tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Bakung Sari Resort and Spa

Banjar Anyar Street, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Bakung Sari Resort and Spa Bali - Uima-allas Bakung Sari Resort and Spa Bali - Ympäristö Bakung Sari Resort and Spa Bali - Palvelut Bakung Sari Resort and Spa Bali - Hotellihuone Bakung Sari Resort and Spa Bali - Hotellihuone Bakung Sari Resort and Spa Bali - Hotellihuone Bakung Sari Resort and Spa Bali - Hotellihuone Bakung Sari Resort and Spa Bali - Hotellihuone Bakung Sari Resort and Spa Bali - Ravintola Bakung Sari Resort and Spa Bali - Ravintola Bakung Sari Resort and Spa Bali - Kylpylä Bakung Sari Resort and Spa Bali - Kylpylä Bakung Sari Resort and Spa Bali - Kylpylä Bakung Sari Resort and Spa Bali - Kylpylä Bakung Sari Resort and Spa Bali - Kylpyhuone Bakung Sari Resort and Spa Bali - Kylpylä
Bakung Sari Resort and Spa Bali - Hotellihuone
Alue: Kuta / Tuban
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,8

yhteensä 1721 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
7,7
Henkilökunta
6,4
Hotellin kunto/siisteys
6,4
Huonemukavuus/taso
6,6
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (1721)
Järjestä:
Niko H. Pariskunta Finland, 29. tammikuuta 2014
Budjetti hotelli

Lähellä keskustaa, uima-allas, hinta
6,3
Henkilökunta vaikutti hieman nyrpeältä, muuten 10min päässä ostoskeskuksista mutta muuten suht rauhallinen. Huone oli juuri sitä mitä 15e:lla osaa odottaa. Ei kovin hääppönen, mutta sitä saa mistä maksaa.
Paivi E. Pariskunta Finland, 31. lokakuuta 2013
Rauhallinen hotelli vilkkaassa Kutan keskustassa.

Kiva ja rauhallinen terassi, ystävällisiä hotellin työntekijöitä ja lähellä kauppoja ja ruokapaikkoja.
7,7
Sami L. Yksin matkustava Finland, 17. huhtikuuta 2013
Hotelli muiden joukossa, ei huono ei hyvä.

Siisteys oli hyvää ja mukavahko allasalue. Sijainti jossain määrin ihan ok, mutta parempiakin on.
6
Juha E. Pariskunta Finland, 16. maaliskuuta 2013
Hyvä valinta uima-altaalla!

Uima-allas, sateliitti-TV, jääkaappi
7
Vastinetta rahoille isolla kädellä! Todella hyvä hotelli hyvällä sijainnilla. Kävelymatkan päässä uimarannasta sekä ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Uima-allas erittäin hyvä!
Jouni K. Pariskunta Finland, 15. helmikuuta 2013
Ehdottomasti rahan arvoinen

Oma uima-allas tällä hinnalla. Siisti ja muutenkin hyvä.
7,7
Oma uima-allas tällä hinnalla. Siisti ja muutenkin hyvä.
Jarkko M. Ryhmät Finland, 1. lokakuuta 2012
Kiva allas

Uima-allas
5,7
Mukava perus hotla hyvällä altaalla.. Nettiyhteys toimi vain aulassa :(
Jarkko L. Yksin matkustava Finland, 8. toukokuuta 2011
ihan jees

hiljainen paikka
7,7
Hyvällä paikalla oleva hotelli jos ei vierasta pientä kävelyä rantaan ja hulinan ääreen. Tie rantaan täynnä paikkoja jossa myytiin vaatteita, laukkuja ja muuta krääsää. Allas alue aika pieni mutta olihan siellä paljon muuta tekemistä ko oleskella altaalla. Aamiainen aika pelkistetty, alkaa pitemmän päälle varmaan kyllästyttämään mutta silti ihan maukas. Henkilökunta mukavaa ja kohteliasta. Oikein mukava paikka.
Leanne F. Yksin matkustava Australia, 27. syyskuuta 2014
Terrific hotel

the staff, the location and the price
9,7
My stay was fantastic!! The staff are so friendly and would do anything for you. I stayed in one of the old rooms and it was very comfortable and very clean. After my return from Ubud I stayed in one of the refurbished rooms and it was amazing!! This hotel is in a great location and you can walk everywhere from there. Breakfast was great and the pool is lovely. I felt very safe there as a solo traveller and I would highly recommend this hotel to any travellers to Bali. Great value for money A+++
Leanne F. Yksin matkustava Australia, 23. syyskuuta 2014
Really enjoyed my stay

The staff were great so friendly and helpful , the location and the security
10
I loved my stay. The staff were so friendly and very helpful. It is in a fantastic location close to everything. My first room was an old one but was very clean and the 2nd one after I returned to Kuta was one of the new rooms and was fantastic! The pool is great and it is set amongst beautiful gardens and the food was delicious. Would highly recommend this hotel
Shanti W. Ryhmät Indonesia, 22. syyskuuta 2014
nice hotel!

swimming pool, view, location
7,7
Menyenangkan. Staff ramah, room service ok, bersih, swimming pool ok, taman bagus, lokasi ok

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Bakung Sari Resort and Spa BaliBakung Sari Resort and Spa Bali - Uima-allasBakung Sari Resort and Spa Bali - YmpäristöBakung Sari Resort and Spa Bali - PalvelutBakung Sari Resort and Spa Bali - HotellihuoneBakung Sari Resort and Spa Bali - HotellihuoneBakung Sari Resort and Spa Bali - HotellihuoneBakung Sari Resort and Spa Bali - HotellihuoneBakung Sari Resort and Spa Bali - HotellihuoneBakung Sari Resort and Spa Bali - RavintolaBakung Sari Resort and Spa Bali - RavintolaBakung Sari Resort and Spa Bali - KylpyläBakung Sari Resort and Spa Bali - KylpyläBakung Sari Resort and Spa Bali - KylpyläBakung Sari Resort and Spa Bali - KylpyläBakung Sari Resort and Spa Bali - KylpyhuoneBakung Sari Resort and Spa Bali - KylpyläBakung Sari Resort and Spa Bali - Hotellihuone


AS-AGWEB-3C04