arrow-up-icon Earn points on your existing loyalty program!
Back to hotel info

Recent customer comments

Filter by traveler type
All reviews (23)

Business travelers (2)

Couples (17)

Solo travelers (4)

Very good
7.2
based on 23 reviews
Hotel Condition/Cleanliness
7.5
Location
7.8
Room Comfort/Standard
7.0
Staff Performance
6.9
Value for Money
7.6
Food/Dining
6.3

4 Kalevi N.
Finland
December 09, 2011
Vaihtamalla myynti dokumentit oikeiksi hotellia vastaaviksi
Hotelli ei vastaa esitteessä olevia palveluja.

6.7 RAIMO R.
Finland
September 29, 2011
Hyvä sijainti satamaan nähden
Satunnainen matkamies
Sijainniltaan erinomainen sataman välittömässä läheisyydessä. Liikenteen melu ei häirinnyt. Useita ostosmahdollisuuksia hotellin läheisyydessä. Hotellin huoneet täyttävät "meikäläisen" yöpymisvaateet, sekä aamupala kohtalainen.

3.7 Arto P.
Finland
August 02, 2011
Ainut oleva hotelli lähellä satamaa.
Hyvä sijainti ja hyvä parkkipaikka autolle.
Hotelli aika kallis varustetasoonsa nähden. Huoneissa ei ollut jääkaappia, joten lämmintä olutta piti lipitellä. Aamiaisella tosi sotkuista ja lähes kaikki ruuat ja ruokailuvälineet oli loppu. Aamiainen todella pettymys.

7 RAIMO R.
Finland
May 02, 2011
ihastuttava hotilli hyvällä paikalla
liikemies satunnainen matkailija
aamupala riittävä ja sopivan laadukas. sopparuokailu oli kiva kokemus jota olemme käyttäneet muulloinkin. sijainti erittäin hyvä laivamatkailun kannalta eikä kuulunut liikenteen melua eikä muutakaan melua. hinta kohtuullinen

7 Jyrki J.
Finland
April 09, 2011
Hyvä, siistija edullinen
Sijainti satamassa, edullinen
Olimme autolla ja saimme ilmaisen parkkipaikan hotellin vierestä. Tarvitsimme vain sopivan yöpymispaikan ja tämä hotelli täytti hyvin tämän tarpeen. Vanhaan kaupunkiin on helppo mennä myös kävellen 10 minuutin matkan. Satama on vieressä. Hotelli oli siisti ja siinä oli kaikki tarpeellinen.

7.3 Pekka T.
Finland
March 31, 2011
Kaikki toimii
Hyvä sijainti, hyvät yhteydet, hyvä palvelu
Voucher ei sisältänyt aamupalaa joka kuitenkin kuului hintaan Lentokentältä bussilla nro 2 hotellille (kävely 150m). Myöhäisestä uloskirjautumisesta ei lisämaksua. Siistit huoneet. Käytävän äänet kuuluivat huoneeseen.

7.3 Jukka V.
Finland
February 15, 2011
Perusasiat kunnossa
Hintaan nähden hyvä hotelli
Sijainti sataman läheisyydessä, sopii hyvin laivamatkustajille. Myös etäisyys keskustaan hyvä kävellenkin. Hotelli on siisti ja huoneet asialliset. Hintaan nähden hyvä hotelli.

8.3 KULJETUSLIIKE O.
Finland
December 26, 2010
erinomainen sijainti
hyvä ruoka ja rauhallinen
pilettäjien
hotellin sijainti on erittäin hyvä kun se on lähellä satamaa ja hotellista käsin on helppo lähteä eripuolille kaupunkia toimittamaan suunniteltuja asioita ja kauppakäyntejä. hotellin hintataso ja laatu kohtaavat odotetut tavoitteet. hotellin ruoka on hyvää ja kohtuu hintaista. amuupala on riittävä ja päivän soppapöytä on tarpeeksi monipuolinen. hotellia voin suositella muillekin samanlaisille matkailijoille.ja uskon että he ovat tyytyväisiä valintaansa.

8 Mauri L.
Finland
December 09, 2010
Siisti ja miellyttävä hotelli jossa ystävällinen h
mukava ravintola osasto
tupakointi ihan pääovella ei mukavaa allergiselle
alku hankaluuksien jälkeen aika mukavaa. Tilauksen muuttamisen vaikeus kun erehdyksessä valitsin ilman huoneet ilman aamiaisia ja kun maksoin ne respaan niin hinta oli laatuun nähden pöyristyttävä melkein 11 euroa / henk.

5.7 Merja R.
Finland
December 09, 2010
Siirto toiseen hotelliin
satunnainen matkailija
Aamiainen voisi olla monipuolisempi
Olemme yöpyneet kerran aiemmin Tallink Express hotellissa ja valitsimme sen jälleen, koska hotellilta on hyvät yhteydet joka paikkaan. Valitettavasti emme yöpyneet Tallink Express hotellissa ollenkaan. Hotellin vastaanotossa meille kerrottiin hotellin olevan täynnä ja he joutuvat siirtämään meidät toiseen hotelliin. Hotelli Dzingel sijaitsi noin 8 km:m päässä Tallinan keskustasta.