tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Baan Mai Cottages and Restaurant

35/1 Koh Lone, Rawai, Lonen saari, Phuket, Thaimaa 83130 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Baanmai Cottage
Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Ympäristö Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila
Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila Baan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Huvila
Alue: Lonen saari Huoneiden lukumäärä: 12

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 120 arviota

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,0
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,0
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (120)
Järjestä:
Arja H. Pariskunta Finland, 6. helmikuuta 2014
Rentoutumista lähellä mannerta

Rauhallisuus, luonto ja meri lähellä
5,7
Olimme varanneet syntymäpäivän viettoon kaksi yötä Deluxe rantamökkiin, josta olisi suora näkyvyys merelle. Meille kuitenkin osoitettiin ensimmäiseksi yöksi puutarhamökki, koska viisi rantamökkiä olivat täynnä. Seuraavaksi yöksi meille luvattiin rantamökki, kun siitä huomautimme ja sen saimmekin. Emme kuitenkaan saaneet mitään hyvitystä. Rauhallinen saari ja hotelliryhmittymä, joskin uusien hotelliin kuuluvien huoneistojen rakennusmelu häiritsi jonkin verran. Ranta oli sopiva uimiseen päivällä mutta laskuveden aikaan ranta karkasi parinsadan metrin päähän. Mökkeihin kuuluivat omat aurinkotuolit. Hotellin kuvaukset eivät kuitenkaan vastanneet kokemustamme, huoneissa ei ollut televisiota tai hiustenkuivaajaa ja pullovedestäkin huoneessa laskutettiin. Sänky oli kova. Tallelokeroa kysyessäni sain huoneiston oveen laitettavan riippulukon. Ruoka ravintolassa oli thaimaalaiseen tapaan hyvää mutta kolminkertaista hinnaltaan mantereen hintoihin verrattuna.
Juha V. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 24. helmikuuta 2012
Rauhallinen ja siisti mökkikylä saaressa

Rauhallisuus, siisteys, ranta, uima-allas, mökki
9,3
Olimme Baan maissa viisi yötä perheenä 8kk ikäsen vauvan kanssa. Varustelu ja palvelutaso olivat tähän sopivat. Tarjolla ei ole varsinaista luksusta, mutta rentoa ja siistiä mökkeilyä. Tunnelma on erittäin rauhallinen, yksityinen, kesämökkimäinen ja paratiisimainenkin. Omistaja/isännöijä hoitaa asiat suvereenisti ja häneltä kannattaa kysellä, jos tarvitsee jotain. Paikkaa voisi  suositella lapsiperheelle tai meille jotka hakevat rauhaa, ei bilettelijöille.  Baan mai on siis mökkikylä, jossa on viisi pientä mökkiä aivan rannalla kohtalaisen matkan päässä toisistaan ja viisi muuta rannan tuntumassa ja yksi useamman huoneen mökki noin 100 metrin päässä rannasta. Mökeissä on osittain avoimet ns. balilaiset kylppärit, joista me tykkäsimme.  Luontoa oli näkyvillä mukavasti. Rannalla saattoi lisäksi katsella mm. taskurapujen touhuja ja mökkien takana oli viidakkoa, jossa oli kiva kävellä betonoitua polkua pitkin. Kaskaiden ja sammakoiden äänet kuuluvat iltaisin. Seinillä kiipeilee gekkoja, lintuja ja muitakin eläimiä näkyy, ei kuitenkaan vaarallisia. Hyttyset söivät joinakin iltoina. Saarella asuu noin 40 perhettä ja toisella puolella Lone-saarta on toinen mökkikylä. Mökkien edustalla on pitkä palmujen ja muiden puiden mukavasti varjostama hiekkaranta, jossa on jokaiselle mökille rantatuolit, hammokki ja keinu. Ranta on super-rauhallinen. Olimme enimmäkseen ainoat uimarit. Ranta on hyvin matala ja sopii lastenkin uimarannaksi. Snorklatessa tosin ei ole mitään nähtävää, koska korallit ovat kuolleet. Vuoroveden vaihdellessa rantaa on kaksi kertaa vuorokaudessa paljaana parin sadan metrin matkalta. Rannasta on näkymät Phuketin Chalongin alueelle ja mm. Iso Budha näkyy hyvin. Käytännössä ruokailua varten tarjolla on ainoastaan hotellin oma ravintola, josta tosin saa herkullista ruokaa ja juomaa. Ravintola oli siisti mutta kalliihko (thaimaalaisittain kalliihko, suomalaisittain halpa). Palvelu oli ystävällistä, joustavaa ja henkilökohtaista.
Ravintolavinkki: Chalongin satamassa on mm. hyvä kalaravintola ja muita palveluita, jos paratiisista jaksaa pois vääntäytyä. Chalongiin on vain vartin matka pitkähäntäveneellä, jonka ystävällisen kuljettajan kanssa voi sopia kyydityksestä. Mökkisaarella ei ole kauppaa tai varsinaisia teitä, luottokortti kelpaa.
Joy N. Pariskunta South Africa, 24. syyskuuta 2014
A piece of Paradise

Tranquil, private, rustic
10
We had a wonderful stay at Baan Mai - we enjoyed chilling on the loungers in front of our cottage and swimming in the sea. Dinners were sumptuous to say the least! I would recommend a stay at Baan Mai to anyone needing to relax and unwind from the pressures of life.
Alicia G. Pariskunta United States of America, 7. syyskuuta 2014
Amazing stay!!!!!!

The location and staff in this resort are amazing
10
The cottages are beautiful and have a great view of the ocean! The food is simply fabulous an the staff made us feel very comfortable. We only stayed 3 nights but we wish we had booked a longer stay!!!!!! We will be coming back here in the future
Randall W. Pariskunta Australia, 29. maaliskuuta 2014
Relaxing and nature

Quietness, relaxing, great staff
8,3
Myself and my partner found this place very relaxing sort of back to nature style, you are on a island but this is only around 10-15 mins by long tail boat back to Phuket if you want nightlife , shopping, sight seeing,the ladies who run the cottages are wonderful people they will look after you well accomadate all your needs nothing is to much trouble for them, the boatman takes good care of you when taking you back an forth to Phuket. Also just to let people know in there add they say the power is on only during certain hours but it is on 24 hrs no problem also they are in the process of building some really nice units on the property which are very big and modern these will be great when finished a few are just about finished so if your interested you could enquire about these. Anyhow top place and I hope to be back in near future here.
Sharon S. Perhe isojen lasten kanssa United Kingdom, 20. joulukuuta 2013
Totally relaxing

secluded beach front, no hawkers, good food
7,7
if sterile 5 star luxury is what you want this is not the place for you BUT for total relaxation, no hassle, kind attentive staff, seclusion, small intimate boutique resort is your preference you will not be disappointed. We spent a week here with our 14 year old daughter (yes there is free wifi in and around the main hotel restaurant/pool). it is slightly shabby which after a couple of days added to the charm but we couldn't have been better looked after. The long boat was available to go to Phuket Island whenever we needed it with a small charge for evening trips. Breakfast was pretty simple but suited us and was made up for by the best Thai food at lunch or supper. Although it was more expensive to eat in the quality made up for it and the restaurant across the bay by the pier was easy to get to and lively if you wanted entertainment. Any of the sightseeing trips could be organised from the resort with 10 minute long tail boat to pier where you are met. My husband spent a few mornings learning to kite surf across the bay too. Kayaks arrived at the resort whilst we were there which we took advantage of and we also walked within the small island and felt very safe with the locals. At low tide you can walk around the shore to other beautiful secluded beaches too. We would return.
Helgi K. Perhe pienten lasten kanssa Estonia, 21. marraskuuta 2013
Limited access the hotel. Some construction works.

Sea view, nice pool, good massage on the beach
6,3
Good stay. Nice massage on the beach. Nice swimming pool.
Chatt P. Pariskunta Thailand, 28. lokakuuta 2013
A short comfortable stay.

Very close to the main island of Phuket, nice garden, free ferry to the island.
4,7
My stay is very short. I like the garden of the resort. The room is nice though the building is quite old. The bathroom is openair with lots of mosquitoes and other insects. The food is over priced and there is only available place to dine. The beach is dirty.
David D. Yksin matkustava Australia, 15. elokuuta 2013
nice and quiet

quiet,relaxing,nice views
8
this hotel is nice, good for a break from the crowds and noise. Unfortunately a small amount of money went missing during my stay which is a shame because the reception staff were so nice but the cleaning room staff a little dodgy
Jim B. Pariskunta Canada, 12. elokuuta 2013
Private beach for a low budget stay.

Staff was helpful, the beach was private, the beach side massages were amazing.
6,3
Overall the stay was ok. We were taken care of and the staff tried very hard to please us. We were very disappointed with the cleanliness of the property and beach. We observed garbage all over the grounds that did not get picked up until we had to take the staff around and point everything out to them. A large birthday party was happening the day we left and it was shocking to see that the standard for this party was raised (little extras like lights lights on the beach and walkways, flowers, the beach and grounds cleaned) all things that should have been done every day we were there on our Honeymoon, which is more important than a birthday. You get what you pay for is the best thing I can say. The beds are very hard (cheap quality). Many things on the menu were not available or substituted. Would we return, YES. Its not as bad as it seems, just don't plan on a 5 star room and restaurant. Enjoy the seclusion of the beach with the hermit crabs as this is the main selling feature of the island.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Baan Mai Cottages and Restaurant PhuketBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - YmpäristöBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - HuvilaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - KylpyläBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - KylpyläBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VirkistysmahdollisuudetBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VirkistysmahdollisuudetBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Kuntoilu ja AktiviteetitBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - VirkistysmahdollisuudetBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - NäkymäBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellin ulkopuoliBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellin ulkopuoliBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Uima-allasBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Uima-allasBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Lähistön kulkuyhteydetBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Lähistön kulkuyhteydetBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Lähistön kulkuyhteydetBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Lähistön kulkuyhteydetBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellin ulkopuoliBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellin ulkopuoliBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - RantaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Parveke/TerassiBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellin ulkopuoliBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - AulaBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Ruoka ja JuomatBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Hotellin ulkopuoliBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Ruoka ja JuomatBaan Mai Cottages and Restaurant Phuket - Ruoka ja Juomat


AS-AGWEB-3C03