või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hongkong (Vaata kaarti)

broneeri!

Park Lane Hotel Hongkong - Hotelli välisilme Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Vannituba Park Lane Hotel Hongkong - Sviit Park Lane Hotel Hongkong - VIP ruum Park Lane Hotel Hongkong - Hotelli interjöör Park Lane Hotel Hongkong - Rootsi laud Park Lane Hotel Hongkong - Rootsi laud Park Lane Hotel Hongkong - Rootsi laud Park Lane Hotel Hongkong - Restoran Park Lane Hotel Hongkong - Restoran Park Lane Hotel Hongkong - Restoran Park Lane Hotel Hongkong - Treeningsaal
Park Lane Hotel Hongkong - Treeningsaal Park Lane Hotel Hongkong - Tantsusaal Park Lane Hotel Hongkong - Hotelli interjöör Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Fuajee Park Lane Hotel Hongkong - Fuajee Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Külalistetuba Park Lane Hotel Hongkong - Treeningsaal Park Lane Hotel Hongkong - Ärikeskus
Ala Causeway Bay Tubade arv: 826
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Väga hea

7,9

esitatud arvustusest564

Vastavus hinnale
7,3
Asukoht
9,1
Töötajate tegevus
7,9
Hotelli seisukord/puhtus
8,0
Toa mugavus/tase
8,0
Toit/söömine
7,4
Kõik arvustused (564)
Sorteeri:
Lai F. Pered suuremate lastega Hong Kong, 8. august 2014
Shopping hotel

Shopping area, fine dining, friendly staff
8
This is our very first time in Hong Kong. Our friend booked us into this hotel where we enjoyed our stay in the panoramic Victoria Park view room. Although we are more fond of the TST hotels, we will consider staying at the Park Lane in our next visit.
Alexandra S. Üksikreisijad Indonesia, 8. august 2014
Excellent hotel in Causeway Bay

Location, location, value
8,3
We stayed at the deluxe harbour and park view room for 4 nights, and we enjoyed our stay - but wish that the room lighting could be brighter. The hotel is at heart of Causeway Bay. Many shops, resto and a supermarket are within walking distance. Will consider staying here again.
Jiwon C. Üksikreisijad South Korea, 3. august 2014
very nice.

clean room, kind staff and location.
9
I am definetly gonna stay this hotel again. The location was very nice to hang out and shopping. Also, all staff was really friendly.
Hendra S. Pered väikeste lastega Indonesia, 1. august 2014
Great Hotel in Great location

the location is close to the airport, comfortable and clean room, friendly staff
8
The hotel is conveniently located near the shopping area and MTR station, make it easy to go around. The room is comfortable and staffs are friendly. Great place to stay
Vincent M. Grupid Philippines, 31. juuli 2014
Very good location and superb staff

Staff, location, large room
8,7
The room was big and clean but you can see that time has taken its toll on the rooms. Old expensive hotels tend to have this look. Great location and very easy access to public transportation and shopping areas.
Rina H. Pered väikeste lastega Indonesia, 30. juuli 2014
Nice Location

Location, Near Sogo shopping Mall, Near MTR
6,7
Like it a lot.
Rina H. Pered väikeste lastega Indonesia, 30. juuli 2014
Nice Location

Good location, a lot of entertainment nearby, walking distance to MTR
7
My family love this hotel
Lai F. Ärireisijad Hong Kong, 30. juuli 2014
Convenience

Center of shopping area, easy transport, fine dining
7,7
We've stayed at this hotel for numerous times. Needless to say, perfect.
Lai F. Ärireisijad Hong Kong, 29. juuli 2014
(see below review please)

(see below review please)
7,7
See our anther review.
Sonia C. Ärireisijad Canada, 29. juuli 2014
parklane hotel

location, comfort, service
9
Convenient location, with a grocery near by.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Park Lane Hotel HongkongPark Lane Hotel Hongkong - Hotelli välisilmePark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - VannitubaPark Lane Hotel Hongkong - SviitPark Lane Hotel Hongkong - VIP ruumPark Lane Hotel Hongkong - Hotelli interjöörPark Lane Hotel Hongkong - Rootsi laudPark Lane Hotel Hongkong - Rootsi laudPark Lane Hotel Hongkong - Rootsi laudPark Lane Hotel Hongkong - RestoranPark Lane Hotel Hongkong - RestoranPark Lane Hotel Hongkong - RestoranPark Lane Hotel Hongkong - TreeningsaalPark Lane Hotel Hongkong - TreeningsaalPark Lane Hotel Hongkong - TantsusaalPark Lane Hotel Hongkong - Hotelli interjöörPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - FuajeePark Lane Hotel Hongkong - FuajeePark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - TreeningsaalPark Lane Hotel Hongkong - ÄrikeskusPark Lane Hotel Hongkong - KülalistetubaPark Lane Hotel Hongkong - KoosolekuruumPark Lane Hotel Hongkong - Hotelli välisilme


AS-AGWEB-3B01