või

Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indoneesia 80571 (Vaata kaarti)

broneeri!

Swan Inn Bali - Aed Swan Inn Bali - Rõdu/Terrass Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Vannituba Swan Inn Bali - Seadmed Swan Inn Bali - Toit ja joogid Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Hotelli välisilme Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Hotelli interjöör Swan Inn Bali - Rõdu/Terrass Swan Inn Bali - Vannituba Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Sissepääs Swan Inn Bali - Rõdu/Terrass
Swan Inn Bali - Vannituba Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Aed Swan Inn Bali - Rõdu/Terrass Swan Inn Bali - Rõdu/Terrass Swan Inn Bali - Hotelli interjöör Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Hotelli interjöör Swan Inn Bali - Külalistetuba Swan Inn Bali - Aed
Ala Ubud Tubade arv: 9
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Hea

7,4

esitatud arvustusest202

Vastavus hinnale
7,9
Asukoht
8,4
Töötajate tegevus
7,7
Hotelli seisukord/puhtus
6,6
Toa mugavus/tase
6,8
Toit/söömine
6,8
Kõik arvustused (202)
Sorteeri:
Reagan F. Pered väikeste lastega Australia, 15. veebruar 2015
unclean sheets, dirty towels, no aircondition
3
Very bad experience
Jon T. Paarid Australia, 8. veebruar 2015
oasis just off the main road

beautiful surroudings, very spacious and clean superior rooms, hot water
8,3
Overall was excellent, superior room is MUCH better than the standard and worth every dollar extra. The surrounding hotels and guesthouses charge double for pretty much the same thing. Keep in mind there isn't a swimming pool here, and with the humid hot weather, you might have the urge to jump into the pool at about 3pm.
Martinus P. Paarid Indonesia, 1. veebruar 2015
Dirty, hidden, no park, mosquito, dark

Cheapest, bali design, nothing else
2
Not good, i cant sleep.. Mosquito. Dirty, smelly..dusty.. Oh no
Felix B. Ärireisijad Indonesia, 21. jaanuar 2015
Good stay

Reasonable price, good service, basic room
8
Heidi B. Grupid Australia, 17. jaanuar 2015
adequate

location, friendly staff, breakfast
5,3
Fong Y. Üksikreisijad Hong Kong, 9. jaanuar 2015
Nice staying

Good location; reasonable price; nice staff
8
Good location; reasonable price; nice staff. But a bit noisy during our stay.
Carolyn S. Üksikreisijad Singapore, 31. detsember 2014
awful. u need to be careful with reviews.
3,3
i booked for 4 days but wanted to leave immediately on arrival. i tolerated for 2 days and escaped to another property rated 3 stars but was actually 3 stars. u need to be careful with how you give out stars!! i would like a refund for the 2 days i did not use.
Tiew E. Pered suuremate lastega Malaysia, 22. detsember 2014
CHEAP Hotel can't expect too much!!!

Quiet, peaceful and Isolated hotel where you cannot find it!
5,7
A quiet, peaceful and isolated place where you will not find it, i'm sure about it! Dangerous street without light to the hotel. Poor staff who promised an airport transfer but no reply after that. Poor hotel hygiene, rasher developed after a night over there! After all, it is a cheap, nicely built room and near to attraction place such as Monkey Forest and Market. Experience it yourself?
Sally S. Üksikreisijad United Kingdom, 16. detsember 2014
A little shabby but convenient

Location, WIFI, breakfast
6,7
Reasonably quiet, there is construction near some rooms but no heavy machinery. I'm an early riser so nothing that bothered me. Easy to walk to most places and nice to be off the Main Street so quiet at night. Good wifi. Breakfast light but sufficient AND brought to your terrace. Excellent value for money.
Scott B. Paarid Australia, 14. detsember 2014
Not a 3-star but comfortable enough

Location nr Monkey Forest Rd, Ubud; the comfortable bed; the upstairs villa room view and airflow
5,7
Not bad at all. Too close to construction worksite so we started looking around and got a similar site but with a swimming pool for a bit extra. As an intro to Ubud, we loved the Swann Inn.

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - AedSwan Inn Bali - Rõdu/TerrassSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - VannitubaSwan Inn Bali - SeadmedSwan Inn Bali - Toit ja joogidSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - Hotelli välisilmeSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - Hotelli interjöörSwan Inn Bali - Rõdu/TerrassSwan Inn Bali - VannitubaSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - SissepääsSwan Inn Bali - Rõdu/TerrassSwan Inn Bali - VannitubaSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - AedSwan Inn Bali - Rõdu/TerrassSwan Inn Bali - Rõdu/TerrassSwan Inn Bali - Hotelli interjöörSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - Hotelli interjöörSwan Inn Bali - KülalistetubaSwan Inn Bali - Aed


AS-AGWEB-3A02