Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Alona Vida Beach Resort

Alona Beach, Tawala, Panglao-saari, Filippiinit 6340

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 680 arviota

6 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (680)
Järjestä:
Erja M. Pariskunta Finland, 1. maaliskuuta 2015
Mukavaa lomailua.

Huone oli hyvä ja siisti, erityisesti pidin isosta terassilta. Mukava ja avulias henkilökunta, kiva ravintola ottaa illalla pari olutta.
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Tommi H. Pariskunta Finland, 1. tammikuuta 2015
ok paikka

ruoka, henkilökunta, sijainti
10
Hyvä paikka kaikin puolin
Ilmoita tästä arvioinnista
Vesa R. Yksin matkustava Finland, 5. joulukuuta 2014
Mahtava paikka

Sijainti, henkilökunta, Alex
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Jaana S. Yksin matkustava Finland, 16. huhtikuuta 2014
Siisti hotelli aivan rannan tuntumassa

Sijainti, siisteys, sukelluskeskus
7,7
Siisti ja hyvin pidetty hotelli aivan rannan tuntumassa. Hotellin ravintola melko hintava rannan muuhun hintatasoon verrattuna. Rantatuoleja melko niukasti. Sukelluskeskus toimiva ja hyvin pidetty. Iltaisin live-esiintyjiä. Rantaa ja baaria lähimpänä oleviin huoneisiin kuuluu musiikki iltaisin melko myöhään. Hyvä hinta-laatusuhde.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jussi V. Pariskunta Finland, 1. tammikuuta 2014
Hyvä sijainti rannalla. WLAN ei toiminut kunnolla

Sijainti, uudet huoneet
7
Hotelli on yksi rannan kalleimmista ja hintaan nähden voisi odottaa että langaton netti toimisi. Ei kuitenkaan toiminut missään vaiheessa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Atso K. Pariskunta Finland, 16. kesäkuuta 2013
Kodikas rantabungalowi

Ranta ja palvelut lähellä, asiallinen huone isolla parvekkeella
8
Rannalle kerääntyy välillä meriheinää. 50 metrin päässä Henann Resortin edessä oli hieman parempi uiskennella. Alona Vidassa palvelu pelasi hienosti ja huone oli kodikas ja siisti. Ravintoloita on ranta täynnä. Vakkari aamupalapaikaksi valikoitui Trudi's. Pesula löytyy heti rannalle tulevan mäen alkupäästä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Raymond B. Yksin matkustava United States of America, 27. tammikuuta 2016
Right on the Beach, good size rooms

Location, Location and Location
8,7
I loved it. I did stay in room 8 which is in the front. There is a club next door that Pumps Out house music, sometimes till 2-3am. You will hear it and it might affect some but not me. Its Right on the beach and the morning staff for breakfast is wonderful. Food and atmosphere is great. They have foosball set up and a Band sometimes plays at night. I would NOT hesitate to recommend this place to a friend. Decent price when booked thru Agoda.com!!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Jocelda B. Pariskunta Philippines, 11. tammikuuta 2016
Always a place to remember

Location, staff and food
8
We had a very nice stay at the Hotel, this is the place we meet and first stay at last 2012 and we still enjoyed everything even though it change a bit the ambiance haven't change that much. They surprise me on my birthday with a cute dessert and made my last day staying at the hotel, all in all it was worth it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jocelda B. Pariskunta Philippines, 11. tammikuuta 2016
Location, food and staff

location, food and people
8
We had a very nice stay at the Hotel, this is the place we meet and first stay at last 2012 and we still enjoyed everything even though it change a bit the ambiance haven't change that much. They surprise me on my birthday with a cute dessert and made my last day staying at the hotel, all in all it was worth it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Firat A. Yksin matkustava Spain, 30. joulukuuta 2015
perfect location

Location, food
8
Ilmoita tästä arvioinnista
1-6/6 arvioinnista
Alona Vida Beach Resort Panglao-saariAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RantaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Ruoka ja JuomatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RantaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RantaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RantaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Ruoka ja JuomatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Ruoka ja JuomatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Ruoka ja JuomatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Ruoka ja JuomatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin ulkopuoliAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RantaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - PihaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin ulkopuoliAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin ulkopuoliAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin ulkopuoliAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin ulkopuoliAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Ruoka ja JuomatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - NäkymäAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Ruoka ja JuomatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - VirkistysmahdollisuudetAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RantaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RantaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin ulkopuoliAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin ulkopuoliAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin sisätilatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - HotellihuoneAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin sisätilatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Hotellin sisätilatAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - VastaanottoAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - VastaanottoAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - PihaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - PihaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - PihaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - PihaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - RavintolaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Pubi/AulaAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Uima-allasAlona Vida Beach Resort Panglao-saari - Piha


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A05