Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Tamuning, Guam (Vaata kaarti)

broneeri!

Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sviit Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Kümblustünn Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Pubi/sohvabaar Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Tantsusaal Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Tantsusaal Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Koosolekuruum Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Koosolekuruum Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Tantsusaal Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Tantsusaal Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Fuajee Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Ümbrus Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vaade Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vannituba Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilme Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Rootsi laud
Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bassein Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vaade Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vaade Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli interjöör Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilme Sheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruum Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bassein Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sviit Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sviit Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restoran Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli interjöör
Ala Tamuning Tubade arv: 318

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Väga hea

7,7

esitatud arvustusest443

0 eestikeelset arvustust

Vastavus hinnale
7,8
Asukoht
6,7
Töötajate tegevus
8,1
Hotelli seisukord/puhtus
8,0
Toa mugavus/tase
8,3
Toit/söömine
7,3
Kõik arvustused (443)
Sorteeri:
Erlinda M. Pered väikeste lastega United States of America, 10. jaanuar 2016
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Teata sellest arvustusest
Alexandre C. Ärireisijad China, 18. detsember 2015
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Teata sellest arvustusest
Joo Y. Paarid South Korea, 3. detsember 2015
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Teata sellest arvustusest
Hyoungwook K. Paarid South Korea, 26. november 2015
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Teata sellest arvustusest
Ronald R. Ärireisijad United States of America, 7. november 2015
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Teata sellest arvustusest
Tommy J. Pered suuremate lastega Sweden, 17. oktoober 2015
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Teata sellest arvustusest
Jiyeon K. Pered väikeste lastega South Korea, 11. oktoober 2015
delay, no answer, AC not worked, very old room

big, sea side, shuttle
3,3
It was my worst hotel in my life. I stayed club suite that AC was not working well so I request twice for fixing. First day card key was not wokring (other room) Second day my check in time was delayed one hour. Staff said just "sorry" and they didnt gimme feedback even room was ready. Baby cried, I was so upset. After enter room... AC was not working well. I just slept..cause I didnt want to say complain..however next day I could not stand anymore.. Whatever.... If u think here.. Ur money is important. Dont waste ur time and money for these kinds of trash things. Life is short. Also travel is short. Think that! Time is important.
Teata sellest arvustusest
Mario W. Üksikreisijad United States of America, 23. september 2015
wonderful hotel

location. to attractions. great wired Internet. many hotel activities.
8,3
Best hotel I've stayed in a long time. Wonderful view and wonderful staff.
Teata sellest arvustusest
Hyunjoo P. Üksikreisijad South Korea, 20. september 2015
staying at sheraton guam

swimming pool / lobby / ...
7
Teata sellest arvustusest
Kam W. Paarid Hong Kong, 4. september 2015
One of best hotel in Guam

Customer service, Hotel environment, Facility
7,3
Will come back again
Teata sellest arvustusest
1 1-st arvustusest
 

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - KümblustünnSheraton Laguna Guam Resort Guam - Pubi/sohvabaarSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - KoosolekuruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - KoosolekuruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - FuajeeSheraton Laguna Guam Resort Guam - ÜmbrusSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VannitubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - Rootsi laudSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli interjöörSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli interjöörSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - VannitubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - VannitubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - PoedSheraton Laguna Guam Resort Guam - TreeningsaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - SpaaSheraton Laguna Guam Resort Guam - SpaaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - RetseptsioonSheraton Laguna Guam Resort Guam - FuajeeSheraton Laguna Guam Resort Guam - FuajeeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - ÄrikeskusSheraton Laguna Guam Resort Guam - ÄrikeskusSheraton Laguna Guam Resort Guam - Toit ja joogidSheraton Laguna Guam Resort Guam - Toit ja joogidSheraton Laguna Guam Resort Guam - Toit ja joogidSheraton Laguna Guam Resort Guam - KohvikSheraton Laguna Guam Resort Guam - KohvikSheraton Laguna Guam Resort Guam - KohvikSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - KülalistetubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - KülalistetubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - Vaade


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3B06