või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Dong Da piirkond - Temple of Literature, Hanoi, Vietnam (Vaata kaarti)

broneeri!

Eelmine : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Sissepääs Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Fuajee Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Fuajee Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Lõõgastumisvõimalused Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Koosolekuruum Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - VIP ruum Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli interjöör Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli välisilme Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Koosolekuruum Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - VIP ruum Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli interjöör Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Koosolekuruum Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli välisilme Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Treeningsaal Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restoran Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Toit ja joogid Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Toit ja joogid Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba
Ala Dong Da piirkond - Temple of Literature Tubade arv: 242
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Väga hea

7,9

esitatud arvustusest249

Vastavus hinnale
7,8
Asukoht
7,5
Töötajate tegevus
8,2
Hotelli seisukord/puhtus
8,3
Toa mugavus/tase
8,2
Toit/söömine
7,5
Kõik arvustused (249)
Sorteeri:
Jaanus P. Ärireisijad Estonia, 22. mai 2013
Normaalne selle raha eest

Vaikus, puhtus, hind
8
Kunal M. Ärireisijad India, 23. jaanuar 2015
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. Ärireisijad Singapore, 22. jaanuar 2015
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7,7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. Ärireisijad Australia, 21. jaanuar 2015
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay
Edwin T. Ärireisijad Singapore, 16. jaanuar 2015
First Time At The Pullman Hanoi

Location, Comfort, Service
9
I frequent Hanoi for work and this is the first time i am staying at the Pullman, mainly because i was holding a seminar in the same hotel. The decision was definitely not regretted, the hotel is clean, nice location, great service and convenient too. It is good to have english speaking staff in the hotel, and the Pullman was just fantastic. Having explored various other hotels in Hanoi, i am definitely going to considering staying at the Pullman again during my next visit.
Derrick T. Ärireisijad Singapore, 14. jaanuar 2015
Old Hotel with a touch of class

Cafe, People and Room Size
6,3
Room is not too bad overall. People is good and friendly. Just that the washroom is not up the date and rather lousy in terms of water pressure and shower cover.
Goh Y. Ärireisijad Singapore, 31. detsember 2014
Comfortable room

Big room, clean, effective staff
7,7
Comfortable
Linxi L. Paarid New Zealand, 30. detsember 2014
Better than expected

Staff, room
9
This hotel was much better than the 7.-something aggregate review score indicated here. Complimentary minibar, hospitable and friendly staff, and we liked their environmental accountability - instead if just telling travellers to use less fresh towels etc, they actually plant trees if towels aren't used, what a better incentive! No complaints whatsoever, the reception staff as well deserve special mention for their attention to our needs.
Chong H. Pered suuremate lastega Singapore, 18. detsember 2014
All hotel staff are very friendly and helpful

Hotel staff, Gym, Lobby
8,3
I stayed 4 nights in Dec at Pullman Hanoi. Hotel's location is not very convenient, but cheap taxi can take you any where easily. All the hotel staff are very helpful and extremely friendly. Though I don't quite agree with the 5-star rating, I still think this is a very good hotel.
Allan S. Ärireisijad Hong Kong, 12. detsember 2014
Great business hotel in hanoi

Clean, good location, modern design
7,7
Will stay every time when I go to Hanoi!

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - SissepääsPullman Hanoi Hotel Hanoi - FuajeePullman Hanoi Hotel Hanoi - FuajeePullman Hanoi Hotel Hanoi - LõõgastumisvõimalusedPullman Hanoi Hotel Hanoi - KoosolekuruumPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - VIP ruumPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli interjöörPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli välisilmePullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KoosolekuruumPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - VIP ruumPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli interjöörPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KoosolekuruumPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli välisilmePullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - TreeningsaalPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Toit ja joogidPullman Hanoi Hotel Hanoi - Toit ja joogidPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KoosolekuruumPullman Hanoi Hotel Hanoi - TreeningsaalPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - KülalistetubaPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli välisilmePullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestoranPullman Hanoi Hotel Hanoi - Hotelli interjöörPullman Hanoi Hotel Hanoi - Külalistetuba

Külastajate arvustused - Pullman Hanoi Hotel, Hanoi

AS-AGWEB-3B03