arrow-up-icon Earn points on your existing loyalty program!
Back to hotel info

Excellent 8.2
Based on 30 reviews
Excellent 8.5
Based on 885 reviews

Recent customer comments

Filter by traveler type
Excellent



based on 30 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 8.3
  • Facilities 6.0
  • Location 8.5
  • Room Comfort/Standard 8.6
  • Service 7.7
  • Value for Money 7.9
  • Food/Dining 7.9

Antti S.
Finland
September 06, 2008
Hotel Sello Palace
Nice and cleas
A bit small rooms
Room located in a quite busy place. Anyhow it was pretty calm. Overall the hotel was quite modern, room were nice and clean. Good worth for money. I can recommend.

Miika
Finland
October 30, 2015
Fabulous
Breakfast, comfortable bed

Aleksey
Russia
October 06, 2015
Perfect for cars-traveling
Good breakfast, good coverage parking including. Very useful location (for me)! Really price for this perfect service!
I don't know.... More Russian TV-Chanel, maybe.... I can find only one...

Jochem R.
United Kingdom
November 25, 2015
Clean room!
Location; breakfast; room

Hank
Netherlands
October 01, 2015
Good hotel, where everything works
Good hotel, with comfortable rooms. Everything works! Good breakfast.

Nicky H.
Netherlands
November 08, 2010
Uitstekende accomodatie met Lekker eten
Restaurant, informatie balie
Mijn verblijf in het Palace Sello Hotel was voor 3 overnachtingen. Ik heb een goed verblijf gehad. mijn ontvangst aan de balie was uiterst vriendelijk en goed van alle informatie voorzien. De kamer (basic) waar ik verbleef was ruim. Wel dacht ik eerst dat ik in een rokers kamer was beland omdat er een rook geur in de kamer hing. (misschien iets met de ventilatie. Het bed en de kussens waren ook niet echt confortabel. Ik heb naast het uitstekende verzorgde ontbijt ook tweemaal gebruik gemaakt van het Diner in het Hotel. Dit was in een woord "fantastisch". de bediening was erg goed. Het eten werd op tijd geserveerd en smaakte erg lekker. Verder heb ik geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten die het hotel bood op het internet na die een goede, snelle verbinding voort bracht. Ik heb al met al een goede ervaring over gehouden aan Finland en het Palace Sello Hotel.

Ramunas
Lithuania
August 31, 2015
Exceptional
Good location, because I need to live in Espoo area. it is close to big shopping center. Good and comfortable room. Friendly personnel.

Lasse L.
Finland
June 05, 2013
Helppo ja siisti
Keskeinen sijainti hyvien liikenneyhteýksien varrella varustettuna hyvällä aamupalalla

Marjo K.
Finland
May 21, 2013
Kaikki sujui suunnitelmien mukaan.
Lähellä rautatieasemaa, rauhallinen huone, ystävällinen henkilökunta.

Okan
Finland
August 08, 2015
Stylish hotel
Excellent location with a big shopping center and a train station (no noise from this, another side of the building) next to the hotel. Very clean hotel and excellent room.

Lauri
Estonia
July 27, 2015
Reasonable place to stay
Staff really friendly Nice and clean Undeground parking
Difficult to find right entrance by car

Marjo K.
Finland
April 05, 2013
Asiallinen ja minun tarpeitani hyvin vastaava.
Lähellä asemaa, siisti ja rauhallinen.

Seppo L.
Finland
September 06, 2012
Erinomainen sijainti mutta pienet huoneet
Ostosmatkailija
Huone oli pieni, mutta verrattain siisti. Sijainti oli kätevä ja autopaikka samassa kiinteistössä erinomainen.

Priit
Estonia
July 23, 2015
Superb
Tasty and versitile breakfast, comfy bed. Room was clean and staff was friendly. Free parking!

Emmanuel
Finland
July 16, 2015
Room prices expensive
I liked the TV channels options in different languages.
No microwaves or refrigeratorsomething in the rooms.

jari V.
Finland
February 20, 2011
kaikki ok
aamiainen, palvelu, sijainti ja autopaikoitus
hotellin sijainti on hyvä, joka paikkaan on suht lyhyet etäisyydet. erikoiseti pidin lämpimästä parkkihallista, koska oli muuten niin kylmät olosuhteet ulkona. palvelu on sujuvaa. huoneet sopivan kokoiset ja suht siistit. aamiainen oli runsas ja monipuolinen, mutta osittain jotkut lämpimät ruoat olivat viileitä. yleisilme on positiivinen. lisäksi samassa yhteydessä on myös suuri ostoskeskus jos haluaa shoppailla.

Seija K.
Finland
February 11, 2011
Hyvä sijainti, runsas aamiainen ja kivat, siistit
Sopii n iin vapaa-ajan matkailijalle kuin bisnesmatkustamiseen, aamiaispöytä runsas ja houkutteleva, henkilökunta ystävällistä.
ystävällinen, palveleva ilmapiiri ja luontevasti hymyilevä henkilökunta. huoneet siistejä ja raikkaita, sijainniltaan erinomainen hotelli erittäin toimivien ja monipuolisten kulkuyhteyksien vieressä. monipuolinen kauppakeskus sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä. kauppakeskuskessa tarjolla monenlaisia ruokapaikkoja, jos hotellin oma ravintolatarjonta ei vastaa omia toiveita. hinta ja laatu kohtasivat mielestämme erittäin hyvin. hotellia voi suoistella lämpimästi niin vapaa-ajan matkustamiseen kuin bisnes-matkustamiseenkin.

Cosmin
Romania
July 12, 2015
best one for the price...
rooms, halls, lobby
wifi pretty slow and disconnecting

Anonymous
Russia
June 28, 2015
Great place to stay
location
hot milk was not hot, barely lukewarm.

jari V.
Finland
January 26, 2011
hyvä sijainti ja hyvä palvelu
siisti ja miellyttvä huone ja erinomainen amupala
miellyttävä ja siisti hotelli. hyvä sijainti; ostoskeskus, ravintolat ja kulkuyhteydet. siisti huone ja miellyttävä sänky. palvelu ystävällistä ja ruoka, eteenkin aamupala erinomainen. rauhallista ja näin talvimatkustajina auton sai lämpimään parkkihalliin.