Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Vanhat korttelit, Hanoi, Vietnam 70000

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 1010 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (1010)
Järjestä:
Joonas E. Ryhmät Finland, 5. tammikuuta 2010
Asia Palace Hotel Hanoi 2

Siisti huone, tilava kylpyhuone, hyvä sijainti, ystävällinen palvelu, aamupala
9,7
Yövyimme deluxe-huoneessa, joka oli pienehkö, mutta riittävän tilava kahdelle. Kylpyhuone oli hyvin tilava ja siisti. Hammasharjat ja -tahnat, sekä saippuat ja muut vastaavat kuuluivat hintaan, mikä oli positiivinen yllätys. Aamupala oli monipuolinen. Hotelli oli aivan uusi ja moderni, ilmastointi toimi moitteettomasti.38 Hotellilta on lyhyt matka kävellä mm. Hoan Kiem lammelle sekä ympäri Old Quarteria. Suosittelen hotellia lämpimästi ja tulisin myös uudestaan.
Nähtävyysvinkki: Water puppet theater ja Ho Chi Minhin mausoleumi ovat näkemisen arvoisia.
Ilmoita tästä arvioinnista
Dinglasan O. Ryhmät Philippines, 18. huhtikuuta 2016
Great Stay
6,3
Thanks to Ms. Yen for assistance for our City and Halong Bay Tour. We had a fantastic stay and time in Hanoi and Halong Bay. Overall a great stay!
Ilmoita tästä arvioinnista
Doungkamon P. Pariskunta Thailand, 18. huhtikuuta 2016
Great choice !
6,7
Great location and money. Staff is helpful and nice.
Ilmoita tästä arvioinnista
Weijie L. Ryhmät Singapore, 26. maaliskuuta 2016
Good hotel

Location is good, room is cheap and room is clean
7,3
Overall stay is good. Hotel is in good location. It is near to the lake and old quater area. Room is quite spacious. However the room look slightly old. Also the air con is not working. Outside room is cooler then inside. I will consider choosing the hotel if I visit Hanoi again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kim F. Yksin matkustava Thailand, 23. maaliskuuta 2016
Friendliest Staff Ever
6,7
The hotel was clean, the breakfast was good , the location was great and it was the friendliest, most helpful staff I have ever met. A joy to stay here.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kin S. Pariskunta Singapore, 21. maaliskuuta 2016
Good Standard Hotel

Location, friendly staff, comfortable bed.
8,7
Fantastic. Still a comfortable, safe hotel to stay over the past few years that we have been in and out of Hanoi. Great location as well and seeing the surrounding changed with many cafes / restaurants opened around the area. Management of the hotel have changed over the years and still their service is very good. Great!
Ilmoita tästä arvioinnista
Benita S. Perhe isojen lasten kanssa Canada, 21. maaliskuuta 2016
The staff made this hotel wonderful
6,7
We had a great stay in this hotel. The staff went above and beyond to make us feel comfortable . The location is great and the room was very spacious. The nstaff were the friendliest people we had met and were extremely accommodating to us. We highly recommend this hotel. Thanks for everything!
Ilmoita tästä arvioinnista
Hai Y. Liikematkailija China, 19. maaliskuuta 2016
a good one
5,7
it a good hotel, the staff are good here, and in the old town of the hanoi, very easy to drink coffee and find the local food, anyway, its a nice hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Hoi T. Liikematkailija Malaysia, 18. maaliskuuta 2016
Good Location

Good Service, Nearby Attraction, Attentive Staffs
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Tan E. Pariskunta Malaysia, 13. maaliskuuta 2016
Great location
4,3
Nearby shoe's shopping area
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BuffetAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - KylpyhuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05