tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Airport Resort & Spa

9/19 M.1 T. Sakoo A. Thalang, Phuket Lentokenttä, Phuket, Thaimaa 83110 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Airport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli Airport Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilat Airport Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Airport Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Airport Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Airport Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Airport Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Airport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli Airport Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone Airport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli Airport Resort & Spa Phuket - Ravintola Airport Resort & Spa Phuket - Ravintola Airport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli Airport Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Airport Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone Airport Resort & Spa Phuket - Ravintola
Airport Resort & Spa Phuket - Ravintola Airport Resort & Spa Phuket - Ravintola Airport Resort & Spa Phuket - Vastaanotto Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Uima-allas Airport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoli
Alue: Phuket Lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 60

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 794 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,2
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,3
Kaikki arvostelut (794)
Järjestä:
Sari K. Pariskunta Finland, 10. maaliskuuta 2013
Loistava loma

Uima-allas, huone ja sijainti
8,3
Erittäin onnistunut, saavuimme myöhään illalla mutta nautiskelimme yöuinnista kauniilla allasalueella ja vielä aamulla ennen lähtöä hieman lisää.
Jaana M. Pariskunta Finland, 10. helmikuuta 2013
Tilava ja juuri sopiva

Iso kylpyhuone, iso sänky ja tilava huone. Uima-allas.
8,7
Yövyimme viimeisen yön ennen paluulentoa täällä ja tykkäsimme kovasti. Lentokentälle oli lyhyt matka ja hotellilta saimme kyydin kentälle. Rannallekin kuulemma vievät autolla, joskaan itse emme tätä testanneet koska olimme vain niin lyhyen aikaa ja väsyneitä. Kävellen ei oikein uskaltanut lähteä edemmäs, vaikka ei se vilkkaampi katu (jossa kauppoja sun muita) kaukana ollut (lähimmat liikennevalot ja oikealle). Sopii vallan hyvin lentoa odottavilla tai juuri lennolta saapuneille. Voisimme yöpyä täällä toistekin
Risto V. Pariskunta Finland, 21. tammikuuta 2011
Hyvä hotelli viiden minuutin päässä lentokentästä!

Siisti, sijainti jos haluaa vaikka olla viimeisen yön hotellissa joka on lentokentän läheisyydessä.
7,7
Siisti ja tasokas paikka. Ystävällinen ja kiva henkilökunta. Hyvät huoneet ja hyvin hoidettu piha ja uima-allasalue. Ainoa miinus on kalliit hinnat 600 baht yhden tunnin thai hieronta. Hotellin ravintolassa 230 baht fried rice with chiken! Suosittelumme!
Trevor G. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 20. elokuuta 2014
Very good hotel near the airport

Near the airport. Clean. Nice breakfast.
8,7
We stayed at Airport Resort & Spa for just 1 night after our flight in to Phuket and before we made the drive to the next place. We were very happy about our choice. The staff was ready for us when we arrived a little late in the day. The rooms are simple, but nice size and very clean. Pool was a large, clean, well maintained pool, as was the whole area. We had a great time swimming that night. Breakfast was buffet style with a mix of Thai and western choices. Very good. If we need a place stay near Phuket airport I would definitely stay here again!
Mohd R. Yksin matkustava Malaysia, 14. elokuuta 2014
good transit point

the room is near to the pool
6
This is a hotel that provides good accomodation before you leave phuket as most of the travellers will definitely stay at patong area....hotel will provide transit van to the airport..so you don't have to worry
Satvasheel P. Pariskunta India, 2. elokuuta 2014
Good only for airport convenience

Close to the airport, Food is reasonable, Pool was good
6
What ever you ask to the staff, she would tell you the price first. The charged me 80 Baht for a phone call. There is nothing around the hotel, if you want to have something close to the airport for a temp stay then this hotel is recommended otherwise good luck to you..
Tan H. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 23. heinäkuuta 2014
Near airport good hotel

Near to airport, free shuttle bus, big swimming pool.
7,7
This hotel is very nice & considerable, providing free shuttle bus from & go to airport, also Nanyang beach. But performance of the staff is really too poor, when I ask them questions seems not really eager to help, one boy on the counter desk very lazy answering my question without leaving his eyes from his mobile, it's really unpolite. I am sorry but hope management can improve this "software" such nice service with poor service from staff is not balance.
Sri H. Perhe pienten lasten kanssa India, 22. heinäkuuta 2014
swimming pool

trasport
6,7
Overall Good
Caryl M. Pariskunta Philippines, 15. heinäkuuta 2014
very near to the airport - good for a night stay

location, pool and big rooms
8,3
great stay!!!1
Chris K. Pariskunta Denmark, 13. heinäkuuta 2014
Nice hotel

Near Airport, shuttle and pool
6,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Airport Resort & Spa PhuketAirport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliAirport Resort & Spa Phuket - Hotellin sisätilatAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliAirport Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneAirport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliAirport Resort & Spa Phuket - RavintolaAirport Resort & Spa Phuket - RavintolaAirport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneAirport Resort & Spa Phuket - RavintolaAirport Resort & Spa Phuket - RavintolaAirport Resort & Spa Phuket - RavintolaAirport Resort & Spa Phuket - VastaanottoAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliAirport Resort & Spa Phuket - SisäänkäyntiAirport Resort & Spa Phuket - Hotellin ulkopuoliAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - Uima-allasAirport Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneAirport Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAirport Resort & Spa Phuket - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B01