tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Benyada Lodge

106/52 Moo 3 Cherngtalay, Talang, Surin, Phuket, Thaimaa (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Kylpyhuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Kylpyhuone Benyada Lodge Phuket - Kylpyhuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Kylpyhuone Benyada Lodge Phuket - Kylpyhuone Benyada Lodge Phuket - Sisäänkäynti Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Kylpyhuone
Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellihuone Benyada Lodge Phuket - Hotellin sisätilat Benyada Lodge Phuket - Hotellin sisätilat Benyada Lodge Phuket - Ravintola Benyada Lodge Phuket - Ravintola Benyada Lodge Phuket - Sviitti Benyada Lodge Phuket - Ravintola Benyada Lodge Phuket - Kylpyhuone
Alue: Surin Huoneiden lukumäärä: 29
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 141 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,4
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (141)
Järjestä:
Teemu N. Pariskunta Finland, 21. maaliskuuta 2011
Hyvä sijainto lähellä rantaa

Erittäin siisti ja rauhallinen, joskin aavistuksen vaatimaton hotellihuone.
8
Ysävällinen henkilökunta, erittäin hyvä siivouksen jälki. Hotelli erittäin lähellä rantaa. Hotellissa hyvä ääneneristys eli hyvin nukutti. Ruoka hotellissa kohtuuhintaista ja hyvää.
Suvi M. Pariskunta Finland, 22. tammikuuta 2011
Siisti ja viihtyisä hotelli sopuhinnalla

viihtyisät huoneet
7,7
Hotelli sopi hyvin tarkoituksiimme yhden yön majoituksena Surin-rannan lähellä. Huoneemme oli tilava, siisti ja viihtyisä. Huoneeseen kuuluva parveke oli tosin hyvin pieni ja luvattu merinäköala oli erittäin vaatimaton. Hotelliin kuuluva ravintola oli viihtyisä, aamiainen ok ja lounas hyvä. Hotellia ei kannata valita, jos haluaa hotellin uima-altaalla. Katolla olevan uima-altaan syvyys oli alla 50 cm kauttaaltaan ja allasbaari ei ollut käytössä vierailumme aikana ollenkaan.
Jonathan H. Yksin matkustava United Kingdom, 16. helmikuuta 2014
Pleasant stay

location, staff and size of room
8,3
Benyada Lodge is well situated to enjoy the Surin Beach area. It's a nice enough place to stay for the amount paid. My only criticism would be the shower / bath. The shower only drizzled water and the bath plug impossible to raise once set.
Dee B. Pariskunta United Kingdom, 28. tammikuuta 2014
Clean & practical...

Location, cleanliness, attentive staff...
7,7
Didn't disappoint. Staff were attentive & the brooms were basic & clean. Close proximity to the beach.
Mark K. Yksin matkustava Singapore, 5. joulukuuta 2013
Comfortable and enjoyable, will be back

Clean, close to the beach, met our budget
7,7
Rooms were clean and comfortable. The hotel staff were friendly and attentive. Noting to complain or shout about.
Gareth M. Pariskunta United Kingdom, 22. marraskuuta 2013
Wet in Phuket

staff, location
7
This is a clean & friendly hotel and as with the rest of this countyr, the staff can't stop smiling. There was builidng work going on when we were there so the roof pool & bar were closed and we had a great view of the bamboo scaffolding. Its perfectly located for what Surin Beach has to offer, which if it's raining, isn't a lot to be fair. Don't leave anything on the floor of the bathroom when you have a shower unless you want it to get soaked.
Bryce S. Pariskunta United States of America, 30. toukokuuta 2013
Remote, disappointing, inexpensive

Inexpensive
6
Advertised rooftop pool and bar, but the roof was closed and in terrible shape
John L. Pariskunta Australia, 19. toukokuuta 2013
pleasant, quiet

location, clean and staff friendly
7,7
pleasant but almost too quiet. Very relaxing for those reasons.
Lorenzo P. Yksin matkustava Italy, 29. maaliskuuta 2013
basic solution

staircase bed lounge
5,3
Wai Y. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 22. maaliskuuta 2013
It's OK for a budget hotel.

Close to the Surin beach. Check-in and check-out was both quick and hassle free. The room was spacious enough
4,7
“Not a good place for family with young children” As we have a toddler in our group, and the reception give us rooms at level 4, so my friend needs to carry her kid up to level 4. And we brought all our luggage up to our rooms without any lift or person helping with our luggage. Overall, it was one of the worst expediences that I had in a hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Benyada Lodge PhuketBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - KylpyhuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - KylpyhuoneBenyada Lodge Phuket - KylpyhuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - KylpyhuoneBenyada Lodge Phuket - KylpyhuoneBenyada Lodge Phuket - SisäänkäyntiBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - KylpyhuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - Hotellin sisätilatBenyada Lodge Phuket - Hotellin sisätilatBenyada Lodge Phuket - RavintolaBenyada Lodge Phuket - RavintolaBenyada Lodge Phuket - SviittiBenyada Lodge Phuket - RavintolaBenyada Lodge Phuket - KylpyhuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - HotellihuoneBenyada Lodge Phuket - Hotellin ulkopuoliBenyada Lodge Phuket - RavintolaBenyada Lodge Phuket - Business CenterBenyada Lodge Phuket - Ravintola


AS-AGWEB-3C01