Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Asoka City Bali Hotel

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonesia 80361

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,9

yhteensä 602 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
6,8
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
5,0
Kaikki arvostelut (602)
Järjestä:
Joonas S. Pariskunta Finland, 8. helmikuuta 2013
Hivenen hankala sijainti, hintalaatu todella hyvä.

Rauhallinen miljöö. Hintaan nähden todella siisti ja hyvä kuntoinen.
6,3
Ekaa kertaa balilla ja kutalla, eikä tulla toista kertaa. Onneksemme hotelli oli pois keskustan hälinästä. Hotellin uima-allas tosi hyvä ilta lillumiseen. Hintalaatu todella hyvä! Siisti ja suht nykyaikainen huone. Kelpaa reppureissaajan pysähtyä levähtämään, vaikka pitemmäksi aikaa. Keskustaan pääsee kätevästi taksilla. Kävellen hieman hankalaa, kun ei kunnon kävelyteitä ja liikenne on melko kaaottista. Sijainti on ihan mitä lomalta hakee, surffaus ja biletys onnistuu varmasti paremmin lähempänä kuta rantaa. Rauhallinen kaupungin katsastelu hoituu täältä hyvin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anna L. Pariskunta United Kingdom, 20. huhtikuuta 2016
The pool looked like a pond
3,3
The pool looked green and more like a pond, I'm not sure if this was the 'look' it was meant to have but it put me off going in there. Location is a 15 minute walk to the main area so there are better places closer (we stayed at Saimai too which was closer and better) the hotel is also not very far from the airport, it's walking distance if you know where you're going. Staff were friendly when we arrived helping us take our bags upstairs, but when we asked for the wifi password we were just told by one lady on the desk that she didn't know, no attempt to find out for us or anything. When we did eventually get the password, it was pointless as it was terrible so could barely use it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Linda Z. Pariskunta Indonesia, 30. lokakuuta 2015
Good hotel

cheap and nice
10
comfortable
Ilmoita tästä arvioinnista
Dale V. Pariskunta Australia, 27. lokakuuta 2015
Quiet location, very cheap!

Cheap, WiFi, big pool
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Mia S. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 22. syyskuuta 2015
Broken aircon

Staff feedback for the aircon, location, bed
5,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Jason E. Ryhmät Australia, 11. syyskuuta 2015
Great rooms for the price

Good staff clean and good value
9,7
Perfect
Ilmoita tästä arvioinnista
Qayyum O. Yksin matkustava Malaysia, 6. syyskuuta 2015
Value for money

Value for money, Good Location, Comfy
6,3
Just few minutes distance by car to and from Gusti Ngurah Rai Airport. Checked in late night, check in counter still open. The cafe sold no food, just make sure to bring your own in case you are arrive late like me. I always bring my own in case I'm too tired to buy one. Quite and peaceful location. Walk to beach is only about 10 minutes. Why I choose this hotel was the price. Low price more nights.
Ilmoita tästä arvioinnista
Amelia S. Ryhmät Indonesia, 1. syyskuuta 2015
ok

location, staff, pool
7
Ok
Ilmoita tästä arvioinnista
Amelia S. Ryhmät Indonesia, 31. elokuuta 2015
good

pool, room, staff
7
Good.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rahul H. Yksin matkustava United States of America, 19. elokuuta 2015
Two night stay

Proximity to the the airport, clean, friendly
9,7
I was on a backpacking trip and Hotel Asoka City Home was a welcome change from the hostels I stayed at, one of the better hotels that I interspersed the hostel stays with - great value for the money spent.
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
Asoka City Bali Hotel BaliAsoka City Bali Hotel Bali - Hotellin sisätilatAsoka City Bali Hotel Bali - Uima-allasAsoka City Bali Hotel Bali - Uima-allasAsoka City Bali Hotel Bali - Uima-allasAsoka City Bali Hotel Bali - VastaanottoAsoka City Bali Hotel Bali - VastaanottoAsoka City Bali Hotel Bali - VastaanottoAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - Uima-allasAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - AulaAsoka City Bali Hotel Bali - Uima-allasAsoka City Bali Hotel Bali - Uima-allasAsoka City Bali Hotel Bali - Kahvila/KahvilaAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - Uima-allasAsoka City Bali Hotel Bali - AulaAsoka City Bali Hotel Bali - HotellihuoneAsoka City Bali Hotel Bali - Hotellihuone


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B03