Back to hotel info

Very good 7.5
Based on 23 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Very good



based on 23 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 7.2
  • Location 8.3
  • Room Comfort/Standard 7.3
  • Service 7.3
  • Value for Money 7.7
  • Food/Dining 7.5
Sort by

fulvio B.
Italy
October 19, 2011
Molto molto semplice
Vicinanza u-bahn S-bahn
Hotel comodissimo alla U-S-bahn, con treno regionale diretto x schonefeld, hall inesistente xè compreso nella sala colazioni, sla colazioni composta da 4 tavoli, colazione decorosa ma molto semplice. Camera ampia, letti comodi, arredamento assai datato e rovinato (reinvestire denaro per ammodernare?), bagno piccolo ma decoroso e pulito.

louis M.
Netherlands
December 15, 2014
weekeind berlijn
keuze uit ontbijtproducten was goed en de bedden waren ook goed
het enige wat er te doen was, men kon er overnachten en ontbijten.wij zijn er twee nachten geweest en hebben toen een ander hotel opgezocht zodat ons weekeind toch een geslaagd einde had.

TAKAFUMI S.
Japan
September 22, 2011
入り口は狭いが、清潔な部屋で快適
部屋が清潔、対応がよい
チェックインが23時ごろになってしまったが、フロントが既にしまっていた。 Ownerに電話したら、すぐに鍵を持ってきてくれた。 (本当は、入り口のロッカーケースに鍵を置いといてくれたようですが) 部屋の中は清潔で、一人旅には十分な広さです。

eric C.
China
February 18, 2016
前苏联式建筑
前台很热情
老式建筑,有些年数了,地板踩着都会响的,隔音不好。暖气热到受不了。前台很热情,停车停在隔壁酒店停车位,要收费9欧不便宜,不过隔壁的酒店前台也很热心。

jmingjian Z.
China
December 28, 2012
位置优越但客户空间较小
地点不错,离地铁站比较近,方便。
空间小,许多房间没有WIFI.公共地点有,但速度比较慢。但是这个价格还算合理。关键一点是离地铁站很近,从火车下来后到店比较方便。这样对旅行的人来说太方便不过了。

valerii S.
Russia
May 03, 2015
отлично
Рускоязычный персонал, удобство расположения, хороший завтрак

Kjell K.
Sweden
October 29, 2012
Bra läge nära kommunikationer
Bra personal, nära till tunnelbana
Besökte Berlin tillsammans med mina två bröder för att se vm-kvalet i fotboll. Hotellet låg perfekt för att besöka Olympiastadion bara ett par stationer från hotellet med Strassbahne. Det var vårt första besök i Berlin. Väldigt enkelt att besöka de olika sevärdheterna med hjälp av de perfekta kommunikationerna, både lätt och billigt. Detkan vara lite svårt att få parkering även om man får en parkeringsbiljett av hotellet gratis. (vi hade dock tur). Hotellet enkelt men helt ok för övernattning. Bra sängar.

Janet G.
Sweden
September 30, 2012
Helt ok läge i ett bra område
ingen sörande trafik trots stor genomfartsgata
Varning Vi valde detta hotell pga parkering . MEN hotellet hade ingen egen utan vi fick leta runt länge innan vi hittade en plats inom specifikt område och då fick vi parkera gratis med hotellets "kort" i rutan

Krystyna S.
Sweden
January 02, 2016
Dobra jakość w niskiej cenie
Bardzo szybki internet, Dobre śniadania, Bardzo czyste pokoje sprzątane codziennie ze zmiana ręczników
Byłam tam w czasie świat Bożego narodzenia. Fajna lokalizacja dobrze skomunikowana z centrum miasta i lotniskami. Pomocny personel nie robili problemu przy wcześniejszym przyjeździe i późniejszym wyjezdzie. Bardzo miło wspominam pobyt tam i mam nadzieje,ze tam wrócę wkrótce😉

Kamil R.
Poland
November 13, 2012
Warty swojej ceny w centrum
Idealna lokalizacja, miła obsługa
Hotel za małe pieniądze w centrum berlina, obsługa bardzo miła, nie było problemu żeby zostawili nam karte parkingową nawet po wymeldowaniu się, warunki może nie jakieś oszałamiające ale dla kogoś kto nie zamierza siedzieć w hotelu idealnie bardzo blisko hotelu różne sklepy stosunkowo nie daleko takich atrakcj jak brama branderburska. Polecam wszystkim napewno jeszcze kiedyś skorzystam jesli uda sie zarezerwować w tak dobrej cenie.