tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Aquarius Legend Hotel

90B, Nguyen Huu Huan Street, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Hanoi Value Hotel
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Buffet Aquarius Legend Hotel Hanoi - Ravintola Aquarius Legend Hotel Hanoi - Ravintola Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Ravintola Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Kylpyhuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone
Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone Aquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellihuone
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 18
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 858 arviota

Vastinetta rahalle
8,7
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (858)
Järjestä:
Joonas E. Ryhmät Finland, 5. tammikuuta 2010
Asia Palace Hotel Hanoi 2

Siisti huone, tilava kylpyhuone, hyvä sijainti, ystävällinen palvelu, aamupala
9,7
Yövyimme deluxe-huoneessa, joka oli pienehkö, mutta riittävän tilava kahdelle. Kylpyhuone oli hyvin tilava ja siisti. Hammasharjat ja -tahnat, sekä saippuat ja muut vastaavat kuuluivat hintaan, mikä oli positiivinen yllätys. Aamupala oli monipuolinen. Hotelli oli aivan uusi ja moderni, ilmastointi toimi moitteettomasti.38 Hotellilta on lyhyt matka kävellä mm. Hoan Kiem lammelle sekä ympäri Old Quarteria. Suosittelen hotellia lämpimästi ja tulisin myös uudestaan.
Nähtävyysvinkki: Water puppet theater ja Ho Chi Minhin mausoleumi ovat näkemisen arvoisia.
Panrawee N. Ryhmät Thailand, 22. maaliskuuta 2015
Panrawee

Best hotel in Hanoi
10
I stayed there for 3 night with my friends the hotel great location near of street food and shopping central you can wallk to the City view, Ho Hoan Kiem and St. Joseph just 5-10 minute
Vichuda K. Ryhmät Thailand, 17. maaliskuuta 2015
Super friendly and helpful staff.

Good location , Super friendly staff
10
Perfect location . The service was really great , Super friendly staff and helpful. We booked the boat trip to Halong Bay on internet but the travel agency didn't come to pick us up , the staff were willing to help by booked us the new travel agency, arranged the taxi and solve all problems with smile :)Thank you for Aquarius Legend Hotel make our vacation happy.This staff goes above and beyond to make you feel at home. If you are looking for a great customer service experience in a hotel, I highly recommend a stay at this hotel if you travel to Hanoi
Liu X. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 16. maaliskuuta 2015
Great location great staff and great service

Stap
9
Michael F. Yksin matkustava United Kingdom, 12. maaliskuuta 2015
Best Little Hotel in Hanoi

Service, Frienliness and rooms
9,3
This is a gem of a hotel with the nicest and most helpful staff ever.
Roch G. Pariskunta Canada, 4. maaliskuuta 2015
Nice peuple

The staf and reception verry god the emplacement at the right place.
2
Kok P. Pariskunta Singapore, 4. maaliskuuta 2015
Receptionist was very helpful and knowledgeable

The location, the receptionist and the service provided by the hotel
9,3
Good.
Hoai P. Pariskunta Vietnam, 1. maaliskuuta 2015
The hotel is good

Good location, room is clean and comfortable, but the breakfast is quite simple.
8
Michael T. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 27. helmikuuta 2015
The best thing about this hotel is the staff

vị trí, nhân viên, và giá cả
8
Good location, very helpful staff. The room was not to my expectation, but you get what you pay for. If management pays more details to the little things, it will be good.
Martine L. Yksin matkustava Canada, 21. helmikuuta 2015
Best price & service & room

Service / location / room
9,7
I Loved it. Location is near the Lake, the service is impeccable, the food is good and varied, the room is Absolutely clean, staff is also so nice. I highly recommended this hotel. The best price/value you can found. I would like to underline the kindness of Phong who always made sure that my stay was smooth and perfect. They also took good care of my luggage while I was on tour. Thank you Cam'on!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Aquarius Legend Hotel HanoiAquarius Legend Hotel Hanoi - BuffetAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - RavintolaAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - KylpyhuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilatAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - HotellihuoneAquarius Legend Hotel Hanoi - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3C01