Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

All Seasons Naiharn Phuket Hotel

14/53 Moo 1, Naiharn Beach, T. Rawai, A. Muang, Naiharn, Phuket, Thaimaa 83130 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Sabana Resort
All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Aula All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellihuone All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Parveke/Terassi All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellihuone All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoli All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ravintola All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allas All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Vastaanotto All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoli All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ravintola All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ravintola All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ravintola All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ympäristö All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellihuone All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellihuone All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellihuone
All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellihuone All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allas All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin sisätilat All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ympäristö All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allas All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoli All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ympäristö All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ympäristö All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ranta All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ranta All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ranta All Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Lasten klubi
Alue: Naiharn Huoneiden lukumäärä: 154

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 321 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (321)
Järjestä:
Eero K. Yksin matkustava Finland, 11. maaliskuuta 2015
Hyvä sijainti

Ranta lähellä, rauha
6
Huoneet on aivan lopussa ja ilmastointi ei toimi.
Juha M. Pariskunta Finland, 20. helmikuuta 2013
Erinomainen sijainti lähellä rantaa

Parasta rannan läheisyys
5,3
Sijainniltaan erinomainen hotelli lähellä rantaa. Aivan liian tehoton ilmastointilaite huoneessa. Vielä kolmen tunnin jälkeenkin huoneessa lämmintä yli 30 astetta. Huoneemme oli maan tasalla, joten muurahaisia oli myös huoneessa.
Henna O. Pariskunta Finland, 7. huhtikuuta 2012
Siisti hotelli rauhallisella ja hienolla paikalla

Edullista majoitusta etsivä matkailija löytää tästä hotellista hyvän yösijan.
8
Hotelli on siisti, samoin huoneet. Tosin huoneiden ilmastointilaitteet ovat melko kovaääniset. Hotellin uima-allas on ok. Hotellin välittömässä läheisyydessä on ranta, joka on hieno ja hyväkuntoinen. Hotellin lähellä ei ole juurikaan ravintola- tai ostosmahdollisuuksia, joten jos niitä kaipaa, ei tämä hotelli ole paras mahdollinen vaihtoehto.
Matti I. Pariskunta Finland, 15. helmikuuta 2012
Hyvä sijainti rannan tuntumassa

Rauhallinen paikka rentoutumiseen
8
mukavan rauhallinen hotelli hyvän rannan ääressä. lähellä hyviä rantaravintoloita. ranta sopii hyvin myös pienille lapsille.
Heli P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 7. tammikuuta 2012
hyvä sijainti, hinta-laatu kohdallaan

lähellä rantaa, huoneet(tai ainakin osa) rivitaloissa
6,3
huoneet oli ok, ehkä hieman nuhjuiset, tosin muurahaiset hyökkäsivät heti jos oli ruokaa saatavilla. iso allas oli hyvä mutta pienempi allas oli likainen ja sen ympärillä haisi usein viemäri. sijainti loistava, ranta ja ravintolat lähellä. omaan makuuni liikaa itänaapureita ko. hotellissa. aamuoalalla aina kauhea ruuhka. palvelu oli ystävällistä ja jos ko. rannalle menen uudestaan niin varmaan valitsen tämän hotellin.
Aspo S. Pariskunta Finland, 20. huhtikuuta 2011
Rauhallinen ja todella mukava hotelli hyvällä paik

Ranta vieressä ja ranna läheisyydessä useita ravintoloita joita voi suositella, kaukana hälinästä, ikääntyminen näkyy joissain paikoissa mutta hyvä kokonaisuus.
8
Hotellin buukkaus Agodan kautta onnistui hyvin, huonekuvaukset olisivat voineet olla tarkempia mutta saimme rahoille vastinetta. Yö 27€ aamiaisella ei todellakaan paha hinta perushuoneesta. Ranta aivan vieressä (suosittelen) jossa todella rauhallista, soveltuu myös pienille lapsille (toisessa päässä rantaa pieni lahdelma). Ajankohta saattoi vaikuttaa asiaan mutta parina päivänä aallokko oli aika haastavaa osalle. Hotellissa homma toimi, paitsi wc joka kiukkutteli toisinaan. Kerran ilmastointi ei tahtonut pysyä päällä... Rannalla useita ravintoloita (kannataa kokeilla useampaa) ja löytyy myös minimarket sekä kaikkea muuta myytävää. Nai Harnista puuttuu kaikki se "mökä" mikä on Katalla jne. yleistä. Hotellilla kuljetuksia (kuuluu hintaan) eri rannoille ja ostoksille sekä näköalapaikalle kunhan muistaa ilmoittautua ajoissa.
Ravintolavinkki: Vieressä Italialainen ravintola kun Thairuoka alkaa riittämään. Pizzat onnistuneita ja Cappucino toimii! Ei niin halpa kuin Thai-paikat. Coktailit kalliimpia kuin hotellissa!
Riikka M. Ryhmät Finland, 28. helmikuuta 2010
Mukava hotelli rauhallisella paikalla

Sijainti ihan rannassa.
8,7
Mukava hotelli rauhallisella paikalla, aivan rannalla. Hyvä palvelu ja siistit huoneet.
Robert G. Pariskunta United States of America, 22. toukokuuta 2015
great location

view, pool, close to beach
8,7
My husband and I found this place while staying in Kata Beach, we rented a scooter and headed South and fell in love with the beach. We ended up with what seemed like the best room in the whole place, it was in a separate building from the rest and had a great view of the beach. As far as we could tell it was the only one with a view so we felt very lucky, we spent the evening playing cards on the deck overlooking the ocean. This is definitely not a party town, which is what we were looking for, perfect for a night or two. Breakfast was really good and the staff was very friendly. My only complaint was that wifi was only free in the lobby, for the price it should have been in the room as well. Watch out for sand fleas on the beach and trash in the surf. Overall a great experience, I'd definitely go back!
Mohammad A. Liikematkailija Brunei Darussalam, 3. toukokuuta 2015
clean and cheap

location is near the beach, room and toilet is clean, free shuttle bus to convenient places.
8,7
i like the rooms, though not good enough for a honeymoon i think. the toilet is clean. i like the swimming pool area. the area outside the room is nice. the problem i was facing was the aircon wasnt cool enough. its a hot country. i guess the gas ran out. the laundry was slow, i sent in the morning, got it done next day afternoon, and the internet is only free in the lobby, not free in the room though available.
Nattapon D. Yksin matkustava Thailand, 23. huhtikuuta 2015
Always beyond expectation!!

Nice location, excellent staff, and great room
10
This was my 2nd stay at All Seasons Naiharn Phuket (my 1st was April 2014) and I'll definitely be coming back again. The hotel location is on the very secluded beach Nai Harn and the facilities are the best among 3.5* hotels I've experienced in Phuket. The breakfast buffet is adequate with various good choices, and I had it a lot. ha ha Khun See-som, the GM, is very nice. Khun Keaw and the others the housekeeping team are extremely kind helpful, as well as Khun Ta and the rest of F&B team at Equinox restaurant. I almost can't wait to come back to Phuket and stay in this very lovely resort again. P.S. The resort also provides daily free shuttles to Prom Thep cape and Kata area (please book in advance).

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

All Seasons Naiharn Phuket Hotel PhuketAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - AulaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Parveke/TerassiAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RavintolaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - VastaanottoAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RavintolaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RavintolaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RavintolaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - YmpäristöAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - HotellihuoneAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin sisätilatAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - YmpäristöAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - YmpäristöAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - YmpäristöAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RantaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RantaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RantaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Lasten klubiAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Lasten klubiAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - KylpyhuoneAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - SisäänkäyntiAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - YmpäristöAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - YmpäristöAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - SisäänkäyntiAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Business CenterAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - YmpäristöAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - NäkymäAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Hotellin sisätilatAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - NäkymäAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RantaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RantaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - RantaAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Lähistön nähtävyydetAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Uima-allasAll Seasons Naiharn Phuket Hotel Phuket - Ranta

Asiakasarvioita - All Seasons Naiharn Phuket Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C05