Iga kord, kui mõni Agoda klient hotellist lahkub, saadame me talle e-kirja, milles palume tal kirjutada oma külastuse kohta arvustus. Ainult nii saab arvustusi esitada. Kõik arvustused läbivad seejärel enne Agoda veebilehele jõudmist meie sisumeeskonna kontrolli. Seega on KÕIK Agoda arvustused, erinevalt mitmetest teistest reisilehtedest, tõendatud ja ehtsad.
Sisestage sobivad kuupäevad, et kontrollida saadavust ja broneerida selles hotellis tuba

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Tai 83150 (Vaata kaarti)

broneeri!

The Nap Patong Hotel Phuket - Restoran The Nap Patong Hotel Phuket - Bassein The Nap Patong Hotel Phuket - Lõõgastumisvõimalused The Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilme The Nap Patong Hotel Phuket - Fuajee The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba
The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba The Nap Patong Hotel Phuket - Villa
Ala Patong Tubade arv: 136
Tasuta wifi

Uusimad külastajate kommentaarid

Vali reisija tüüp

 

Fantastiline

8,7

esitatud arvustusest3312

Vastavus hinnale
8,5
Asukoht
8,7
Töötajate tegevus
9,0
Hotelli seisukord/puhtus
9,1
Toa mugavus/tase
8,8
Toit/söömine
8,2
Kõik arvustused (3312)
Sorteeri:
Teemu V. Üksikreisijad Finland, 14. märts 2011
Hyvä hotelli hyvällä paikalla sivussa metelistä

Siisti ja mukava henkilökunta. Sijainti kohtalaisen hyvä
7,7
Hotelli oli hyvä. Tosin Patong Beachillä hinta vähän yläkanttiin verrattavissa muihin. Jos haluaa menoa, mutta hotellin rauhalliselta paikalta niin tätä voi suositella. Yleis arvosana voisi olla 8,5.
Hotel Feature Tip: Minibaari sisältyy huoneen hintaan. Pesuloita on vieressä paljon halvemmalla ja lopputulos on sama vaikka epäilyksiä saattaa tulla
Navya S. Üksikreisijad Australia, 18. mai 2015
Nap review

The staff, facilities and location
9,7
Shawn P. Üksikreisijad South Africa, 11. mai 2015
feedback

location, room, pool
6,7
Mark W. Üksikreisijad United Kingdom, 11. mai 2015
Disappointing - standards have dropped.

the people working here are nice
2
There was a smell of stale smoke every time I entered my 'no smoking' room and the pillows slips smelled of damp, even after I asked them to be changed. The TV selection was very limited and even in the bar you could not watch a football match, like Man U or Liverpool - these teams are the most popular in Thailand and the fact that you have to leave the hotel to watch a match shows how out of touch the management must be. This used to be my favourite hotel in Thailand, but no longer. Standards have dropped markedly, in my opinion. Take the breakfast, for example. On my first visit the food was delicious. The chef would come around offering signature dishes. You could have any kind of coffee, eg, expresso, cafe late... now there is just one choice - 'industrial stewed'. The bacon on offer had the texture of Tarmac, the eggs were stodgy and tasteless... you get the idea. It didn't help that the hotel now seems to attract people who shout across the room and have little concept of civilised behaviour. Sorry, NAP you really disappointed this time - your standards have dropped to 'ordinary' - there is a lot of competition out there - I doubt I will be back. :(
Lin J. Paarid Singapore, 9. mai 2015
Awesome Hospilatilty, will come back for sure!

Stuff, room & location
9,7
Very satisfy and best hotel for the price. Totally no complain! Cheers!
Mark W. Üksikreisijad United Kingdom, 8. mai 2015
Hotel standards are slipping

nice staff
3,7
This used to be my favourite hotel in Thailand, but no longer. Standards have dropped markedly, in my opinion. Take the breakfast, for example. On my first visit the food was delicious. The chef would come around offering signature dishes. You could have any kind of coffee, eg, expresso, cafe late... now there is just one choice - 'industrial stewed'. The bacon on offer had the texture of Tarmac, the eggs were stodgy and tasteless... you get the idea. It didn't help that the hotel now seems to attract people who shout across the room and have little concept of civilised behaviour. Another disappointment was the room. There was a smell of stale smoke every time I entered my 'no smoking' room and the pillows slips smelled of damp. The TV selection was very limited and even in the bar you could not watch a football match, like Man U or Liverpool - these teams are the most popular in Thailand and the fact that you have to leave the hotel to watch a match shows how out of touch the management must be. Sorry, NAP you really disappointed this time - your standards have dropped to 'ordinary' - there is a lot of competition out there - I doubt I will be back. :(
Dak L. Paarid Malaysia, 6. mai 2015
Room nice and clean

Room clean...staff good and king bed
8,3
Nice and room clean,staff good..but abit disappointed is me reach hotel around 245pm..room still not yet ready and check in..need wait
Mandy B. Paarid Australia, 5. mai 2015
Relaxing at the nap

The cleanliness of the hotel, the staff and the fantastic service
10
We have stayed at the Nap previously and decided to stay again. It is clean and modern and the staff are wonderful. It is in a convenient location but nice and quiet. the Nap is the perfect stay and we were once again impressed with the wonderful stay we had.
Abdul W. Üksikreisijad Singapore, 5. mai 2015
awesome n vakue for money

free drinks n wifi
10
Awesomw
Peter K. Üksikreisijad Australia, 2. mai 2015
best experience I enjoyed in Thailand

staff pool room
8,3
Excellent

broneeri!

See on kiire ja lihtne!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - BasseinThe Nap Patong Hotel Phuket - LõõgastumisvõimalusedThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - VillaThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - TreeningsaalThe Nap Patong Hotel Phuket - BasseinThe Nap Patong Hotel Phuket - BasseinThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaaThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - RestoranThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - Hotelli välisilmeThe Nap Patong Hotel Phuket - FuajeeThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - KülalistetubaThe Nap Patong Hotel Phuket - Külalistetuba


AS-AGWEB-3B07