Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Tamuning, Guam

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Väga hea

7,7

esitatud arvustusest463

0 eestikeelset arvustust

Vastavus hinnale
7,8
Asukoht
6,7
Töötajate tegevus
8,1
Hotelli seisukord/puhtus
8,0
Toa mugavus/tase
8,3
Toit/söömine
7,3
Kõik arvustused (463)
Sorteeri:
Ulla P. Pered suuremate lastega Denmark, 27. märts 2016
Upgrade needed!
4,3
Sheraton is really in a bad shape, the rooms and certain common areas are so old and run down, it needs an upgrade/renovation for sure. Think it is too costly compared to what you get. But talking about the staff, they are the most welcoming and helpfull people, really wanted to please us all the time.
Teata sellest arvustusest
Shilpa T. Pered suuremate lastega India, 26. märts 2016
good
6,3
your friendly staff is amazing especiall joanah
Teata sellest arvustusest
Tsz Y. Pered suuremate lastega Hong Kong, 5. märts 2016
Sheraton guam is a bit old now.

located right at the ocean front, has free kayak provided, infinity pool
6
The hotel facilities are quite outdated and old. It needs some renovation somehow. The staff told us to come back at 1pm for check in but when we arrive at 1pm, they said we have to wait until 3pm. Overall, the hotel is quite nice with great ocean view.
Teata sellest arvustusest
James Y. Grupid Micronesia, 31. jaanuar 2016
Overall it was really great.
6,7
Enjoyed the stay. Thanks!
Teata sellest arvustusest
Erlinda M. Pered väikeste lastega United States of America, 10. jaanuar 2016
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Teata sellest arvustusest
Alexandre C. Ärireisijad China, 18. detsember 2015
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Teata sellest arvustusest
Joo Y. Paarid South Korea, 3. detsember 2015
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Teata sellest arvustusest
Hyoungwook K. Paarid South Korea, 26. november 2015
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Teata sellest arvustusest
Ronald R. Ärireisijad United States of America, 7. november 2015
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Teata sellest arvustusest
Tommy J. Pered suuremate lastega Sweden, 17. oktoober 2015
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Teata sellest arvustusest
1 1-st arvustusest
Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - KümblustünnSheraton Laguna Guam Resort Guam - Pubi/sohvabaarSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - KoosolekuruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - KoosolekuruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - TantsusaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - FuajeeSheraton Laguna Guam Resort Guam - ÜmbrusSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VannitubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - Rootsi laudSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli interjöörSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli interjöörSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - VannitubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - VannitubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestoranSheraton Laguna Guam Resort Guam - PoedSheraton Laguna Guam Resort Guam - TreeningsaalSheraton Laguna Guam Resort Guam - SpaaSheraton Laguna Guam Resort Guam - SpaaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hotelli välisilmeSheraton Laguna Guam Resort Guam - RetseptsioonSheraton Laguna Guam Resort Guam - FuajeeSheraton Laguna Guam Resort Guam - FuajeeSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - BasseinSheraton Laguna Guam Resort Guam - ÄrikeskusSheraton Laguna Guam Resort Guam - ÄrikeskusSheraton Laguna Guam Resort Guam - Toit ja joogidSheraton Laguna Guam Resort Guam - Toit ja joogidSheraton Laguna Guam Resort Guam - Toit ja joogidSheraton Laguna Guam Resort Guam - KohvikSheraton Laguna Guam Resort Guam - KohvikSheraton Laguna Guam Resort Guam - KohvikSheraton Laguna Guam Resort Guam - SeadmedSheraton Laguna Guam Resort Guam - KülalistetubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - KülalistetubaSheraton Laguna Guam Resort Guam - VaadeSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - SviitSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - VIP ruumSheraton Laguna Guam Resort Guam - Vaade


Agoda.com on osa Priceline Groupist, maailma juhtivast võrgupõhiste reiside ja seotud teenuste osutajast.

AS-AGWEB-3C06