tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Uima-allas Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pubi/Aula Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ravintola Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ravintola Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Ravintola Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Business Center Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Business Center Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Sisäänkäynti Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tsim Sha Tsui Huoneiden lukumäärä: 28

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,8

yhteensä 3230 arviota

Vastinetta rahalle
7,1
Sijainti
7,7
Henkilökunta
6,7
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/taso
6,8
Ruoka/syöminen
5,7
Kaikki arvostelut (3230)
Järjestä:
Jari K. Liikematkailija Finland, 21. maaliskuuta 2013
Kazupunki- ja businessmatkailua parhaimmillaan

Sijainti, hintataso varauksin sekä suhteellinen siisteys
4,7
Mika P. Liikematkailija Finland, 6. maaliskuuta 2013
Vain tilapäiseen majoittautumiseen

Lähistöllä pesula, ravintoloita ja ostoskeskus
3,3
Sijaitsee kukkulan rinteellä, painavien kantamusten kanssa kannattaa saapua taksilla. Huone oli varsin pieni, kulunut ja suihkunurkkaus erittäin kulunut ja likaisenoloinen. Mm. safety boxia ei huoneessa ollut. Vuoteen patja oli erittäin kova. Langallinen verkkoyhteys oli hitaanpuoleinen. Tuskin käytän toisella kertaa tätä hotellia. Samalla kadulla hotellin kanssa on useita ravintoloita, kävelymatkan päässä runsaasti lisää hyviä illallispaikkoja.
Sofia N. Pariskunta Finland, 30. joulukuuta 2010
Hyvä sijainti

Hyvä sijainti, respan tyttö auttavainen
6,7
Kaupunginosa Tsim Sha Tsui on hyvä alue yöpyä Hong kongissa. Hotelli on hyvällä sijainnilla vajaan viiden minuutin kävely matkan päässä Nathan roadille. Temple Street night market vain 10 minuutin kävely matkan päässä. Centraliin pääsee metrolla tai lautalla. Vastaanoton tyttö englannin kielen taitoinen ja auttavainen. Uima altaaseen en menisi uimaan. Ei myöskään tilaa altaan ympärillä jossa voisi nauttia auringosta jos matkustaa lämpimään vuoden aikaan.
Oby O. Yksin matkustava Singapore, 21. lokakuuta 2014
Small & So-so

Unique, Troublesome and Special
6
Room was small and the location is not ideal for elderly as it's located on top of a small hill in TST. No Wifi so it's not really ideal for mobile travellers who need to update their social media 24 hrs a day. Wifi can be used in the lobby. The only ok thing is they had a small pool which was under utilised. Located in TST, so its great for people who enjoy the area for food and shopping. MTR is about 5 mins walk from the hotel.
Sohel S. Liikematkailija India, 20. lokakuuta 2014
Value for money

Clanliness, Location, and quick check in /out.
5,7
Since this was the cheapest 3star I could find on Agoda I dint had much expectation, review on my 5 days stay at this hotel Good: Clean room, Good AC, nice bathroom though small like you can stand n turn only but get the needed things done, check in out was a breeze. Location is around 10mins walk to MTR station and near market. Not so good: Bed space is good enough for max 5'10 ft height.. if your are over 5'11 you would need to bend legs to fit in.. this was my biggest prob here since im 5'8 n had jus 2 inches to hit the wall. if you have over 3 bags your room space is almost full.. as it says 9sqmtr. im from Dubai, we have bigger rooms so this kind of pigeon hole experience was new, but price I paid kind of compensates to keep me calm atleast. Don't think of getting late for check out over 12pm. Exact at 12pm I had a security guard standing at my door to remind its 12 n I must check out now and in next 15mins had 2 calls to proceed for check out.. so any hopeful of getting 15 - 20 mins over 12pm, its not that easy and I would avoid that here. Cleanliness and location was important to me which was pretty much addressed. Thus I would rate this hotel just around average.
Vicky W. Liikematkailija Hong Kong, 17. lokakuuta 2014
A room to stay overnight

Location, TST, Centre
7,7
No dining provided by hotel. No problem. A room for sleep in HK is very valuable!
Shin J. Liikematkailija South Korea, 14. lokakuuta 2014
Econonic

save money, near any food court, quiet
7,7
some difficult serch first time in the Hotel. room is not wifi. business trip is not good. but so economic
Shin J. Liikematkailija South Korea, 14. lokakuuta 2014
Value for Money

Price, TST Location, quite location
4,3
just wifi used lobby, room can't connect line. Quite location. nice staff.
Nitin G. Liikematkailija India, 7. lokakuuta 2014
good stay

overall , there is no complain about this hotel
8
can stay next time
Mei Y. Yksin matkustava China, 5. lokakuuta 2014
Acesite Knutsford Hotel
5
ok

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Uima-allasAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pubi/AulaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RavintolaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RavintolaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RavintolaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Business CenterAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Business CenterAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KylpyhuoneAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KylpyhuoneAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - SisäänkäyntiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Acesite Knutsford Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A03