Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Alfresco Phuket Hotel

162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong, Phuket, Thaimaa 83150

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 2447 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,1
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (2447)
Järjestä:
Pekka K. Pariskunta Finland, 15. marraskuuta 2014
Tilava laadukas huone

Henkilökunta, uima-allas, kuljetukset
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Henna-Riikka H. Pariskunta Finland, 14. elokuuta 2013
henkilökunta

siisti, wifi
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Petri H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. maaliskuuta 2012
Siisti hotelli

siisteys, ystävällinen palvelu
9,3
hotelli on uusi ja todella siisti. palvelu on ystävällistä. kävely rannalle kestää n. 10-15 minuuttia ja jungceylon ostoskeskukseen alle 10 minuuttia. hotellin tuktuk vie ilmaiseksi rannan lähelle tai ostoskeskukseen. aamiainen hotellissa on hyvä, näin pieneksi hoelliksi. hotellin katolla on mukava uima-allas. hotellin vieressä on family mart-kauppa ja taksi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Noelle M. Ryhmät Malaysia, 20. huhtikuuta 2016
I wouldn't be back; unless they renovate the hotel
4,3
This is my second times booked Alfresco Hotel. Compare with 5 years ago, the hotel has not well maintained. The room is smelly, aircon is leaking, furniture look old and 1 of out 4 rooms that i booked is dirty. Don't be expected too high, it is totally not same as per picture. If you really want to book, i would suggest to book the premier room. The premier room is much more better to deluxe and grand deluxe room. My two cents. Thank you.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pookie H. Pariskunta Thailand, 18. huhtikuuta 2016
good location good staff
5,7
just good
Ilmoita tästä arvioinnista
Rahim S. Pariskunta Singapore, 17. huhtikuuta 2016
Helpful staff
3,7
our room aircon didnt work well, staff Nat, kindly allow us to change room with a working aircon
Ilmoita tästä arvioinnista
Mirian A. Pariskunta Spain, 15. huhtikuuta 2016
happy new year
5
J
Ilmoita tästä arvioinnista
Stephen L. Yksin matkustava Malaysia, 9. huhtikuuta 2016
Wonderful accomodation
4
This hotel caught my eye because of the price and the pool on the roof. The location is also good, not too far from the Patong beach but i would strongly advise to rent a scooter.
Ilmoita tästä arvioinnista
Roy D. Ryhmät Philippines, 21. maaliskuuta 2016
room is nice!
5
i love the pool at the roofdeck! a bit noisy at night coz you can hear the cars outside. but overall i like the place!
Ilmoita tästä arvioinnista
Loh L. Pariskunta Malaysia, 20. maaliskuuta 2016
Hotel is good

Wi-Fi, location, service
8,7
Lobby no aircond & toilet
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Alfresco Phuket Hotel PhuketAlfresco Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - GolfkenttäAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - SviittiAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - RavintolaAlfresco Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAlfresco Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAlfresco Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAlfresco Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAlfresco Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAlfresco Phuket Hotel Phuket - Palvelut


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B01