teata sellest arvustusest
Mark R. Üksikreisijad Australia, 4. juuli 2015
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Teata sellest arvustusest
Sachin A. Paarid United States of America, 31. mai 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Teata sellest arvustusest
Fely C. Pered suuremate lastega Australia, 7. mai 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Teata sellest arvustusest
Cenin M. Paarid Philippines, 1. märts 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Teata sellest arvustusest
Jukka H. Üksikreisijad Finland, 22. veebruar 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Teata sellest arvustusest
Tiffany D. Paarid France, 2. jaanuar 2015
Dont go
3
See klient ainult hindas seda hotelli ja ei teinud mingeid märkusi.
Teata sellest arvustusest
Meneleo M. Üksikreisijad United States of America, 16. november 2014
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Teata sellest arvustusest
Elizabeth S. Pered suuremate lastega Australia, 24. september 2014
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3
Teata sellest arvustusest

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - KülalistetubaPacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöörPacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöörPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - Hotelli välisilmePacific Pensionne Cebu City - ÄrikeskusPacific Pensionne Cebu City - RetseptsioonPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - RestoranPacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöörPacific Pensionne Cebu City - Hotelli interjöörPacific Pensionne Cebu City - Toit ja joogidPacific Pensionne Cebu City - Restoran


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3A05