Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta / Tuban, Bali, Indonesia 83061 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Balisandy Resorts Bali - Uima-allas Balisandy Resorts Bali - Uima-allas Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Hotellihuone Balisandy Resorts Bali - Parveke/Terassi
Balisandy Resorts Bali - Parveke/Terassi Balisandy Resorts Bali - Parveke/Terassi Balisandy Resorts Bali - Näkymä Balisandy Resorts Bali - Näkymä Balisandy Resorts Bali - Sisäänkäynti Balisandy Resorts Bali - Aula Balisandy Resorts Bali - Aula Balisandy Resorts Bali - Aula Balisandy Resorts Bali - Palvelut Balisandy Resorts Bali - Palvelut Balisandy Resorts Bali - Ravintola Balisandy Resorts Bali - Ravintola
Alue: Kuta / Tuban Huoneiden lukumäärä: 55

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,5

yhteensä
626 arviota

Vastinetta rahalle
6,9
Sijainti
7,5
Henkilökunta
6,8
Hotellin kunto/siisteys
6,0
Huonemukavuus/taso
6,0
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (626)
Järjestä:
Merja L. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 6. lokakuuta 2013
Aurinkoa ja surffausta

Sijainti, ystavallinen henkilokunta
7
Tulimme Balille ensimmaista kertaa. Tiesin, etta Kuta olisi aika hyva paikka. Hotellin henkilakunta oli ystavallista. Huone oli iso, mutta kylpyhuoneet olisi kaivanneet pikaisesti remonttia. Erittain kulunut ja epasiistin nakoinen vaikka siivousta ei voi moittia. Ranta kohtuu lahella ja hyva surffaamiseen. Tungettelevat kauppiaat olivat koko ajan riesana ja ne yrittavat huijata hinnoissa koko ajan. Pyydettya hintaa ei kannata maksaa koskaan, ehka 25 % pyynnosta. Ilmasto erittain miellyttava.
Petri P. Ryhmät Finland, 11. maaliskuuta 2013
Erittäin mukava visiitti Balille

Hyvä henkilökunta,Rannan ja Baarikadun läheisyys
7,7
Rais P. Ryhmät Singapore, 16. kesäkuuta 2015
Fun

Location Foods Value for money
8,7
It was awesome! This is my 2nd time staying there everytime i went to Bali! Will definately stay there again when i go Bali!
Dennis O. Ryhmät Australia, 10. kesäkuuta 2015
We love it!

Location, staff and pool bar
9
Great!!
Muthukumar T. Perhe pienten lasten kanssa India, 2. kesäkuuta 2015
Located at a convenient location

Convenient location, swimming pool, break fast
7
The hotel is located in the town, 10-15 min walk-able distance from the beach. Over all this hotel is OK for money, but cleanliness was one of the problems (especially toilet, AC). They have 3 floors, and believe me there are no lifts. With the travel luggage, you got to use stair case with no help from staff members. Breakfast was good.
Jayne W. Pariskunta Australia, 1. kesäkuuta 2015
Great location but can't say anything great about

Checking out
4,3
Most uncomfortable bed in the world, dirty room and noisy staff.
Laura T. Pariskunta Australia, 31. toukokuuta 2015
excellent location, amazing staff :)

amazing staff
8,3
Our stay was quite nice. The hotel grounds were simple but nice, the pool bar wad great and the staff were absolutely lovely. The beds weren't very comfortable and the bathrooms were pretty average but overall we had a nice stay. For what we paid it was a great deal :)
Marissa B. Ryhmät Australia, 30. toukokuuta 2015
close to everything

location, location location
8
stay was good.
Eric L. Yksin matkustava Australia, 30. toukokuuta 2015
Value for money

The hotel is in a great location. Great service.
7,3
The resort is very run down and tired. I paid for an upgraded room and found that there wasn't fridge in the room as other rooms had. The shower was just ok. On a positive note, the area is quiet and the service is good. All in all I believe that Balisandy is reasonable value for money. I have stayed there before and will stay there again in the. near future.
Amanda W. Pariskunta Australia, 25. toukokuuta 2015
Great value for money

Price Location Facilities
7
Very enjoyable We will be staying again

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Balisandy Resorts BaliBalisandy Resorts Bali - Uima-allasBalisandy Resorts Bali - Uima-allasBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - HotellihuoneBalisandy Resorts Bali - Parveke/TerassiBalisandy Resorts Bali - Parveke/TerassiBalisandy Resorts Bali - Parveke/TerassiBalisandy Resorts Bali - NäkymäBalisandy Resorts Bali - NäkymäBalisandy Resorts Bali - SisäänkäyntiBalisandy Resorts Bali - AulaBalisandy Resorts Bali - AulaBalisandy Resorts Bali - AulaBalisandy Resorts Bali - PalvelutBalisandy Resorts Bali - PalvelutBalisandy Resorts Bali - RavintolaBalisandy Resorts Bali - RavintolaBalisandy Resorts Bali - RavintolaBalisandy Resorts Bali - RavintolaBalisandy Resorts Bali - RavintolaBalisandy Resorts Bali - Ravintola


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

SG-AGWEB-6C01