Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

aletto Kudamm Hotel & Hostel

Hardenbergstrasse 21, Charlottenburg, Berliini, Saksa 10623 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin ulkopuoli aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin ulkopuoli aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kylpyhuone
aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kylpyhuone aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Pubi/Aula aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kahvila/Kahvila aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Pubi/Aula aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Pubi/Aula aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Buffet aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Ravintola aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Ravintola aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin sisätilat aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Golfkenttä aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Virkistysmahdollisuudet aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Ympäristö
Alue: Charlottenburg Huoneiden lukumäärä: 231
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä
93 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
9,3
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (93)
Järjestä:
Lauri M. Pariskunta Finland, 25. marraskuuta 2012
Kaikin puolin erinomainen hotelli vaativaankin mku

Monipuolinen aamiainen, loistava sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella, siistit huoneet
9,3
Hotelli sopii sekä pariskunnille, kaveriporukoille että yksin matkaaville. Hotelli oli erittäin siisti. Huoneet olivat puhtaat ja ei liian suuret, muttei liian pienetkään. Aamiainen oli loistava monipuolisen valikoiman vuoksi. Sijainti oli hyvä, sillä muutaman minuutin kävelymatkan päässä oli Zoologischer Garten -metropysäkki. Hotellissa oli oma baari ja biljardi-pöytä illan istumista varten. Palvelu oli asiallista.
Ravintolavinkki: Metroaseman ulkopuolella on Curry 36 -currywurstikioski saksalaisen makkaran ystäville. Todella hyvää ruokaa!
Ilmoita tästä arvioinnista
Shirley S. Ryhmät Malaysia, 23. elokuuta 2015
Highly recommended

Clean, good location and Big room
9
Being offered 6 persons room although 3 persons room is booked. Spacious, clean and footsteps away from S & U Bahn. If you travel using postbus, bus station is also footstep away only.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sze Y. Yksin matkustava Hong Kong, 6. heinäkuuta 2015
Perfect location, but don't expect too for rooms

Location, Price, free Wi-fi in rooms
6,7
Despite all the good comments I've read about the hostel, my stay was not good. The location is perfect- Only a few minutes walk fromm U/S-Bahn and also the airport bus. There is also large supermarket in just around the corner. But when I stay, elevator was out of function. And since the storage room was in underground floor, it was really hard for me to carry the bulky luggage through staircase. Also the layout of the rooms (for 8-10 ppl rooms) is also not convenient, you need to go up and down through staircases to access their as well. Last but not least, I found the bed sheets of the hostel room not very clean and I kind of smell a strange smell in the restaurant. I guess if you're staying in single room in their hotel, things might be better. But the multi-ppl room just gave me a not really pleasant experience.
Ilmoita tästä arvioinnista
Junyi H. Yksin matkustava China, 21. kesäkuuta 2015
value for money, good hostel

Facility
10
Staff are friendly and efficient, very good kitchen, very clean and new
Ilmoita tästä arvioinnista
Muk Y. Yksin matkustava Hong Kong, 16. toukokuuta 2015
Reasonable price with good location

Location
7
Ilmoita tästä arvioinnista
Hao I. Pariskunta Taiwan, 7. toukokuuta 2015
Well stay

good location
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Yan C. Yksin matkustava Malaysia, 27. maaliskuuta 2015
Everything is good, but wifi and shower

Location, staff, reasonable price
8,7
Overall is good, but i don't really like hot and cold shower and the wifi speed has disappointed me
Ilmoita tästä arvioinnista
Hui Y. Liikematkailija Malaysia, 8. maaliskuuta 2015
Great location

Location, comfortable, best service
8
It was great and pleasant stay
Ilmoita tästä arvioinnista
June L. Pariskunta Malaysia, 5. maaliskuuta 2015
Location is excellent

Location,staff very helpful and hotel very clean
8
It was ok. The only thing I don't like the internet connection is too slow. Our room heater is not working properly for the 1st 2 days. We got flu due to that. The safe deposit didn't work also. We did inform the staff but it seems on the 3rd nite if was fix. They should provide mug or glass in the room. We have to get down to the kitchen every time we want to drink. The kitchen is too cramp and the smell from every cooking didn't ventilate properly.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kam Y. Yksin matkustava Hong Kong, 16. joulukuuta 2014
nice hostel

atmosphere, clean enough, location alright
6,7
Only stayed there for two nights,but I enjoyed it very much. WiFi cannot be complained, it is quiet enough. Everything all right except the attitude of one of the staff was bad. He gave me a too rough direction to my dorm..
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

aletto Kudamm Hotel & Hostel Berliinialetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin ulkopuolialetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin ulkopuolialetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kylpyhuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kylpyhuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Pubi/Aulaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kahvila/Kahvilaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Pubi/Aulaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Pubi/Aulaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Buffetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Ravintolaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Ravintolaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin sisätilataletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Golfkenttäaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Virkistysmahdollisuudetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Ympäristöaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Buffetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Buffetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Buffetaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kokoushuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kokoushuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Pihaaletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Parveke/Terassialetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Parveke/Terassialetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Parveke/Terassialetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Kylpyhuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellihuonealetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin sisätilataletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Parveke/Terassialetto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin sisätilataletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin sisätilataletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin sisätilataletto Kudamm Hotel & Hostel Berliini - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01