arrow-up-icon Earn points on your existing loyalty program!
Back to hotel info

Excellent 8.3
Based on 18 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Excellentbased on 18 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 9.0
  • Facilities 8.0
  • Location 8.8
  • Room Comfort/Standard 8.1
  • Service 8.7
  • Value for Money 7.8
  • Food/Dining 7.3

Shazrulnizam H.
Malaysia
December 04, 2011
Lovely hotel
Elegent and comfortable room
the room is elegent and refeshing. however the location is a bit further away from downtown streets. the real minus point was the free wifi performance was not as advertised. only enjoyed the first night of wifi service but totally unaccessible the next day and the guys at the counter were of no help. other than thatit was a satisfactory stay.

Michael L.
Australia
January 10, 2011
Tiny room but good location
good location
small room
when we were checking in, we were informed that we got an upgrade from standard double that we booked to superior. the more were we surprised how tiny the room was. it was one of the smallest rooms we have seen in a while. there was a nice terrace attached to the room, which was of no use to us in winter. there was no water kettle which, again, i haven't seen in a very long time. the bathroom looked spanking new and specious. however, what i found very unusual was the fact that the shower corner (no bathtub) had no glass, so all the water was splashing around the whole bathroom. not sure if this is intention to keep it open like this or the glass just wasn't delivered yet. the bed was very comfortable and we had very good sleep apart from the fact that we got woken up at 9.30 am by housekeeping. housekeeping that early?? why? the location of the hotel is very good though and if you don't intent to spend too much time in the claustrophobic room, it is not a bad choice.

Philippe C.
France
June 30, 2015
Bon hotel pour une petite escapade à Vienne
Nourriture, Localisation, Immeuble ancien
Très bon hotel bien situé prés du Rathaus et du quartier des musées. Dans un vieille immeuble très bien conservé. Le petit déjeuner est excellent.

Claudio K.
Austria
November 28, 2015
Gut
Personal Lage Grosses Zimmer
GUT

Axel H.
Germany
August 09, 2013
ruhige Unterkunft, guter Komfort, interessantes Um
Ruhe, Preis, Lage
Nicht spektakulär, aber ein Hotel, das bei gutem Komfort Erholung bietet und trotzdem nicht im Abseits liegt

Wayu D.
Thailand
October 31, 2012
โรงแรมสะอาด บริการดี อยู่ห่างจาก metro ไม่มาก
ใกล้ metro และแหล่งร้านอาหาร
ไปพักกับเพื่อนอีก 1 คน ตอนแรกได้ห้องเตียงใหญ่มาซึ่งไม่ตรงกับที่ระบุไว้ว่าอยากได้ห้องเตียงคู่ จึงไปขอย้ายห้อง ซึ่งพนักงานได้บริการเป็นอย่างดีและรวดเร็ว ห้องสภาพดี สะอาด การเดินทางไปยัง metro station ที่ใกล้ที่สุดจะต้องเดินไปประมาณ 100-200 เมตรซึ่งสามารถเดินไปได้อย่างสะดวก ข้อเสียที่พบมีแค่อย่างเดียวคือตอน check out พนักงานเลินเล่อคิดราคาผิดโดยรวมค่าจอดรถเข้าไปด้วยโดยไม่สอบถามก่อนว่าเรามีรถหรือไม่ ซึ่งโชคดีที่เราเอะใจกันก่อน

Oernulf R.
Norway
February 29, 2016
Hyggelig nabolag - stille gate - god service
Ypperlig beliggenhet for besøk både i indre by og i de hyggelige bydelene utenfor. Trikk 2 stoppet 100 meter unna. Cafe Eiles - som lå like nært - ble vårt faste sted. Et klassisk wiener-kaffehus.

Zsuzsanna G.
Hungary
December 14, 2010
Negatív hír a recepción, de gyors intézkedés
Saját parkolóhely (garázs)
Reggeli
az írásos visszaigazolásban, melyet az agoda küldött, mind angol és mind pedig magyar nyelven az állt, hogy a szobákat az érkezés napján 12 órától el lehet foglalni. mivel előzetesen telefonon érdeklődésünkre azt a tájékoztatást kaptuk,hogy a hotelnek van saját parkolója, de abban foglalni nem lehet, hanem érkezési sorrendben tellik a parkoló és ha már nincs hely, akkor máshová irányítanak, ezért fél egykor megérkeztünk a recepcióra. ott azt a tájékoztatást kaptuk, hogy a szobát csak 14 órától tudjuk elfoglalni, mivel teltház volt... én hivatkoztam a visszaigazolásra. a recepciós a backoffice irodába bement és gondolom, hogy felsőbb utasításra végül kiadott nekünk 2 másik szobát, amit azonnal el lehetett foglalni... más: szintén negatív: a visszaigazolásra hivatkozom megint, melyben az áll, hogy a foglaláskor megadott bankkártya csupán a biztonság kedvéért kell, de a szállás díját nem emelik arról le. ehhez képest - pedig még a megérkezésünkkor is jeleztem, hogy készpénzben szeretnénk majd fizetni - az elutazás napján a kezembe nyomták a kártyabizonylatot, melyen jól látható volt, hogy már a foglalás napján (majd egy hónappal az érkezést megelőzően) leemelte a hotel a szállásdíjat... ez mindenképp elítélendő, mivel még az árfolyamkülönbség is gond lehet. ráadásul a két foglalt szobát külön-külün szerettük volna a barátainkkal rendezni, de így az én kártyámra lett ráterhelve a két szoba szállásának az ára. a fenti indokok miatt nem fogom ajánlani ezt a rendszert a barátaimnak.