Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Axel Hotel Berlin

Lietzenburger Strasse 13-15, Schöneberg, Berliini, Saksa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellihuone Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellihuone Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellihuone Axel Hotel Berlin Berliini - Kylpyhuone Axel Hotel Berlin Berliini - Kylpyhuone Axel Hotel Berlin Berliini - Kylpyhuone Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoli Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoli Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoli Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoli Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoli Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoli Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat
Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Kuntosali Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Pubi/Aula Axel Hotel Berlin Berliini - Pubi/Aula Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat Axel Hotel Berlin Berliini - Ravintola Axel Hotel Berlin Berliini - Pubi/Aula Axel Hotel Berlin Berliini - Ravintola
Alue: Schöneberg Huoneiden lukumäärä: 86
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
108 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (108)
Järjestä:
Risto S. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2012
Paras sijainti ja upeat huoneet

Erinomainen palvelu, ystävälliset ja komeat nuoret miehet olivat palvelun ammattilaisia.
9,7
Heteroystävällinen hotelli on Berliinin (Schöneberg) parhailla paikoilla aivan KaDeVe tavaratalon vieressä (Vittenbergplatz). Hotelli on suhteellisen uusi rakennus, joten se on loistavassa kunnossa. Hotelli on erittäin tyylikkäästi sisustettu. Siellä on myös SPA-osasto kuntosaleineen vapaasti vieraiden käytettävissä aamu kahdeksasta yöhön kahteen asti. kadun puoleisista huoneista on avarat kaupunkinäkymät, samoin SPA-osastolta kuudennesta kerroksesta. Katolla (ulkona)on lämmitetty poreallas, jossa on näin talvi-ilmoilla mahtavaa rentoutua. Hotellin lähellä sijaitsevat Berliinin parhaat GAY-mestat: Baarit, Clubit, Videoliikkeet, Saunat jne. Hotellin hintataso on todella kohtuullinen. Esim. pullo loistavaa Malbec -punaviiniä ravintolassa maksoi 17.50 €. Runsas aamiasbuffet maksaa vain 10.00 €. Ravintolan ruokalista oli kovin suppea, mutta ruoka oli erinomaisen hyvää! Huoneet ovat siisstit ja puhtaat. Vuoteet ovat mukavat. Pyyhkeitä on kaksinkertainen määrä normaaliin hotelliin verrattuna. Huoneissa on kylpytakit ja tohvelit. Jos jotain negatiivista myös: huoneen TV on kokonaan maksullinen, mutta sisältää kaikenlaiset kanavat;-) Erinomainen hotellikokemus. Olin siellä 20.1.-22.1.2012. Menen uudelleen 10.2.-12.2.2012.
Yöelämävinkki: Baarikierroksen jälkeen on mukava mennä rentoutumaan Axelin SPA-osastolle, joka on avoinna joka yö kahteen asti.
Marcos D. Yksin matkustava United States of America, 28. kesäkuuta 2015
Good stay

staff sympathy specially Carlos from reception
8,3
Martti M. Liikematkailija Estonia, 29. huhtikuuta 2015
gay paradise

proximity to gay bars, all the men you can eat, welcoming
9,7
Awesome hotel! Honestly, I had never stayed in a gay hotel before and this was quite an experience! Staff were very friendly and upgraded me to Junior suite. My room was spacious, clean, quite new, with comfy bed. hot tub and great shower! The spa is also worth going if you want to meet other guys staying at the hotel. Hotel's burger bar is good - buffet breakfast was really nice! Gay bars are located just around the corner from the hotel. Would definitely stay again and recommend to friends!
Sung B. Liikematkailija South Korea, 23. tammikuuta 2015
Fun gay friendly hotel

Good money value, location, gay friendly
8,7
It was fun to stay this hotel. It was good money value and good location for gays. The only thing the room didn't have proper cloth closet, neither sleepers which were something basic, but have small roof top spa which is plus at night.
Sung B. Liikematkailija South Korea, 21. tammikuuta 2015
Fun gay friendly hotel

Money value, location, gay friendly
8,7
It was fun to stay this hotel. It was good money value and good location for gays. The only thing the room didn't have proper cloth closet, neither sleepers which were something basic, but have small roof top spa which is plus at night.
Hugh D. Pariskunta United States of America, 1. syyskuuta 2014
Axel in Barcelona: great. Axel in Berlin: poor.

restaurant staff, location to night life, ease of hotel
5,7
Just ok, room was very small and bathroom didn't function well. NO wifi service for 3 days and it was reported to staff, who said they would reply and never did. Poor. Unacceptable. Condition of hotel seemed unkept. I would not recommend this hotel.
Rainer J. Yksin matkustava Germany, 21. heinäkuuta 2014
Good location, modern hotel, pleasant stay

close to nightlife, very close to public transport, great staff
7,7
I had a very nice stay at Axel Hotel in Berlin. Friendly staff at reception, decent sized room and right next to bars and restaurants. I had no issues with the wifi. It worked fine for me as some reviews mentioned the speed etc. of it. Only hiccup was that the key I was given didn't work at the door so I had to make my way back to reception to get it fixed. All in all I enjoyed my stay there and would return without any hesitation.
Bich D. Yksin matkustava Australia, 20. kesäkuuta 2014
average

location, gay theme,
5,3
average
Soojeong C. Pariskunta South Korea, 6. kesäkuuta 2014
gay-friendly hotel

very near to subway station and located in the center of Berlin
7
The room was small but cozy and clean. There was no table and chair so the only place we can sit was 'BED' and it was bit uncomfortable to do some paper work or put make up. Especially I had to use toillet mirror to put on make up.
Kay Y. Pariskunta Hong Kong, 13. helmikuuta 2014
Great location and friendly staff

This hotel is located close to the train station. It is also very close to a great shopping area. Staff are very friendly and helpful.
9,3
I had a wonderful experience staying in this hotel. As I said, location is superb, both close to the train station and the shopping area. There is also a very nice family-style cafe right across the hotel. From a woman standpoint, this hotel is clean and nicely designed. I especially like the toilet and shower area are separated. Interestingly designed shower area, couples would definitely enjoy it.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Axel Hotel Berlin BerliiniAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - KylpyhuoneAxel Hotel Berlin Berliini - KylpyhuoneAxel Hotel Berlin Berliini - KylpyhuoneAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoliAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoliAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoliAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoliAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoliAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin ulkopuoliAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - KuntosaliAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Pubi/AulaAxel Hotel Berlin Berliini - Pubi/AulaAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - RavintolaAxel Hotel Berlin Berliini - Pubi/AulaAxel Hotel Berlin Berliini - RavintolaAxel Hotel Berlin Berliini - KokoushuoneAxel Hotel Berlin Berliini - KokoushuoneAxel Hotel Berlin Berliini - RavintolaAxel Hotel Berlin Berliini - KuntosaliAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - KylpyhuoneAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - HotellihuoneAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilatAxel Hotel Berlin Berliini - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B02