arrow-up-icon Earn points on your existing loyalty program!
Back to hotel info

Excellent 9.0
Based on 21 reviews

Agoda Verified Reviews

Filter by traveler type
Excellent



based on 21 reviews
  • Hotel Condition/Cleanliness 9.5
  • Facilities 10.0
  • Location 9.0
  • Room Comfort/Standard 9.0
  • Staff Performance 9.0
  • Value for Money 8.6
  • Food/Dining 8.9

7 Jaime V.
Spain
December 22, 2009
Rival Hotel Estocolmo
Buen bar, con mucha animación y ambiente Buen restaurante. Elegante diseño interiores
Habitación bonita i suficinte, PERO..PEQUEÑA I SIN BIDET
Recomiendo este hotel por varias razones, una de éllas es su situación, bastante céntrico, a unos 5-7 minutos, andando, hasta Slam Gatan. En recepción son bastante amables y casi siempre hay alguno que habla español y los puntos fuertes reseñados, como son el Bar muy animado de ambiente y buen surtido de copas, buen restaurante y elegante diseño y habitaciones muy bonitas PERO pequeñas, al menos las standarts. Como el hotel es del gupo ABBA y antes era un cine, todavía tienen un teatro para unas 700 personas y hay muckas funciones..

6.7 Luc T.
France
November 17, 2014
satisfait
vue, calme, architecture
agréable, très belle vue, design, métro tout proche point négatif : parking payant et beaucoup de monde au petit déjeuner.

9.3 Kerstin B.
Germany
December 17, 2009
Ein wunderschönes langes Wochenende
Freundlichkeit, Hilfsbereitschaft, Gemütlichkeit; komfortable Betten und angenehme Bettwäsche;
keine
es gibt wunderbar lange Frühstückszeiten und ein tolles Angebot an Speisen; angenehmer Aufenthalt in der Bar mit Musik am Wochenende; ruhige Zimmer mit Balkon und wunderbaren Betten.

9.7 Miikka M.
Finland
December 31, 2015
Hotelliarvostelu
Aamiainen, sijainti, tunnelma
Kaikin puolin onnistunut hotellikokemus. Aamiaisella kannattaa lukea pöydässä oleva kortti ja tilata vaikka letut vaahterasiirapilla ja vadelmahillolla erikoiskahvilla höystettynä (cappuccino, latte jne.). Huoneessamme oli kaikki mitä pitikin ja vähän enemmänkin mm. monta erilaista tyynyä maun mukaan (kova, pehmeä, untuva / ei-untuva) ja saattoi myös valita ohuen ja paksun peiton väliltä. 5 / 5

9.3 Kjetil S.
Norway
December 17, 2015
Hit kommer jeg garantert tilbake
Trivsel

9.2 Thomas R.
Sweden
June 07, 2016
Mysigt och ombonat hotell
Bra läge på Mariatorget. Fint välstädat rum

10 Maarit R.
Sweden
November 29, 2015
Härligt
Gudomlig frukost, Atmosfären lyxig men ändå bohemisk, Trevlig personal
Helt enkelt underbart

10 Anna J.
Sweden
November 10, 2015
Trevligt hotell med bra frukost.
Frukosten, badrummet, personalen.

9 Richard W.
Sweden
March 10, 2010
En trevlig vistelse på Hotel Rival
Läget på söder i Stockholm känns bra. Överlag ett gemytligt hotell. Frukosten var härlig. Rummet var jättebra. Garage i hotellet. Bistro, bar och cafe i hotellet som har hög mysfaktor.
Vår Queen Size säng var väldigt "ranglig".
Hotellet ger en annorlunda upplevelse än många andra hotell. Entrén ger direkt ett ombonat intryck med mycket tyger och sköna fotöljer osv. Baren finns en trappa upp direkt och det känns mer som om man kommer in i en lounge än i en hotell lobby. Incheckningen gick smidigt. Vi bodde i ett superior rum med fönster och fransk balkong mot innergården. Det var väldigt tyst och lugnt på natten trots att vi hade balkongen öppen, inga störande ljud alls från varken trafik eller festande människor. Rummet var bestyckat med LCD TV och en DVD spelare. Det fanns CD-skivor på rummet man kunde spela och det fanns filmer att låna i receptionen om man nu tycker att TV-utbudet inte räckte till. Det fanns en sladd med "line in" man kunde använda för att koppla in sin MP3 spelare eller dator för att få ut ljudet på TV:n om man vill spela sin egen musik. Hotellet är helt erotik-fritt vad gäller TV-utbudet. Sängen var skön och det var sköna lakan och kuddar. Badrummet var generöst tilltaget och fräscht. Det fanns både ett badkar och en stor separat dusch. Rummet kändes väldigt bra även om jag tycker att en färgsättningen i rummet kändes lite gammal. Frukosten var jättebra, och bästa var att det fanns en meny som ingick i frukosten där man kunde beställa olika rätter och drycker. T.ex. Espresso, Cappucino, omelett, stekta ägg osv. Det finns ett garage i hotellet för 400 kr/dygn man kan använda sig av, men bor man under helgen så är det gratis på söder och det kändes inte jättesvårt att hitta en plats att parkera på. Överlag så kan jag rekommendera hotellet, och kan tänka mig bo där igen.

9 Conor O.
Ireland
October 08, 2015
Interessant alternativ til hotellerne midt i byen
Indretning / komfort / personale