tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Vanhat korttelit, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Hanoi Value Hotel
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Buffet Aquarius Legend Hotel Hanoi - Ravintola Aquarius Legend Hotel Hanoi - Ravintola Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Ravintola Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Kylpyhuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone
Alue: Vanhat korttelit Huoneiden lukumäärä: 18
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 870 arviota

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (870)
Järjestä:
Joonas E. Ryhmät Finland, 5. tammikuuta 2010
Asia Palace Hotel Hanoi 2

Siisti huone, tilava kylpyhuone, hyvä sijainti, ystävällinen palvelu, aamupala
9,7
Yövyimme deluxe-huoneessa, joka oli pienehkö, mutta riittävän tilava kahdelle. Kylpyhuone oli hyvin tilava ja siisti. Hammasharjat ja -tahnat, sekä saippuat ja muut vastaavat kuuluivat hintaan, mikä oli positiivinen yllätys. Aamupala oli monipuolinen. Hotelli oli aivan uusi ja moderni, ilmastointi toimi moitteettomasti.38 Hotellilta on lyhyt matka kävellä mm. Hoan Kiem lammelle sekä ympäri Old Quarteria. Suosittelen hotellia lämpimästi ja tulisin myös uudestaan.
Nähtävyysvinkki: Water puppet theater ja Ho Chi Minhin mausoleumi ovat näkemisen arvoisia.
Woo M. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 14. huhtikuuta 2015
friendly staff, clean, enjoyable stay

easy access to shops and restaurants
10
I and my family feeling great with happiness to stay at this hotel. If got a chance to come back to Hanoi, l will stay here again.
Ong W. Ryhmät Singapore, 11. huhtikuuta 2015
Excellent

Everything
10
The family room is clean and spacious. Breakfast is reasonable for US$3. The staff never failed to greet us with a smile and Mr Tom was specially helpful in providing info/advice.
Christian B. Pariskunta France, 7. huhtikuuta 2015
Nice and pleasant hotel

Cheap and excellent value for the money
9
Seberi S. Pariskunta Malaysia, 7. huhtikuuta 2015
Value for money

Location, Clean, Friendly Staff
8,7
Great location easy to walk around. Close to Halal muslim food, Little India Restaurant, before was Nisa Restaurant. Also good service for Airport PickUp .
Irene T. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 4. huhtikuuta 2015
Great service great value

Staffs are helpful and initiative. Room spacious and clean. Location are good for shopping and food hunt
9,7
Excellent and I will go back again in the future
Melvyn L. Pariskunta United States of America, 1. huhtikuuta 2015
The Aquarius Legend Hotel

1) Friendly and helpful staff, 2) convenient location, 3) travel services
9
Our stay was very enjoyable.
Panrawee N. Ryhmät Thailand, 22. maaliskuuta 2015
Panrawee

Best hotel in Hanoi
10
I stayed there for 3 night with my friends the hotel great location near of street food and shopping central you can wallk to the City view, Ho Hoan Kiem and St. Joseph just 5-10 minute
Rolando L. Ryhmät Canada, 21. maaliskuuta 2015
One of the best ever!

Location, Service and Cleanliness
10
I cannot stress enough how wonderful the staff of this hotel were! The most hospitable I have stayed anywhere. I am beyond happy and pleased to stay at this hotel. I would highly recommend this to anyone wishing to stay in Hanoi. It's probably Hanoi's best kept secret!
Rolando L. Pariskunta Canada, 21. maaliskuuta 2015
Best kept secret hotel of Hanoi!

Staff were the most hospitable/accomodating, Location and cleanliness!
10
So many good things can be said of this hotel. The best to describe it is to be their guset and you would feel the genuiness and warmth of its staff! Beautiful stay altogether...

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BuffetAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - KylpyhuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B04