Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Näkymä Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Aula Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allas Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Sviitti Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Sviitti Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allas Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Näkymä Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellihuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Sviitti Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allas Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Ravintola Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellihuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilat Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellihuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allas Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellihuone
Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kylpyhuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellihuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kylpyhuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellihuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellihuone Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allas Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Kylpylä Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Ravintola Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Ravintola Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Sviitti Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Näkymä Avista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pubi/Aula
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 150
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä
1600 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
7,6
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
9,1
Huonemukavuus/taso
9,2
Ruoka/syöminen
8,3
Kaikki arvostelut (1600)
Järjestä:
Riikka M. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 17. helmikuuta 2014
rentouuava ,liikaa porrastettu ,

huone ,palvelu , altaat
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Karri N. Pariskunta Finland, 7. tammikuuta 2014
Kolkko paratiisihotelli hankalan matkan päässä

Vuode, aamiainen, uima-altaat
6
Hotelli oli todella luksustasoa. Huone oli valtava ja sänky loistava. Kolme uima-allasta olivat kivoja ja buffet-aamiainen erinomainen. Seuraavat asiat kuitenkin ärsyttivät: - Hotelli oli aivan täynnä rappusia ja kolkkoja käytäviä, mikä oli minusta outoa, kun oltiin kuitenkin trooppisella saarella. Hotellin arkkitehtuuri oli omituista. - Ruoka ravintolassa oli hintaansa nähden olematonta, kuten Thaimaassa hienoissa paikoissa yleensä. Thaimaassa kannattaa aina syödä katukeittiöiden herkkuja halvalla. - Hotelli oli hankalan vuoren päällä, joten aina tarvitsi taksia. Hotellilla oli kätevä ilmainen kuljetus Patongiin, mutta poislähtiessä lentokentälle hotelli vaati taksin hinnaksi 1500 bahtia, kun normi on 800-900. Kaupungin taksikuskien mukaan Avistassa on "taksimafia", eikä sinne saa tulla halvemmat taksit. - Hotellin vieressä oli rumaa jättömaata, jolla kulkukoirat ulvoivat ja haukkuivat öisin todella kovaäänisesti.
Ilmoita tästä arvioinnista
Wai L. Perhe isojen lasten kanssa Hong Kong, 22. elokuuta 2015
Relaxing in Avista

We with our 8 years girl stay here 4 days , we enjoy in two swimming pool , and poolside pub , also sizzle restaurant is the best , food delicious and services are excellent !
9
well. Room are very clean and whole resort are quite and new ! just a pity our room cannot see the sea and went to the breakfast place a little bit far but isn't a matter , we still love and will come again ! Hope Avista can provide more activies and kids club have more class for kids in the further . overall we love Avista , we are also keep clean to protect that nice resort ! hope another visitor and hotel management can understand clean is very important , make all visitor confortabke and relax to enjoy in hotel and their vocation .
Ilmoita tästä arvioinnista
Ling P. Ryhmät Singapore, 15. elokuuta 2015
Excellent location, great staff & amazing service

1. Tranquil environment 2. Yoga classes 3. Attentive and happy service staff
10
It was nothing short of amazing. Perfect if you want the convenience of staying near patong but not the unnecessary noise of the city. Breakfast was great, especially their coffee. Particularly enjoyed their pools (adult-only hillside pool is great for those who wants some quiet time) and their fitness classes (gentle yoga, hatha, abs classes etc). The rooms are definitely five star quality - absolutely loved their bed linen and pillows. Also, the rainshower in the bathroom is fully functional. I usually prefer the private villas in phuket but this resort changed my mind! Will definitely recommend to friends and family.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kenny L. Pariskunta Australia, 9. elokuuta 2015
Pleasant stay

View, comfort , friendly staff
7,7
Nice and comfort will recommend to friend and family
Ilmoita tästä arvioinnista
Marwan M. Pariskunta Lebanon, 7. elokuuta 2015
Amazing

Staff , Hotel Condation , service
9
one of the best hotels I have ever visit in my life , the only small issue is the mosquito but I believe it is common issue in Thailand due to the nature , over all I was very happy and if I will be in Phuket again there is no doubt that I will be in the same hotel again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Fanny P. Yksin matkustava Hong Kong, 1. elokuuta 2015
Extra help

Good shuttle service, Good facilities including classes, Good location
10
Excellent, I got an accident and cannot walk. Hotel provide wheel chair and shuttle to bring me around the restaurant and room. Hotel staff are really helpful to give me extra care in helping me in and out.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kuan P. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 29. heinäkuuta 2015
pleasant stay

quietness. relax. hotel with a view
8
Its a Good stay. 2 comments from me We had to pay extra 100bhat per person to enjoy the private beach. They had to charge breakfast for my 2 kids. Which was 412bhat each per day. My first encounter. other hotels dont charge. At least the hotel should nit charge my gal who is 4 yo
Ilmoita tästä arvioinnista
Feifei P. Yksin matkustava China, 28. heinäkuuta 2015
Great Stay

Neat and tidy room.
10
Worth to visit again
Ilmoita tästä arvioinnista
Luke A. Pariskunta Australia, 25. heinäkuuta 2015
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket PhuketAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - NäkymäAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - AulaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviittiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviittiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - NäkymäAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviittiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RavintolaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilatAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyhuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyhuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RavintolaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - RavintolaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviittiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - NäkymäAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Pubi/AulaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - YmpäristöAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - AulaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - AulaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SisäänkäyntiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Lasten klubiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin ulkopuoliAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilatAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - NäkymäAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviittiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - NäkymäAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - HotellihuoneAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilatAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilatAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilatAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilatAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin sisätilatAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - NäkymäAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviittiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - SviittiAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - AulaAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Uima-allasAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - KylpyläAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PohjapiirroksetAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - PohjapiirroksetAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin ulkopuoliAvista Hideaway Resort & Spa Phuket Phuket - Hotellin ulkopuoli

Asiakasarvioita - Avista Hideaway Resort & Spa Phuket, Phuket

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02