Back to hotel info

Recent customer comments

Filter by traveler type
Goodbased on 14 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 5.4
  • Location 7.1
  • Room Comfort/Standard 7.1
  • Service 5.9
  • Value for Money 6.4
  • Food/Dining 6.4

Daniela P.
Sweden
August 11, 2010
Vackert gammaldags med stuckatur
Annorlunda, högt i tak, antikkänsla, gammaldags stil, härlig frukostbuffé
Det fanns en minibar på rummet men hyllan i den var sönder och det fanns ingenting alls i den. Lätt att halka i badrummet, många små trappsteg man inte ser.
Väldigt varm och välkomnande atmosfär. Inte ett vanligt, minimalistiskt modernt hotell, utan mycket i gammal stil i rött och guld. Vi gillade att det var så högt i tak och stuckaturen. Frukostbuffén var imponerande, det fanns verkligen allt. Trevlig miljö även där. Vi kommer mer än gärna tillbaka. Enda nackdelen är att garaget var en bra bit neråt gatan vilket kändes jobbigt när vi var där eftersom det regnade. Men annars var vi nöjda. Vi var ett sällskap på 8 personer i åldrarna 18-45

Bengt S.
Sweden
May 07, 2010
Maj 2010
Kändes familjärt. Bra läge. Trevlig personal. Bra frukostbuffé.
Heltäckningsmattor är skönt att gå på men känns alltid lite ofrächt.
Ett trevligt hotell, värt pengarna. Tyvärr var hissen trasig. Brandlarmet gick kl 07.30 på morgonen. Konstigt nog kom ingen personal och informerade om vad som hade hänt, de nämnde inget vid utcheckningen. Frukosten var bra, ett varierat utbud av saker och frächt. Kan tänka mig att komma tillbaka hit.

Jacob C.
Denmark
October 16, 2011
Rent hotel
God morgenmad
Et udemærket hotel, ikke så langt fra centrum af byen. Værelset er pænt og rent, men der er bestemt ikke tale om nogen form for luksus! Morgenmaden består af en buffet. Man har mulighed for at smage lidt på svenskernes knækbrød ved denne lejlighed. Slet ikke så dårligt. Kan sagtens anbefales.