Back to hotel info

Excellent 8.3
Based on 14 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Excellent



based on 14 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 8.6
  • Location 8.3
  • Room Comfort/Standard 8.3
  • Service 8.1
  • Value for Money 8.6
  • Food/Dining 7.9
Sort by

Immie V. from Netherlands
Groups
Stayed 3 nights in January 2013
Geweldige locatie, perfect hotel
dicht bij metro, veilige buurt, vele goede goedkope restaurantjes in omgeving, mooie kamers en uitgebreid ontbijt
Ik hier voor een weekend geweest samen met mijn dochter van 27. Het hotel is zeer gunstig gelegen in een echte Berlijnse buurt, veilig, metro dichtbij, vele leuke restaurantjes die tot laat open zijn, waar je goed en goedkoop kan eten. Winkels in de buurt, Groot park aan de overkant. Gratis wifi en parkeren. Heel vriendelijk personeel, het hotel is gezellig, uitgebreid ontbijtbuffet. Mooie kamers en een heerlijk bed. Volgende keer gaan we zeker weer naar dit hotel
Reviewed January 30, 2013

SUNSUK J. from South Korea
Couples
Stayed 4 nights in December 2014
역에서 가깝고 연말인데도 불구 저렴한 가격
역에서 가깝고, dm이 있는 복합쇼핑몰이 가깝고, 주변에 식당이 많아요.
연말이라 다들 많이 이용하는 초역(동물원역)이나 중앙역 주변 호텔들은 비싸서 대안을 찾아보다가 찾은 호텔인데 대체적으로 만족합니다. 특히 조식에 연어가 있어서 매우 훌륭했고 다른 메뉴들도 가지수만큼이나 모두 알찬 맛을 가지고 있었습니다. 그리고 Hermanplatz역에서 도보 오분거리이고 그 역에서 나오면 바로 쇼핑몰이 있어서 쇼핑하기가 좋습니다. 지하에는 디엠이 있어 한국사람들이 많이 사가는 발포비타민을 비롯하여 여러 물건들을 싼값에 살 수 있고 주변에 식당이 많아 1월 1일에도 안굶고 잘 지냈어요.
Reviewed January 13, 2015

Emelie A. from Sweden
Couples
Stayed 2 nights in June 2009
En toppen weekend!
Hotellet ligger i Kreuzberg, vilket är ett underbart område med många mysiga caféer och U-bahn ligger bara några steg ifrån hotellet. Rummen är stora och rymliga och badrummet är jättefräscht! Frukostbuffén är kanon!
Inget nagativt!
Vi kom till hotellet tidigt på morgonen, fick ställa våra väskor i ett bagagerum och när vi sedan checkade in var våra väskor redan på hotellrummet! Väldigt bra service med Berlin-karta och tips ifrån personalen. Hotellrummen, läget och frukosten är verkligen toppen! Rekommenderas varmt till alla som är i Berlin! Det är enkelt att ta U-bahn till resten utav Berlin (var du än bor så är det stora avstånd till sevärdheterna, vilket betyder att du måste ta U-bahn även om du bor mitt i city). Vi betalade 600 kr natten för två personer och det är ett bra pris!
Reviewed June 15, 2009

Poul N. from Sweden
Solo travelers
Stayed one night in November 2012
Dejligt lille hotel
Ligger lige ved siden af Huxleys Neue Welt, hvor der er mange koncerter
Meget hyggeligt lille hotel med dejlig morgenmads restaurant. Lå perfekt for mig, da jeg skulle til koncert lige over gaden i Huxleys Neue Welt. Mange butikker i nærheden. Værelset var fint og rent.
Reviewed November 06, 2012