Back to hotel info

Very good 7.9
Based on 17 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Very good



based on 17 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 8.1
  • Facilities 7.0
  • Location 8.4
  • Room Comfort/Standard 8.2
  • Service 7.8
  • Value for Money 7.2
  • Food/Dining 7.8

Annemarieke R. from Netherlands
Couples
Stayed one night in February 2014
Heerlijk weekendje weg in Maastricht
Locatie, parkeergelegenheid, comfort
Reviewed February 13, 2014

Jan S. from Netherlands
Couples
Stayed 2 nights in January 2014
Onder de maat; prijs - kwaliteit niet goed, veel t
centraal gelegen, dichtbij stad en station
teleurstellend verblijf van 2 nachten; erg kleine kamer, geen kast om kleren in op te bergen, veel te warm terwijl er geen raam open kon. Geklaagd bij receptie, hotel wordt binnenkort verbouwd/gerenoveerd, als compensatie hebben we een voucher voor 1 gratis overnachting gekregen.
Reviewed January 23, 2014

Simon K. from Netherlands
Couples
Stayed one night in August 2013
Prima hotel voor een weekendje of één overnachting
goeie bedden, goeie service, vriendelijk personeel
Voor een verblijf van een nachtje of een weekendje is het een prima hotel. Goed onderhouden, attente bediening en strak ingerichte, schone kamers.
Reviewed August 16, 2013

Nieske H. from Netherlands
Couples
Stayed 2 nights in October 2012
Verrassende kamers en hele aardige mensen
Goed gelegen
Vonden de kamer zonder ramen uiteindelijk wat somber en claustrofobisch. Gelukkig konden we een andere kamer regelen. Rond bed en een rond bad, leuk!!
Reviewed October 17, 2012

pauline B. from Netherlands
Couples
Stayed one night in March 2010
eden design hotel
ligging, parkeergarage in de buurt
ontbijt niet inbegrepen
Het hotel is zeer centraal gelegen en heeft enkele parkeerplaatsen in een nabijgelegen parkeergarage. Bij de receptie was men zeer vriendelijk. De kamer is voldoende. Jammer dat het ontbijt niet inbegrepen is.
Reviewed March 08, 2010

Philippe S. from Netherlands
Couples
Stayed one night in December 2009
Design is een ruim begrip...
Betaalbaar Centraal gelegen Mooie entree en restaurant
Kille kamer Goedkope inrichting Prullerige aankleding
Het Eden Hotel noemt zichzelf een Design Hotel. Dat is deels waar. De entree ziet er goed en gelikt uit en het restaurant is ook mooi. De kamers zijn toch een ander verhaal. Althans, onze deluxe kamer. Die zag er toch verre van design uit. Een beetje een bij elkaar geraapt zootje met een bad en Hastens bed in het midden. Ik had er meer van verwacht...
Reviewed December 07, 2009

Anne-Marie C. from Denmark
Business travelers
Stayed 2 nights in October 2010
God beliggenhed
lækker indretning, personalet meget hjælpsomt
boksen i værelset (safe) virkede ikke i overensstemmelse med brugsanvisningen, som i øvrigt ret tåbeligt var klæbet på indersiden af lugen. Heldigvis hjalp personalet, da det hele gik i hårdknude
morgenmaden er fhv. dyr, hvis ikke man hører til dem der kan spise en halv ko om morgenen. Det er nærliggende at gå ned på stationen og hente det man har lyst til at spise dér (super udvalg) til under den halve pris Hotellet kunne godt have en enkelt A4 side liggende med de alm. tips: tidspunkt for servering af morgenmad, check ud tid, hvordan man ringer ud af huset, etc.
Reviewed November 24, 2010