Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Best Western Hotel Causeway Bay

Cheung Woo Lane, Canal Road West, Causeway Lahti, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellin ulkopuoli Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellin sisätilat Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Aula Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Aula Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Aula Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Aula Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Vastaanotto Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone
Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellin sisätilat Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellihuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kylpyhuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kylpyhuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kylpyhuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kylpyhuone Best Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kylpyhuone
Alue: Causeway Lahti Huoneiden lukumäärä: 258
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,0

yhteensä
1680 arviota

Vastinetta rahalle
6,9
Sijainti
8,0
Henkilökunta
6,8
Hotellin kunto/siisteys
7,3
Huonemukavuus/taso
6,8
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (1680)
Järjestä:
Ville K. Liikematkailija Finland, 15. huhtikuuta 2013
Sopiva vaihtoehto liikematkustajalle

siisteys, sijainti ja hinta
8
Olimme 2 yötä tässä hotellissa liikematkamme päätteeksi ja valitsimme Causeway Bayn alueelta hotellin, koska siellä on hyvät shoppailumahdollisuudet. Pienet huoneet, mutta vastaavasti hienot kaupunkinäköalat ylimmistä kerroksista.
Heidi R. Pariskunta Finland, 7. tammikuuta 2012
Perushotelli kävelymatkan päässä Times Squarelta

Sijainti, hinta
5
hotellin sisäänkäynti ränsistyneellä sivukadulla, perushuone perusvarustein. sopii yön parin yöpymiseen. hiljainen huone, kuitenkin sopivasti kävelymatkan päässä times squarelta. viimehetken varaushinta kohtuullinen.
Antero E. Yksin matkustava Finland, 27. kesäkuuta 2011
Erinomainen sijainti ja ystävällinen palvelu

Hotelli sopi ostosmatkailijoille ja nähtävyyksistä kiinnostuneille.
8,7
Hotelli oli uusi ja todella siisti. Sijainti oli loistava, sillä metroasema oli lähellä. Henkilökunta oli ystävällistä ja todella avuliasta. Aamupala ei kuulunut hintaan ja olisi ollut kallis, jos sen olisi ottanut. Huoneet olivat pieneet.
Alfred L. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 27. kesäkuuta 2015
JUST BAD
2,7
i cannot believe this hotel is rated 4*. i can handle the old, small room and even broken spring bed. however, the staff look very disinterested they use their phone while serving customer, and even talk in their own language with their colleague and laughing while serving me. it seems they don't know anything about customer service. we are traveller with young children and we check out we ask for a porter to help with our luggage, we waited too long so i came down and ask where is the porter they said" we cannot find your room" oh come on! they don't even know their own hotel! and so we have to carried all our luggage down with their super tiny elevator and we have to do it 3 times up and down. i will not recommend this hotel to anyone i insist to staying away from this hotel.
Lo J. Yksin matkustava Singapore, 23. kesäkuuta 2015
hotel is easy to spot from timesquare

Food nearby, staffs and cleanliness
8
Stay was decent, there are lots of good food nearby if u explore the vicinity(200m-400m) radius. there are dimdimsum, local cafes and coffee shops. Its near timesquare(less than 5 mins walk), SOGO(3mins walk from timesquare) and its near METRO station Causeway Bay(timesquare entrance). View frm the hotel was excellent if u stay at higher floors. DO REMEMBER TO GO TO THE ROOFTOP POOL! located at level 37(only 1 lift serves level 37). Decent 4 stars hotel, paid ard 300USD for 2 nights twin sharing room.
Agus S. Pariskunta Indonesia, 21. kesäkuuta 2015
bad room n small
3
Actually i really dissapointed bout this hotel....dont stay here if u dont want dissapointed
Jui-Chieh H. Pariskunta Taiwan, 20. kesäkuuta 2015
Very good price with the location

The staff is nice and fluent with English and Mandrain. Walking hall way is quite hot.The alley outside of the hotel is a bit scary but still very convenient to many places.
7,7
Vanessa C. Yksin matkustava Hong Kong, 18. kesäkuuta 2015
Very bad service and unreasonable service provide

Best Western Hotel Causeway Bay
2
Kurt S. Liikematkailija Germany, 17. kesäkuuta 2015
small rooms, need to be renovated

next to the centre, staff is friendly
5,3
this is not a 4 star hotel, compared with others should get 2 stars, small rooms, no shelf for clothes, bathroom extremely small, not a place to stay longer
Derrick C. Liikematkailija Philippines, 17. kesäkuuta 2015
Near MTR

It's near MTR, times square around 400-500m, clean room but very small, staffs are friendly
8
Very good

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Best Western Hotel Causeway Bay Hong KongBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellin ulkopuoliBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellin sisätilatBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - AulaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - AulaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - AulaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - AulaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - VastaanottoBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellin sisätilatBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - HotellihuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KylpyhuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KylpyhuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KylpyhuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KylpyhuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - KylpyhuoneBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellin sisätilatBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kuuma-allasBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kuuma-allasBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kuuma-allasBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kuuma-allasBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kuuma-allasBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Kuuma-allasBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RavintolaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - RavintolaBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - NäkymäBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lähistön kulkuyhteydetBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lähistön nähtävyydetBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lähistön nähtävyydetBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lähistön nähtävyydetBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lähistön nähtävyydetBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lähistön nähtävyydetBest Western Hotel Causeway Bay Hong Kong - Lähistön nähtävyydet


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C02