Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

B&B Hanoi Hostel

16 Hang Thung Street, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

aiemmin : Hanoi Spark Hotel

B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Kylpyhuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Ravintola B&B Hanoi Hostel Hanoi - Kylpyhuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Ravintola
B&B Hanoi Hostel Hanoi - Sisäänkäynti B&B Hanoi Hostel Hanoi - Vastaanotto B&B Hanoi Hostel Hanoi - Aula B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellin sisätilat B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellin sisätilat B&B Hanoi Hostel Hanoi - Sisäänkäynti B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellihuone B&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellin ulkopuoli
Sijainti: Hoan Kiem alue - Old Quarter
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 236 arviota

Rahanarvoinen
8,7
Sijainti
8,8
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/Taso
8,3
Ruoka/Syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (236)
Auli N. Pariskunta Finland, 20. lokakuuta 2013
Mielenkiintoinen suurkaupunki,

hinta, sijainti, palvelu
8,3
Kaikkin sujui erinomaisesti ja palvelu oli todella ystävällistä. Kaikki toiveet huomioitiin. Erityisesti Tony matkavaraustiskillä tarjosi loistavaa asiakaspalvelua. Hän suositteli Halong Bayn risteilyä, joka oli elämys. Kannattaa myös osallistua oppaan johdolla kaupunkikiertoajeluun, käydä vesinukketeatterissa ja etnografiamuseossa, taidemuseossa ja sinfoniakonsertissa oopperassa.Kahvilat ovat hyviä taukopaikkoja leivoksineen. Liikennekaaos on sanoin kuvaamaton. Skootterilaumat etenevät ilman sääntöjä joustavasti.
Peter H. Pariskunta Finland, 23. huhtikuuta 2013
Mahtava henkilökunta, loistava sijainti

Henkilökunta, sijainti, huoneet
10
Hotelli oli varmasti yksi parhaista, missä olen ikinä ollut. Henkilökunta oli aivan uskomattoman ystävällinen ja vieraanvarainen, hotellin sijainti oli loistava ja retket järjestyivät hyvin hotellin kautta. Suosittelen hotellia kaikille ja varmasti tulisin uudestaan tähän hotelliin, jos Hanoihin lähden.
Ki C. Yksin matkustava Hong Kong, 8. maaliskuuta 2014
nice staff, v close to the attractions

nice staff, v close to the attractions
7,3
staffs are v help, they provide a lot of shopping information that i need. They are kind enough to remind to not to bring too much valuable/ important stuffs with you if u go to the night market!
Rick S. Pariskunta Australia, 30. joulukuuta 2013
Great for such a cheap price

Price, clean central
7,7
For the price I paid - I thought I would be staying in a cockroach infested slum. But presently surprised - like a diamond in the rough. Professional staff - very helpful - clean room with modernish bathroom.
Yuk L. Yksin matkustava Hong Kong, 18. joulukuuta 2013
Very good experience

Good Location, Nice Staff, Have wifi
8,7
Great staff who spoke english well and attended to our every need. Hotel is centrally located in the city and many attractions nereby.
Yuk L. Yksin matkustava Hong Kong, 18. joulukuuta 2013
Very good experience

Good Location, Nice Staff, Have wifi
8,7
Great staff who spoke english well and attended to our every need. Hotel is centrally located in the city and many attractions nereby.
Paul W. Yksin matkustava Australia, 14. marraskuuta 2013
value for money

location, comfortable & friendly staff
7,3
Excellent. Great location & staff very helpful.During the typhoon our Halong Bay Tour was cancelled therefore we needed to find accommodation for an extra night.The staff were very flexible as they were fully booked but allowed us to stay in our room for the extra night.Made our stay more enjoyable.
Paul W. Yksin matkustava Australia, 10. marraskuuta 2013
value for money

great location, clean & comfortable
6,7
Great. Friendly professional service. Located in old quarter which made access to markets & Lake area convenient,within walking distance
Melissa M. Pariskunta Canada, 8. marraskuuta 2013
Has a great location and even better staff

Tony, Tony, Tony!
10
The hotel was in really close proximity to a lot of big sites around Hanoi. The staff was awesome and extremely helpful. You'll come across him, but Tony made our day more than once and was super helpful with just about anything we needed every step of the way! :)
Kelty R. Pariskunta Canada, 7. marraskuuta 2013
Very comfortable, great staff.

Extremely helpful and welcoming staff. Very comfortable room. Good location.
8,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

B&B Hanoi Hostel HanoiB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - KylpyhuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - RavintolaB&B Hanoi Hostel Hanoi - KylpyhuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - RavintolaB&B Hanoi Hostel Hanoi - SisäänkäyntiB&B Hanoi Hostel Hanoi - VastaanottoB&B Hanoi Hostel Hanoi - AulaB&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellin sisätilatB&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellin sisätilatB&B Hanoi Hostel Hanoi - SisäänkäyntiB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - HotellihuoneB&B Hanoi Hostel Hanoi - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A06