tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Hotellihuone
Amber Residence Phuket - Pubi/Aula Amber Residence Phuket - Pubi/Aula Amber Residence Phuket - Pubi/Aula Amber Residence Phuket - Hotellihuone Amber Residence Phuket - Aula Amber Residence Phuket - Vastaanotto Amber Residence Phuket - Vastaanotto Amber Residence Phuket - Sisäänkäynti
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 15

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 194 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,9
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (194)
Järjestä:
Veikko O. Yksin matkustava Finland, 3. helmikuuta 2014
vauhdikas rantaloma

isohuone. henkilökunta ok. ranta lähellä
6
Sijainti liian lähellä vilkasta katua. Varauksen mukaan piti olla penthouse mutta se ei ollut mikään semmoinen.
Miia M. Pariskunta Finland, 6. maaliskuuta 2011
Ystävällinen palvelu ja sopivan kokoiset huoneet

Sopivan lähellä kaikkea (rantaa, yökerhoja, ostoksia) mutta ei liian lähellä ettei meteli häiritse. Siistit huoneet, maittava aamupala.
10
Viihtyisä hotelli, yövyimme thaimaassa oloaikanamme kaksi eri kertaa.
Miia M. Pariskunta Finland, 24. helmikuuta 2011
kotoisa hotelli hyvällä sijainnilla

Todella siistit huoneet, miellyttävä ja huolehtiva henkilökunta. Hyvä sijainti, lyhyt matka rantaan ja hieman pidempi ostoksille ja baareihin, joten yöelämä ei häiritse nukkumista. Rantapyyhkeitä saa lainaksi.
10
Ihana henkilökunta, yövyimme hotellissa kaksi eri kertaa thaimaan reissumme aikana.
Ang L. Pariskunta Singapore, 26. lokakuuta 2014
Very comfortable stay

Penhouse room, comfortable and clean
10
Very comfortable stay. Penhouse room is nice and clean room. Location just 5min walk to the beach. Breakfast is nice but only have 3 choice. American breakfast, fried rice and fried noodle. Friendly staff.
Vanessa T. Pariskunta Singapore, 26. lokakuuta 2014
Very Friendly and Convenient

Big Breakfast, Friendly & Convenience
9,3
Allen J. Yksin matkustava Australia, 24. syyskuuta 2014
aaamber

staff.room. location
8,7
I stayed for 1 month and the great staff kept , good clean rooms, comfortable beds , good cable TV , close to the beach. Some people may be concerned about the stairs though All in all top notch value for money.
Chee W. Yksin matkustava Malaysia, 16. syyskuuta 2014
Amber Residence Awesome Stay

1) value of money. 2) strategic location 3) awesome staff
10
Fantastic
Elizabeth S. Pariskunta Philippines, 30. elokuuta 2014
Nice and peaceful location. Very friendly staff

Friendly Staff, value for money and peaceful location
8,3
It was like home away from home, my bf checked-in 2 days earlier than me and when I got there he already aclimatized and seems to know everyone in the hotel.. Receptionists were very accomodating, i was given warm welcome and he helped me carry my luggage up to our room. Room is just right for us as couples, had a balcony to use as a smoking area.
Duy L. Ryhmät Vietnam, 1. heinäkuuta 2014
Normally, not special

Normal, normal
6,3
I stay here I see normally like 3* hotel. Not have special to comment.
Wah L. Pariskunta Malaysia, 13. kesäkuuta 2014
Great value and clean hotel

Great value Clean
6,7
Stayed for a night, though it's a budget hotel but they've tried keeping their hotel and top condition; nevertheless there are still rooms for improvement.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - Pubi/AulaAmber Residence Phuket - Pubi/AulaAmber Residence Phuket - Pubi/AulaAmber Residence Phuket - HotellihuoneAmber Residence Phuket - AulaAmber Residence Phuket - VastaanottoAmber Residence Phuket - VastaanottoAmber Residence Phuket - Sisäänkäynti


AS-AGWEB-3A08