Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Vanhat korttelit, Hanoi, Vietnam 70000

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 1020 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (1020)
Järjestä:
Joonas E. Ryhmät Finland, 5. tammikuuta 2010
Asia Palace Hotel Hanoi 2

Siisti huone, tilava kylpyhuone, hyvä sijainti, ystävällinen palvelu, aamupala
9,7
Yövyimme deluxe-huoneessa, joka oli pienehkö, mutta riittävän tilava kahdelle. Kylpyhuone oli hyvin tilava ja siisti. Hammasharjat ja -tahnat, sekä saippuat ja muut vastaavat kuuluivat hintaan, mikä oli positiivinen yllätys. Aamupala oli monipuolinen. Hotelli oli aivan uusi ja moderni, ilmastointi toimi moitteettomasti.38 Hotellilta on lyhyt matka kävellä mm. Hoan Kiem lammelle sekä ympäri Old Quarteria. Suosittelen hotellia lämpimästi ja tulisin myös uudestaan.
Nähtävyysvinkki: Water puppet theater ja Ho Chi Minhin mausoleumi ovat näkemisen arvoisia.
Ilmoita tästä arvioinnista
Carissa L. Ryhmät Singapore, 17. toukokuuta 2016
:)
5
Nothing to complain about
Ilmoita tästä arvioinnista
Carissa L. Ryhmät Singapore, 14. toukokuuta 2016
:)
5,3
Location is good, wifi a little slow but otherwise useable :) Breakfast is good with personalised service and LOTS of healthy and sweet fruits yum!
Ilmoita tästä arvioinnista
Lee Y. Ryhmät Malaysia, 12. toukokuuta 2016
Great location, friendliest staffs, exceeding expe
6,7
Booked 2 rooms with this hotel and we managed to have early check-in and also room upgrades when we arrived, which we were very glad of. Also, booked a tour package with them to travel to Halong Bay and some transportation arrangements. I liased with Ms Yen whom been nothing but lovely and was wonderful in giving us advise on local places to eat (the non-overrated eateries). Her hospitality really made us feel at ease and well taken care of in a foreign country where we don't even speak their language. Kudos!
Ilmoita tästä arvioinnista
Maria A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 8. toukokuuta 2016
Great and very hospitable and team
6
The hotel is small but the food they serve during breakfast and hospitality of they staff - from the night shift front desk officer Juan, the manager Nam and Day officer Yen and all the rest of the team gave 5 star quality service to us and the rest of the guests. They were very attentive to the needs of the guests and remembered our names. Definitely a 10!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Mathieu C. Pariskunta France, 6. toukokuuta 2016
Good stay
6,3
Good location in old quarter, close to the lake. Cheap room but no window. Very good and cheap airport shuttle. Good wifi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Imam S. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 5. toukokuuta 2016
Hotel with the good staff and friendly
6,7
The location hotel closed with old quater, hoa Kim Lake and pupet water long just walk 5 minutes. Good location and recommended.
Ilmoita tästä arvioinnista
Fahrettin H. Pariskunta Australia, 19. huhtikuuta 2016
Amazing Hotel and Staff
6,3
Big size double room was a pleasure to stay, we couldn't ask for better! Staff were amazing! Strongly suggested place, one of the best in Hanoi!
Ilmoita tästä arvioinnista
Dinglasan O. Ryhmät Philippines, 18. huhtikuuta 2016
Great Stay
6,3
Thanks to Ms. Yen for assistance for our City and Halong Bay Tour. We had a fantastic stay and time in Hanoi and Halong Bay. Overall a great stay!
Ilmoita tästä arvioinnista
Doungkamon P. Pariskunta Thailand, 18. huhtikuuta 2016
Great choice !
6,7
Great location and money. Staff is helpful and nice.
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BuffetAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - KylpyhuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05