Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thaimaa

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 214 arviota

3 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (214)
Järjestä:
Veikko O. Yksin matkustava Finland, 3. helmikuuta 2014
vauhdikas rantaloma

isohuone. henkilökunta ok. ranta lähellä
6
Sijainti liian lähellä vilkasta katua. Varauksen mukaan piti olla penthouse mutta se ei ollut mikään semmoinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Miia M. Pariskunta Finland, 6. maaliskuuta 2011
Ystävällinen palvelu ja sopivan kokoiset huoneet

Sopivan lähellä kaikkea (rantaa, yökerhoja, ostoksia) mutta ei liian lähellä ettei meteli häiritse. Siistit huoneet, maittava aamupala.
10
Viihtyisä hotelli, yövyimme thaimaassa oloaikanamme kaksi eri kertaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Miia M. Pariskunta Finland, 24. helmikuuta 2011
kotoisa hotelli hyvällä sijainnilla

Todella siistit huoneet, miellyttävä ja huolehtiva henkilökunta. Hyvä sijainti, lyhyt matka rantaan ja hieman pidempi ostoksille ja baareihin, joten yöelämä ei häiritse nukkumista. Rantapyyhkeitä saa lainaksi.
10
Ihana henkilökunta, yövyimme hotellissa kaksi eri kertaa thaimaan reissumme aikana.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nick L. Yksin matkustava Australia, 30. huhtikuuta 2016
Good for short stay
6
I found Amber Residence to be adequate for my needs, I was only in Patong for 2 days to catch up with a friend who was staying at another hotel nearby. The room although small, was enough for 1 or 2 people to stay quite comfortably. For the price paid for the room it was worth the money, specially for such a short stay. It took around 20 mins to walk to Jungceylon shopping centre which might be a bit far in the hot whether however there are plenty of motorbike taxi's or tuk tuks around too.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kit L. Pariskunta Hong Kong, 17. huhtikuuta 2016
Unsatisfactory
2,7
Nice layout of the room but no lift Not really close to the place with more restaurants and shops
Ilmoita tästä arvioinnista
Eugene K. Ryhmät Russia, 23. maaliskuuta 2016
Great value for close beach
6,7
Just good value for money
Ilmoita tästä arvioinnista
Ashleigh B. Pariskunta New Zealand, 24. joulukuuta 2015
really enjoyed our stay

Great location and value for money
8
We really enjoyed our stay and thought that it was a great spot right by the beach and lots of activities etc. The deluxe room we stayed at was nice and was cleaned every day. The language barrier was a bit tough at times but the staff were very friendly. Overall I would recommend if you want value for money.
Ilmoita tästä arvioinnista
Guy H. Yksin matkustava Thailand, 13. joulukuuta 2015
Very bad

Location. Nice TV channels selection,
4,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Lubos S. Yksin matkustava Slovakia, 5. joulukuuta 2015
A baci place at good location

Its nice, good locantion, good staff
10
It was perfect, so perfect that I extended accommodation for longer time
Ilmoita tästä arvioinnista
Roda V. Pariskunta Philippines, 26. marraskuuta 2015
I am impressed staying in Amber Residence

Very clean, value for money and comfortable
7,3
Good stay overall except no elevator
Ilmoita tästä arvioinnista
1-3/3 arvioinnista
Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - Hotellin sisätilatAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - Pubi/AulaAmber Residence Phuket - Pubi/AulaAmber Residence Phuket - Pubi/AulaAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - Hotellin sisätilatAmber Residence Phuket - VastaanottoAmber Residence Phuket - Hotellin sisätilatAmber Residence Phuket - Sisäänkäynti


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02