Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Regency Inn

Villa Abrille Street, Davao kesklinn, Davao, Filipiinid 8000 (Vaata kaarti)

broneeri!

Regency Inn Davao - Külalistetuba Regency Inn Davao - Fuajee Regency Inn Davao - Sissepääs Regency Inn Davao - Hotelli interjöör Regency Inn Davao - Fuajee Regency Inn Davao - Seadmed Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Fuajee Regency Inn Davao - Fuajee Regency Inn Davao - Fuajee Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Restoran Regency Inn Davao - Külalistetuba
Regency Inn Davao - Külalistetuba Regency Inn Davao - Külalistetuba Regency Inn Davao - Külalistetuba Regency Inn Davao - Külalistetuba Regency Inn Davao - Külalistetuba Regency Inn Davao - Hotelli välisilme
Ala Davao kesklinn

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Meeldiv

6,8

esitatud 59 arvustusest

Vastavus hinnale
7,0
Asukoht
7,6
Töötajate tegevus
6,7
Hotelli seisukord/puhtus
6,5
Toa mugavus/tase
6,9
Toit/söömine
6,1
Kõik arvustused (59)
Sorteeri:
Dennis J. Üksikreisijad Philippines, 21. august 2015
Value for your money

affordable, comfort and friendly staffs
7
good, comfortable stay
Teata sellest arvustusest
Ruth D. Grupid Philippines, 12. juuli 2015
Value for money.

Good staff, good breakfast, available transport provided to the group.
7
Pleasant.
Teata sellest arvustusest
Silsan S. Ärireisijad Philippines, 1. juuni 2015
Mr

Location, food and wifi
8
Overall it was ok, I wonder if the hot shower really works and air conditioning is really noisy
Teata sellest arvustusest
Ramin F. Üksikreisijad United Kingdom, 30. mai 2015
Friendly , could be cleaner, great good

Food , showers
7,3
Short stay but it was good and the restaurant had a nice meals in very good prices, hallways were smelly .. They just need to clean it properly..
Teata sellest arvustusest
Suzette P. Ärireisijad Philippines, 29. aprill 2015
Nice location

Value of money
6
Comfortable but shower not working
Teata sellest arvustusest
Merhaya I. Pered väikeste lastega Philippines, 22. aprill 2015
CENTRALLY LOCATED

GOOD LOCATION, VALUE FOR MONEY, FRIENDLY STAFF
8
WE ENJOYED OUR STAY IN THIS HOTEL.
Teata sellest arvustusest
Roderick B. Ärireisijad Philippines, 5. märts 2015
relaxing stay

location, nice room and clean
6
Teata sellest arvustusest
Crisanti A. Üksikreisijad Philippines, 1. veebruar 2015
sweet escape

accessible, affordable & clean
7,3
It's nice and comfortable
Teata sellest arvustusest
Jostein A. Pered suuremate lastega Norway, 23. detsember 2014
Reasonably priced in the city

Service, low price, central location
6,3
Celebrated our wedding at the Regency. No complaints about that arrangement. Got two extra rooms for family and friends. Rooms clean enough. Solid bed spreads. I often freeze at night in Filipino hotels, not here. We did not quite have a bridal suite, but three low-priced rooms are better, when there is a large entourage. Not much dining at the Regency, except for wedding receptions, but not far to go for food. Also walking distance to Gaisano mall.
Teata sellest arvustusest
Jason S. Üksikreisijad Australia, 6. september 2014
A good place to stay

Location.. friendly staff.. nice restaurant
9
This was my 2nd stay at Regency and once again I was very happy here. The staff are friendly and helpful & there are many good choices in the adjoining restaurant/cafe. A short walk to Gaisano & a short taxi ride to most places. Huge comfortable bed and a really good shower. Free wi-fi and that's all i need for a short stay. Good value in my opinion. Rooms could do with an extra power point that would be my only complaint. Always something needs charging these days.
Teata sellest arvustusest

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Regency Inn DavaoRegency Inn Davao - KülalistetubaRegency Inn Davao - FuajeeRegency Inn Davao - SissepääsRegency Inn Davao - Hotelli interjöörRegency Inn Davao - FuajeeRegency Inn Davao - SeadmedRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - FuajeeRegency Inn Davao - FuajeeRegency Inn Davao - FuajeeRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - RestoranRegency Inn Davao - KülalistetubaRegency Inn Davao - KülalistetubaRegency Inn Davao - KülalistetubaRegency Inn Davao - KülalistetubaRegency Inn Davao - KülalistetubaRegency Inn Davao - KülalistetubaRegency Inn Davao - Hotelli välisilme


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3C07