Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vaata kaarti)

broneeri!

Stanford Hillview Hotel Hongkong - Hotelli välisilme Stanford Hillview Hotel Hongkong - Hotelli välisilme Stanford Hillview Hotel Hongkong - Sissepääs Stanford Hillview Hotel Hongkong - Sissepääs Stanford Hillview Hotel Hongkong - Fuajee Stanford Hillview Hotel Hongkong - Retseptsioon Stanford Hillview Hotel Hongkong - Retseptsioon Stanford Hillview Hotel Hongkong - Fuajee Stanford Hillview Hotel Hongkong - Fuajee Stanford Hillview Hotel Hongkong - Fuajee Stanford Hillview Hotel Hongkong - Ärikeskus Stanford Hillview Hotel Hongkong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hongkong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hongkong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hongkong - Restoran Stanford Hillview Hotel Hongkong - Restoran
Stanford Hillview Hotel Hongkong - Pubi/sohvabaar Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba Stanford Hillview Hotel Hongkong - Külalistetuba
Ala Tsim Sha Tsui Tubade arv: 177
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Väga hea

7,7

esitatud arvustusest1672

Vastavus hinnale
7,6
Asukoht
8,1
Töötajate tegevus
7,7
Hotelli seisukord/puhtus
7,9
Toa mugavus/tase
7,8
Toit/söömine
7,0
Kõik arvustused (1672)
Sorteeri:
Lawrence U. Ärireisijad Philippines, 25. mai 2015
Stayed For 9 Nights

1. Location 2. Value for Money 3. Comfort for Travellers
7
We stayed For 9 nights for an official trip and we had a very memorable time. Really value for money and the location is great. 5 minutes walk from MTR and the good places for food everywhere. Plus Wellcome Supermarket and 7-11 few steps away.
Mary G. Pered väikeste lastega Philippines, 23. mai 2015
Close to everything & a nice place to stay in...

Many restaurant nearby. Easy for shopping because of the shops and mall are nearby. Moderately price hotel.
7,3
We had a nice stay at this hotel.... We were upgraded to premier room. The room was clean, nice and big enough for us. The bed was neat and clean. The only problem we encountered was the hotel located at a hilltop that was so steep.
Chan H. Üksikreisijad United States of America, 18. mai 2015
I'm happy that I chose Stanford.

Location. Professional staff. Clean.
8
I feel like I lucked out with Stanford. The location was as great as I was hoping, no major complaints. But a couple of minor complaints: the gym could use a bit of updating. The treadmill has seen better days and it's very low quality. The wifi wasn't very strong. I had to stand next to the door, for instance, to get a connection on my phone. And the bathrooms could use an upgrade. But, again, none of these were total deal breakers and shouldn't discourage anybody from staying at Stanford.
Ekaphong R. Pered suuremate lastega Thailand, 13. mai 2015
Comfortable and good location

Good location
8
Sin H. Paarid Hong Kong, 9. mai 2015
poor service and room

location
5
room was filled with cigarettes smell, staff were not helpful, washroom was dirty
Chee S. Üksikreisijad Singapore, 2. mai 2015
Review of stanford hillview hotel

Customer service, room cleanliness
8,7
Good
Patrick C. Ärireisijad United States of America, 26. aprill 2015
Kowloon Hotel

Value, staff & location
9
May I. Paarid Australia, 18. aprill 2015
Clean & great location

Good location. Free snacks delivered to room at afternoon tea time. Friendly staff.
9,3
Modern, clean, good location, near restaurants n shops, near mrt station. It's on a small hill though so possibly not suitable for elderly. Very happy with this hotel.
Tony Z. Paarid Australia, 15. aprill 2015
Location

Location, service ok, price ok
6,3
Stayed one night as was transiting. Hotel in good location, felt safe and service was fine. The hotel felt a little outdated. Rooms were reasonable size, bathroom could've been better.
Terapat T. Paarid Thailand, 12. aprill 2015
Clean room , mate service good but hav to deposite

Clean, good service, peach
8,3
Great time

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Stanford Hillview Hotel HongkongStanford Hillview Hotel Hongkong - Hotelli välisilmeStanford Hillview Hotel Hongkong - Hotelli välisilmeStanford Hillview Hotel Hongkong - SissepääsStanford Hillview Hotel Hongkong - SissepääsStanford Hillview Hotel Hongkong - FuajeeStanford Hillview Hotel Hongkong - RetseptsioonStanford Hillview Hotel Hongkong - RetseptsioonStanford Hillview Hotel Hongkong - FuajeeStanford Hillview Hotel Hongkong - FuajeeStanford Hillview Hotel Hongkong - FuajeeStanford Hillview Hotel Hongkong - ÄrikeskusStanford Hillview Hotel Hongkong - RestoranStanford Hillview Hotel Hongkong - RestoranStanford Hillview Hotel Hongkong - RestoranStanford Hillview Hotel Hongkong - RestoranStanford Hillview Hotel Hongkong - RestoranStanford Hillview Hotel Hongkong - Pubi/sohvabaarStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - VannitubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - KülalistetubaStanford Hillview Hotel Hongkong - TreeningsaalStanford Hillview Hotel Hongkong - LõõgastumisvõimalusedStanford Hillview Hotel Hongkong - Aed


AS-AGWEB-3A08