Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Andaman Cannacia Resort & Spa

212 Koak Tanod Road, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Kylpyhuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Kuuma-allas Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Hotellihuone Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Kylpylä Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Ravintola Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Ravintola Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Ravintola Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Kylpylä
Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Aula Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Uima-allas Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Uima-allas Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Kylpylä Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Aula Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Aula Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Uima-allas Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Ravintola Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Ravintola Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Ravintola
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 113

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä
224 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,0
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (224)
Järjestä:
Ari-Pekka A. Pariskunta Finland, 13. helmikuuta 2011
Haasteellinen sijainti jyrkällä rinteellä. Maisema

Siisti hotelli jossa perushuoneet. Kaunis ympäristö. Useampaan makuun altaita. Hotellissa kaikki tarvittavat palvelut.
7,3
Hotelliin on paljon tulijoita ja meidän kohdalla kävi niin että jouduimme ylipuukkauksen takia toiseen ketjun hotelliin kolmeksi päiväksi. Jouduimme olemaan itse aktiivisia että sovittu korvaus tästä saatiin. Ilmapiiri hotellissa on rauhallinen, alue on siisti ja allasalue on rentoutumista hakevalle erinomainen. Rannalle pääsy on hankalaa ja rannalle himoitsevia tämä ei täysin palvele. Hotellilla on tosin kuljetus "kuorma-auto-bussilla rannalle useamman kerran päivässa. Palvelua saa auttavalla englannilla ja palvelu on ystävällistä mutta ohjelmat joita hotelli tarjoaa asiakkailleen, ei vastaa ihan nimeään. Ohjelmat ovat liian eurooppalaisia, ei thaimaalaista jos sitä hakee. Hintataso on kovempi kuin läheisillä kauppakaduilla. Kokonaisuus on kuitenkin hyvä/erinomainen ja hotellia voi suositella hyväkuntoisille. Asiakaskunta koostuu lähinnä pohjoiseurooppalaista, ainakin meidän vierailun aikana. Paikka on myös Aurinkomatkojen kohde.
Nähtävyysvinkki: Big Budha lähellä antaa hienon iltakuvausmahdollisuuden kunhan olet paikalla ennen auringonlaskua.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jenna L. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 11. lokakuuta 2009
Rossi

Hotellissa hyvä palvelu, rauhallista, viihtyisät huoneet.
7,3
Pidämme hotellin rauhallisesta ilmapiiristä, altailla yleensä hyvin tilaa, palvelu hyvä. Huono puoli on sijainti rinteessä jyrkän ja pitkän nousun päässä. Rinteen hyvä puoli on ihana näkymä pihalta ja osasta huoneista suoraan merelle. Hotellissa paljon portaita, joten esim. rattaiden kanssa hankalaa liikkua.
Ilmoita tästä arvioinnista
Richellmae N. Pariskunta Philippines, 24. heinäkuuta 2015
Getaway

the staff was nice and attentive and very helpful.Joanne help us alot in regards with room ,locayion and even places to visit and transportation wise!
7,7
Our stay was perfect, except maybe that the hotel is on the hill and there is no elevator. its quite tiring though to climb up the hill and to your room especially when u stay at higher level. staff wise are very good.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kerriann M. Pariskunta United States of America, 18. kesäkuuta 2015
Beautiful view and nice staff. Very accommodating

View, staff and cleanliness
8
Our stay was great and we would stay again in the future
Ilmoita tästä arvioinnista
Nick P. Pariskunta United Kingdom, 6. kesäkuuta 2015
Lovely holiday, average hotel

views, quiet, pool area
6
The hotel has fantastic views but as a result you have a huge hill to live with. If the courteousy bus ran more frequently and after 5pm this would make the hotel more attractive. The pool area is lovely and being a small hotel its nice to not be fighting over sunbeds. the breakfast is average, staff don't readily check the buffet and find they run out of lots of stuff and its not replaced. Staff have very limited English and struggle to understand your requests
Ilmoita tästä arvioinnista
Minahela D. Pariskunta Croatia, 27. huhtikuuta 2015
Excellent stay with the most helpful staff!

Amazing location far from the crowded city, 5 minutes to the beach, very helpful staff
10
We had the most amazing holidays thanks to a very kind woman at the reception who gave us a free upgrade from the villa room to suite with a stunning view! Resort is so relaxing with lots of nature around. Takes only 5 minutes to reach beautiful Kata beach and many restaurants there. Food in the hotel was a bit pricey but I expected it to be even more expensive considering it's a resort. Staff is very very helpful, will never let you carry your bags. Also have a welcome drink for you to relax after a long trip. For me, they deserve 10+!
Ilmoita tästä arvioinnista
Thaweesak B. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 14. huhtikuuta 2015
Trip in Phuket, Thailand

Low price, Good Service, Well room
9,3
Very happy and I would like to Thanks a Andaman hotel for they allowed my Son to joint with me.
Ilmoita tästä arvioinnista
David H. Pariskunta United Kingdom, 5. maaliskuuta 2015
Lovely Hotel, well situated

Helpful staff, Very attractive setting including our own spar bath on the balcony, Good food choice
8,7
Really enjoyed stay. We found the aircon in the room to be just about adequate. Poor Wifi in room. Otherwise a very pleasant stay in a room with an amazing view from the balcony.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yi R. Perhe pienten lasten kanssa China, 28. helmikuuta 2015
good for rest

bed view service
7,7
good
Ilmoita tästä arvioinnista
Rachael W. Pariskunta United Kingdom, 1. tammikuuta 2015
Staff try really hard but need better training.

Lovely pool, clean and well maintained. Great views of a wonderful beach. Very good food at affordable prices.
6,7
Overall we enjoyed our stay despite several hiccups. The staff did all they could to fix a catelogue of issues in our villa room and were good enough to upgrade us to a 'Honeymoon Suite' for out last day. The New Years Eve party was a big deal and the staff worked tremendously hard. Food was wonderful and entertainment, whilst a little cheesy was still good fun. I can't praise the staff enough for their efforts. Christmas tunes on repeat past the 25th December was also a bit annoying!! ;-) I would rate this hotel at between 3/4 star.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Andaman Cannacia Resort & Spa PhuketAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - KylpyhuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Kuuma-allasAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - HotellihuoneAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - KylpyläAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RavintolaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RavintolaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RavintolaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - KylpyläAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - AulaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Uima-allasAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Uima-allasAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - KylpyläAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - AulaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - AulaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Uima-allasAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RavintolaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RavintolaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Ravintola


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05