Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran

Jl. Karang Mas Sejahtera / Kencana II No. 9 Jimbaran - Jimbaran Beach Area, Jimbaran, Bali, Indonesia (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellihuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilat Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allas Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin ulkopuoli Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilat Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellihuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellihuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allas Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Parveke/Terassi Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellihuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Sisäänkäynti Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Palvelut Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Parveke/Terassi Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilat Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilat Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellihuone
Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allas Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Huvila Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Piha Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Kylpyhuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Kylpyhuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Kylpyhuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Kylpyhuone Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allas Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Parveke/Terassi Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allas
Alue: Jimbaran Huoneiden lukumäärä: 2
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä
125 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
5,5
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (125)
Järjestä:
Paula S. Pariskunta Finland, 30. tammikuuta 2012
Hyvä rauhallinen villa ja ystävällinen palvelu

viihtyisä, siisti, rauhallinen, kotoisa. oiva hotelli omatoimiselle matkaajalla tai pariskunnalle joka haluaa romanttisen karkumatkan. häämatkaajien kohde.
9,3
nautimme olostamme kaikinpuolin. henkilökunta oli mahtavaa ja pitivät huolta kaikesta hyvin. huone siivottiin jos halusi joka päivä. aamiaiset olivat jotain uskomattoman hyvää. omalla uimaaltaalla aamu ja iltauinnilla. kannattaa vuokrata jonkin sortin kulkuneuvo esim. mopo. taksi asemea sijaitsi aivan nurkan takana. hotellin mies tarjoaa ilmaisen kyydin lähialueille ravintolaan ja pientä maksua vastaan kierrättää saarella enemmänkin. voimme suositella kaikille. villassa on kaksi huonetta, mutta esim. meidän ollessa vieraina saimme koko villan itsellemme. itse varmasti palaamme ja saavumme uudestaan tämän villan vieraaksi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Hiro S. Pariskunta Japan, 13. elokuuta 2015
Great place

Great service, great place
9,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Suci I. Pariskunta Indonesia, 11. elokuuta 2015
Bad place!

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran
2,7
The bathroom is dirty, far away from everything, its in the middle of nowhere, the water is so low for showering, the wifi is really bad! So regret to stay at this place! Don't stay here! It's really bad place to stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Scott P. Yksin matkustava Australia, 28. heinäkuuta 2015
Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran
2
Filthy. Can't swim in the pool. Monkey is kept on a chain.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mardiana K. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 18. heinäkuuta 2015
i'm very disappointed

bali elephants boutique villa jimbaran
2
one night
Ilmoita tästä arvioinnista
William F. Pariskunta France, 13. toukokuuta 2015
Unrepresentative, disappointing, a shame

Nice concept
2,7
If you think this is the perfect place for romantic holidays with your partner, then you can forget about it. It's not even a deception, I can start from the beginning,The bathroom is outside of the room, quite clean, even toilet paper is almost finish ... What is that. The swimming pool was not even clean when arriving. And the room, nothing special ... Even the towels are still in the cupboard. I was expecting a small decoration with those ones. To finish, the doors are locked with bike lockers. Can you imagine the pain in the ass everytime you have to look at the paper for the password. Oh yeah, by the way, on 3 days of stay, even if we leaved the hotel after 2 days, we had one breakfast, the omelette was not even cooked in one dish. In the end, this hotel ruined our good moment with my girlfriend in Bali. I was so sorry for her. We were even afraid to come back there everytime. To resume, the rate of this hotel can only be very poor. I have been travelling in Bali already 4 times so i know some places. This hotel is like just homestay. Which is good, i like it ... But not at this price, 150AU$. This place should be 30AU$ maximum, n no more. That's why it's a shame to see that on Agoda. This place as potential, but the owners have no ideas how to manage it, n gain quality. So people, better you avoid this place if you want to spend happy holidays.
Ilmoita tästä arvioinnista
David D. Pariskunta Australia, 23. huhtikuuta 2015
staff are nice

pool is nice
5,3
Friendly staff. We were moved to a different villa after a cpl of days. Very remote both of them. If you don't have transportation you're gonna be hungry. And when you get a moped to look around the police were all over me every day. They run after you wanting money for who knows what. I won't be back
Ilmoita tästä arvioinnista
Simba S. Pariskunta Australia, 11. maaliskuuta 2015
Nice place, hard to find

BEAUTIul, private pool, little privacy
8,3
Great room, but you could see the people in the next room and it was really hard to find. But everything else was great
Ilmoita tästä arvioinnista
Embun S. Pariskunta Indonesia, 1. maaliskuuta 2015
Good villa

Clean cheap cute
5,3
So far so good.
Ilmoita tästä arvioinnista
Scott P. Yksin matkustava Australia, 24. tammikuuta 2015
A/c crap. Can not lock doors. Can see into my room

Pool, food. Staff.
5,3
Paid for two nights. Had to leave due to no power.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Bali Elephants Boutique Villa Jimbaran BaliBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - HotellihuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilatBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allasBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin ulkopuoliBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilatBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - HotellihuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - HotellihuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allasBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Parveke/TerassiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - HotellihuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - SisäänkäyntiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - PalvelutBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Parveke/TerassiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilatBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Hotellin sisätilatBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - HotellihuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allasBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - HuvilaBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - PihaBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - KylpyhuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - KylpyhuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - KylpyhuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - KylpyhuoneBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allasBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Parveke/TerassiBali Elephants Boutique Villa Jimbaran Bali - Uima-allas


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A07